Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Reggae Mansion Kuala Lumpur

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3,957 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3,957 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Reggae Mansion Kuala Lumpur Located at 49-59, Jalan Tun H.S Lee, , Kuala Lumpur.
Reggae Mansion Kuala Lumpur
Malaysia
Kuala Lumpur Kuala Lumpur 50000 49-59, Jalan Tun H.S Lee
87% 3957
3.1482292 101.6972047
Reggae Mansion Kuala Lumpur
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
15 Sty 2017
5.1

I booked a 24 bed dorm, and upon arrival they had checked me into a 6 bed dorm at the same price. Fine. Then, when I went to add an extra night they insisted on charging me full price for the 6 bed dorm that THEY put me in. They told me that the 24 bed was full, even though when I checked on HostelWorld it said it was available. I said I would check out and book online, then check back in. I was promptly told they would not honour the reservation if I did that. Terrible service. Rude staff.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • LluisC
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
11 Sty 2017
8.0

Hostel all in one cerca de la estación de metro. Fácil conexión tanto con el aeropuerto como con el resto de atracciones. conexión WiFi bastante buena. El mayor atractivo del hostel es la cantidad de gente que se reúne y las fiestas que se organizan cada noche en la terraza. Puntos flacos, definitivamente en la cena. es gratis pero tanto la calidad como la cantidad dejan bastante que desear. no obstante, debo decir que comi a la carta en el restaurante y la comida paga si cubrió las expecta

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Pakistan, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.1

The booking was cancelled due to some race issue so wasn't able to stay there. And if there is such a thing you guys shall mention it on your website as well so ppl like us are not disturbed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
10.0

Hands down the best hostel I've ever been to. Great value for money, great location, the pods with the curtain give you the best of both worlds in a dorm room. Free dinner is great, rooftop bar is great. Very modern and clean and friendly staff. I will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
9.7

Super Hostel um Leute kennenzulernen. Super Lage. Die Schlafkabinen und privaten Schränke sind großzügig geschnitten und bieten viel Platz. Abendessen ist im Preis inbegriffen. Schnelles WLAN

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

Nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.1

Very organized party hostel. Also well located. The only problem was the wifi is not working at the rooms. But they are working on it as per information available at front desk. Definitely would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
6.3

Las fotos prometen más de lo que en realidad es, alquilamos una habitación privada doble y resultaron ser literas, por los servicios te querían sacar la pasta por cosas absurdas, la cena ridícula y te cobran la bebida con suplemento, internet funciona fatal, recomiendo el BACKHOME que está en la misma calle y su restaurante es genial y súper rico.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2017
8.3

Pros: Good safe facilities. Plenty of bathrooms. Liked the free dinner. Bar on site. Cons: Noisy until 3am. Expensive food and beverage compared to surrounding area

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sty 2017
7.4

Ok, aber ziemlich laut Nachts, durch die rooftopbar über dem Hostel. Ansonsten alles gut und super nett!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.