Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Reina Madre Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 223 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
8.9

Everything was a bit more dated than some hostels. Nevertheless for £10 it was very clean and having individual bathrooms was very nice. The only thing that I wasn't a huge fan of was the bunk bed as it didn't have any panel to stop you from falling off the top bunk.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2017
8.9

Stayed in the mixed dorm for a week and loved it! Good wifi, yummy breakfast, hot showers, towel, safe neighborhood, and clean. They even make your bed everyday! A little more expensive than other hostels in BA but worth it since it was super clean and very safe! Not the most social place and not much English but would definitely recommend and stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jym940215
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
1 Lip 2017
9.4

地铁站步行10分钟,旁边有公园,每天都有人做清洁,很满意

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
9.4

Estuvimos una sola noche con mi novio, no pudimos usar todos los servicios , pero el poco tiempo que estuvimos fuimos bien atendidos y lo pasamos muy bien. Solo el desayuno me pareció un poco escaso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • germantl20_309660
  • Urugwaj, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.1

Lindo hostel , ubicado en una zona muy buena. Recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.1

Very friendly and helpful staff and perfect location. It's also very clean and the community areas are comfortable. Plus: good WIFI connection. We had a double room which was more like a single bed and a bunk bed and not very cozy. But it was alright as you're not very likely to spend much time in your room, when you are in Buenos Aires.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
9.4

Muy lindo y recomendable !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
10.0

The stay in this hostel was so nice!! People in the hostel are really kind and friendly, they will help you with everything. Whole day long there are cleaner to clean the hostel, that is realy nice. Breakfast is good and i realy enjoyed the rooftop terras

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Mar 2017
10.0

Stayed here for a week. The hostel is in a great area, very safe and close to shops, bars, parks and two metro stations. Very clean and well organised, with good wifi and decent breakfast. Alberto, the owner, is a great guy - very welcoming and friendly, and willing to advise on any trips and things to do. The roof terrace is lovely, especially when the owner invites you to join for a BBQ. Would recommend and will return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
9.7

Personal muy amable, hostel con buen ambiente, limpio, los aseos y duchas geniales y un rinconcito en la azotea precioso para compartir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.