Hostelworld.com

RentRooms Thessaloniki

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 443 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 443 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 8.9
RentRooms Thessaloniki Located at Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki, Thessaloniki.
RentRooms Thessaloniki
Greece
Thessaloniki 54635 Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki
93% 443
40.6323562 22.9536581
RentRooms Thessaloniki
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Msc29950
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Everything was beautiful ! Your hostel, also our new home in Selanik, is wonderful all the time. We all love u some much 😍😍😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Nice hostel in the university area with cheap prices around for food and drink! Staff was nice and the hostel is situated just in front of the Rotonda!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Kwi 2016
9.4

Posizione ottima per visitare la città l'unica nota negativa la mancanza di prese per poter ricaricare il telefono e altri apparecchi elettronici in camera

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Mar 2016
9.1

Good hostel. Clean with nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
10.0

Great location. Great People.. Clean rooms. Very secure..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
9.7

Really great location, right next to the Rotunda and an extremely lively area. The staff was so nice and the breakfast was delicious. They were super helpful in letting us store our luggage for free once we checked out and also helped us more than once with getting to our bus when we headed south towards Kalambaka. The other travelers were also super nice and the outside patio area is a great spot to casually meet other people and get a convo going. Loved this place and loved Thessaloniki!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2016
10.0

The staff was amazing, the whole facility was clean, good location with amazing view, the breakfast they r offering is nice and tasty. Good quality of sleep (nice beds and calm atmosphere at night). Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
8.6
Przetłumaczone przez Google

Myślałem, że lokalizacja była najlepsza część schroniska. Fakt, że pod warunkiem, śniadanie było również bardzo dobre.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2016
9.7

Absolutely loved it here and want to say a big thank you to all of the staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2016
7.7

Es un muy buen hostal en todos sus aspectos. Lo recomiendo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.