Hostelworld.com

Reggae Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 405 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
8 Lut 2017
8.6

Bell'ostello, atmosfera ottima! Personale formidabile! Sia questo, sia il Reggae Hostel a Ocho Rios stra consigliati! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • max551350
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Lut 2017
8.9

레게공연도 하였으며 숙소 또한 매우 깔끔하고 좋았습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
31 Sty 2017
8.6

It's a good hostel with friendly staff and a nice bar but it is very expensive for what you get

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Sty 2017
8.9

Gut gelegenes Hostel mit vielen Angebote um Kingston.Place to Stay in Kingston.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sty 2017
6.0

It's a nice hostel. There's a kitchen, there's a bar, there's a yard to chill in, there's a giant paddling pool/shallow swimming pool. The room I stayed in was a 6 person dorm, 3 sets of bunk beds. Each bed had a fan on the wall above it, great touch if you visit in summer. Nice vibes from the other guests and friendly staff. In comparison with other 'nice' hostels I've stayed in which offer exactly the same facilities and dorms, I've got to say the reggae hostel is very very expensive.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Sty 2017
8.6

Close to the bus centre with buses to take you all over Kingston (getting the bus there from the airport was surprisingly easy, and cost less than $2 - google maps will show you the route). The guys who work there are fun, plenty of chances to socialise and go out.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Sty 2017
9.4

We had amazing stay at reggae hostel, big garden to hang out with people. the only combine is that the staff should be more informative about everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
10 Sty 2017
8.3

Sweet location, staff are super friendly. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sty 2017
9.7

Great facilities with even better vibes. Clean hostel with nice bar in the back. Close to Devon House and Bob Marley museum. Staff is very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Izrael, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Gru 2016
9.4

This is hostel is very well located near the main beach in Ocho Rios and close to everything. The staff is really nice and I got to meet some cool travelers in there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.