Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

RentRooms Thessaloniki

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 579 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
10.0

Really nice hostel. Rooms are clean and staff is really supportive. Would recommend to my friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • manuwan
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
15 Cze 2017
9.1

They offer a free (and very good) breakfast; nice terrace; cheap drinks; bars and restaurants in walking distance -even the city center is close however that part of the city seems to be popular for thieves and drug dealers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Cze 2017
7.7

Ein gutes Hostel mit einer äußerst gemütlichen Chill Lounge im Hof. Lage ist ebenfalls gut, genauso wie das Frühstück mit großer Auswahl (6 verschiedene Varianten ) Lediglich das Bad hat mir aufgrund eines miefenden Geruchs und schwarzen Stellen um die Dusche nicht sonderlich gefallen.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Cze 2017
10.0

Excelente lugar, bonito, limpio, un personal amable, camas cómodas.... Qué más se puede pedir?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
9.7

Very nice personel, hostel well-located, breakfast could've been a bit more generous, but other thab that, very pleasant experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.6

No kitchen for cooking. Expensive

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Cze 2017
9.1

Very welcoming hostel: Staff is super friendly, breakfast is fine. The backyard is beautiful. Location is central to major sites. Only complaint is the way the shower was arranged in the 8-person dorm room. If one guy showered, nobody else could use either one of the two toilets or the sink.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Maj 2017
8.0

Friendly staff and great garden but music too loud at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2017
10.0

Erstklassig ! Überaus freundlich und großzügig in jeder Beziehung. Sehr sauber. Die Lage ist toll, mitten im Studenten-Gewimmel u neben zahlreichen Sehenswürdigkeiten. Enormes Frühstück noch weit über die angesagte Zeit hinaus. Als der Kaffee alle war, wurde mir anstandslos neuer gemacht. mein Flug war abends : ich konnte kostenlos bis 17:00 bleiben. Das Gartencafe genial ... von Athmosphäre und auch von den Preisen her. Hätte am liebsten den Flug umgebucht, um länger zu bleiben. Danke, staff !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Maj 2017
10.0

I had an excellent stay at RentRooms Thessaloniki in Thessaloniki, Greece. I wish to be there as soon as it is possible for me!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.