Hostelworld.com

Reiter Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 1,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 1,219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.5
Reiter Hotel Located at Gran Viale S.M.E. 57/b - lido, , Venice.
Reiter Hotel
Italy
Venice Venice 30126 Gran Viale S.M.E. 57/b - lido
81% 1219
45.4159550 12.3724079
Reiter Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2016
5.7

On s'attend à un logement petit mais correct niveau propreté et fonctionnalité pour 30€ la nuit pour deux personnes. Le fait qu'il soit situé à Venise doit bien sûr aider à faire descendre le rapport qualité prix. Mais les auberges de jeunesse dans les villes touristiques sont bien plus modernes et fonctionnelles avec du matériel aux normes. Beaucoup de matériel manquant dans les chambres ou endommagés, une propreté douteuse sur des meubles et tissus très anciens...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
8.6

Rather dated decor,but very clean and comfortable. Great location just 2 minutes walk from Lido waterbus stop.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.7

Facile d'accès, personnel très sympathique, quartier agréable où l'on peut se restaurer jusque tard dans la soirée. Chambre calme.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
8.3

Nice stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
8.3

Ottimo rapporto qualità prezzo, c'è tutto il necessario, per chi si acontenta dell'essenziale. Lo consiglio

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2016
9.4

旅馆位于离主岛很近的一个大岛上,环境好又不缺乏热闹。旅馆附近有咖啡店冰淇淋店以及餐馆,生活便利。虽然不在主岛上,但交通便利,有很多船来往于主岛和这个岛,建议买一张24h有效的船票。设施不错,好评

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2016
8.3

è stato comodo, il personale molto gentile, la qualità della camera ok - per il prezzo pero molto buona (abbiamo pagato solo 15€ a notte). La posizione del Reiter sul Lido è ottima, bisogna pero arrangiarsi con sempre ca. 45min di vaporetto dal centro fino a lì.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
8.9

Es un lugar bonito, centrico y sobretodo economico

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.9

cercavo qualcosa di conveniente per un breve soggiorno a Venezia.... ho trovato questo hotel a veramente poco..la struttura non è nuovissima e i bagni sarebbero da ringiovanire, ma sinceramente a me è andata benissimo così, il personale gentile e sorridente... ho dormito veramente bene ! l'unica cosa negativa per me è stata la costrizione a prendere il traghetto( non prevista in quanto convinta che lido di Venezia fosse semplicemente Venezia) non avevo messo in conto i 50 minuti di traghetto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
8.9

nach einer Woche Aufenthalt: Wir kommen gerne wieder :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.