Hostelworld.com

Reggae Mansion Kuala Lumpur

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 4057 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 4057 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
7.1

The wall is too thin and the noise level is high, so if u plan to sleep, this is not a good place to be. Will not be back here even the environment and room is nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
10.0

It was my first time in a hostel, STUNNING!!! Much better in everything than a lot of 4 stars hotels I have been. It was a kind of wonderfull experience. At now I going to begin host myself in hostels like this one. 💯x 💯 satisfaction!!! Jose Ignacio Ferro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2017
9.1

Very nice place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
10.0

Best hostel that I been ever.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2017
9.7

The staff is really nice and the place looks cool and super clean which is a schoking surprise! I would totally recommend it to everyone not just for party lovers! The food is also delicious in the restaurant! Thanks for the experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Loved our stay at the Reggae Mansion. Unfortunately it was only for one night, but would happily have stayed longer. Be sure to check out the rooftop bar. Super clean and great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Amberley29
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
9.1

Excellent hostel, probably the best in KL. Free dinner was great, rooftop bar was great too. We loved it here. We don't have any complaints really... The directions to get to the hostel could be a little more detailed at the end as we got confused of which way to go off the train. ☺

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kimchansoo
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Lut 2017
8.6

루프탑바가 있어서 저녁에 분위기가 좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • austinbirrer2943
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

This is a party hostel so if you are going to just go to sleep this isn't your hostel. I had a great time here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
6 Lut 2017
8.9

Pros; super clean, organised, amazing staff, rooftop bar and cinema, huge beds with privacy curtains etc, location is second to none Cons; no self catering kitchen, free dinner more of an opportunity for staff to push you to buy super expensive drinks and food, cinema wasn't working (seems for a while...) Overall, easily one of the best places we stayed at. If they added a guest kitchen it'll be perfect

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.