Hostelworld.com

Reggae Penang Love Lane Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.0
  • Bezpieczeństwo 6.6
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 5.4
  • Udogodnienia 6.7
Reggae Penang Love Lane Hostel Located at 57, Love Lane, 10200 Georgetown Penang, , Penang.
Reggae Penang Love Lane Hostel
Malaysia
Penang 10200 57, Love Lane, 10200 Georgetown Penang
68% 405
5.4189559 100.3367400
Reggae Penang Love Lane Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
4.0

Issues: 1. On arrival had to wait 3 hours for them to kick someone out of a room to accommodate our group 2. We were not given room keys and the doors weren't allowed to be locked 3. The men running it were very disorgnised with the owner seemingly slept on the floor 4. We were locked out of our room due to faulty locks (their keys wouldn't work) 5. We found staff looking around our four dorm multiple times 6. A not so pleasant discovery of mice infesting our room and eating our food

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
8.6

great place with an awesome host!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2016
2.0

I cannot comment for Reggae Penang Love Lane Hostel because I do not have opportunities to stay there. I came to this hostel at around 10pm on Monday 11 Feb 2016, they said that rooms already full. I already booking from one month ago, made a deposit but which one I received is Room full. How can a girl can find another hostel at that time (10pm) in a place she come to in first time??? After that, although they transfer me to another hostel, I still feel not satisfy.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • matttop4947
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
8 Lut 2016
6.3

Bed number 14 has a dead plug.with all of us charging things I was stuck charging o n the veranda.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Lut 2016
5.4

Upon arrival there were no staff at the reception. After waiting for 20 minutes we were told that our previously booked room had been given away even though we had booked our rooms and paid a deposit. It was during Chinese new year time and all hostels in the area were fully booked. Whilst explaining our situation to the staff they were rude, unhelpful and one of them walked away. We had a reason to be angry. Our deposit was not refunded - I would never ever stay here again.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sty 2016
7.7

Das Personal ist sehr freundlich, besonders der ältere Herr (auch wenn man ihn kaum versteht). Die Babykatzen in der Lobby/Bar sind ein netter Nebenfaktor ;)Gechillte Atmosphäre mit Terrasse, Fernseher. In seiner Schlafkabine hat man eine Steckdose, Licht und Privatsphäre. Man hat eigentlich alles was man braucht... wäre da nur nicht dieser Schimmel im Zimmer, ich glaube so viel habe ich in meinem Leben noch nicht gesehen. Die Badezimmer sind jetzt auch nicht so toll.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Filipiny, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Gru 2015
7.4
Przetłumaczone przez Google

Potrącił mnie żeńskiego akademika bez uprzedzenia. Nawet jeśli jest to ten sam kurs, należy dążyć do umieszczenia indywidualnych turystów, gdzie książki i nie tylko, gdy jest to wygodne, aby umieścić je w kolejności, aby pomieścić większe grupy. To miejsce może zrobić z trochę przyozdobili to też.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2015
2.0

I arrived there and they simply told me that it was already full, I've already booked though. They just answered me that there were a problem with the computer ... Seriously ? You couldn't find any better excuse to hide the fact that you are overbooking ! It was for the Christmas weekend, so obviously I spent two hours looking for another guesthouse because everything was already full ! Thank you Reggae Penang !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Gru 2015
7.7

The beds are great, they are little cubby holes. Great for privacy. Staff where subpar. Not impressed by them.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Gru 2015
8.6

Really good location and nice staff. Charly is a great man! Near to street art and many interesting places. 7 eleven in the corner and several places to eat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.