Hostelworld.com

RentRooms Thessaloniki

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 454 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 454 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.8
RentRooms Thessaloniki Located at Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki, Thessaloniki.
RentRooms Thessaloniki
Greece
Thessaloniki 54635 Konstantinou Melenikou 9, Thessaloniki
92% 454
40.6323562 22.9536581
RentRooms Thessaloniki
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Maj 2016
10.0

couldn't have more from the stay... breakfast is super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 41+
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
13 Maj 2016
10.0

Gute Lage . Sehr sauberes Zimmer u Bad . Super nette Mitarbeiterinnen . Super Frühstück mit 6 verschiedenen Variationen .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2016
8.3

The staff were friendly.. Although there was one girl staying in my room who was staff and she made no effort to talk to me.. other than that the staff are lovely. The rooms are good and beds are comfortable enough. It's super close to rotunda and cheap food places and only about 15 min walk to the main square..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Msc29950
  • Turcja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
10.0

Everything was beautiful ! Your hostel, also our new home in Selanik, is wonderful all the time. We all love u some much 😍😍😍

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.1

Had good facilities, security etc, but not a very social atmosphere, so if looking to meet people it might not be your best choice. If not it's a great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Nice hostel in the university area with cheap prices around for food and drink! Staff was nice and the hostel is situated just in front of the Rotonda!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
2 Kwi 2016
9.4

Posizione ottima per visitare la città l'unica nota negativa la mancanza di prese per poter ricaricare il telefono e altri apparecchi elettronici in camera

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Mar 2016
9.1

Good hostel. Clean with nice staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2016
10.0

Great location. Great People.. Clean rooms. Very secure..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2016
9.7

Really great location, right next to the Rotunda and an extremely lively area. The staff was so nice and the breakfast was delicious. They were super helpful in letting us store our luggage for free once we checked out and also helped us more than once with getting to our bus when we headed south towards Kalambaka. The other travelers were also super nice and the outside patio area is a great spot to casually meet other people and get a convo going. Loved this place and loved Thessaloniki!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.