Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Reiter Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 1,408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 1,408 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.0
Reiter Hotel Located at Gran Viale S.M.E. 57/b - lido, , Venice.
Reiter Hotel
Italy
Venice Venice 30126 Gran Viale S.M.E. 57/b - lido
80% 1408
45.4159550 12.3724079
Reiter Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Wrz 2016
6.6

Hotel molto datato, camere piccole e con arredamento estremamente vecchio e rovinato, pulizia buona ma in generale struttura piuttosto brutta, certo è sicuramente la scelta più economica a Lido di Venezia, va bene giusto se non si vuole spendere tanto e si sta una o al massimo due notti

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2016
9.7

Nice Hotel for the money I pay! Clean and on the street with all bars and restaurants, not far from the beach and vaporetto station to Venice.Tipical Italian stile , I was in love with my balcony and the big windows . Better to stay there than a hostel with different people in one room!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
8.6

Excellent rapport qualité prix! Hôtel parfaitement adapte à un voyage à Venise à petit budget pour un couple étudiant!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
7.4

The hotel was perfectly located for exploring Venice and had a clean comfortable bed with ensuite bathroom for the night. The bathroom was dated with mould along base of bathroom walls and it was impossible to prevent water on bathroom floor from the shower. The breakfast was barely adequate for E5 pp-lack of any fruit (fresh or cooked) or the usual continental ham and cheese option was a pity--plenty of nearby cafes however where a far greater choice was available. Staff were lovely!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
8.6

Wer ein einfaches, aber sauberes Hotel sucht, zu einem sehr guten Preisleistungsverhältnis, der ist hier gut aufgehoben. Die Lage ist optimal, 5min. Fußweg zum Strand und 5min. zum Anleger für das Schiff nach Venedig(Fahrt je nach Anleger 5-20 Minuten). Restaurants, Cafes, Bars und Supermarkt in hoher Anzahl in direkter Nähe. (Daher eventuell abends etwas lauter, weil direkt an der Straße. Für uns was es aber absolut ertragbar und nicht stören.) Für den Preis top!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • luckyceballos
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
14 Wrz 2016
6.9

El hotel es viejo. Por el precio creo que esta bien aunque me parece que podrian incluir el desayuno. La ubicación en la avenida de Lido y a 4 cuadras de la playa y a 3 de la parada de waterbus le hace frente a todo lo que tiene en contra. Por supuesto que me toco la habitacion del 4to piso, sin ascensor, pero ya habia leido sobre esto. El wifi no es tan malo como dicen algunas reviews. La verdad es que la ubicacion es tan buena, que me hubiese quedado una noche mas si tenian habitaciones!!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
7.7

Hotel is is within easy access of Venice. It was quite but is a little run down but fine if you need somewhere just to sleep. Take your own precaution to avoid mosquito bites

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • leesunyou
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
11 Wrz 2016
9.7

근처에 마트와 앞에 해변 정말 위치 좋다 처음 찾아갈때가 멘붕이었는데 롤링 베니스가 있다면 지내는 동안 불편은 없다 리도는 정거장 거의 맨뒤에 있으므로 바포레토를 이용하는 분들은 가는 방향으로 멘끝에 리도라고 있는 수상버스를 이용하면된다 시설은 화장실이 문제였디만 큰문제는 아니었고 애기하니 친절하게 고쳐주었다 나머지는 조식과 청소데 청소는 매일 해주시는 거 같다 나없는동안이라 모르겠지만 치워져있다 참고로 전 일인실 사용함 조식은 5유로씩이나 해서 안먹어봤다 근처에 배채울데가 많아 근처에서 해결함 추천하자면 해변쪽으로 있는 생과일주스와 난으로 야채를 돌돌말은거(이름모흠) 하나씩 사서 먹으면 괜찬다 베니스가 숙소가 전체적으로 비싼거를 감안하면 9점대가 타당한거 같다 다시온다면 다시 오고 싶지만 롤링베니스가 안되는 나이가 될 가능성이 크므로 힘들지 않을까싶다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
4.0

The hotel is very old. The plugger and the door of the bathroom don't work well. The Wifi doesn't work well, we have to go down to lobby to use wifi. The window cannot be closed tightly. Many mosquitos in the room. Unpleasant experience.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
10 Wrz 2016
8.6

In direkter Nähe zur Vaporetto-Station und zum Strand auf dem Lido. Sehr nette Inhaber.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.