Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Reggae Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 382 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.3
Reggae Hostel Located at 8 Burlington Ave, Kingston 10, St. Andrew, Kingston.
Reggae Hostel
Jamaica
Kingston 8 Burlington Ave, Kingston 10, St. Andrew
87% 382
18.0155487 -76.8037033
Reggae Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
9.4

Best Place to connect with very interesting People, best atmosphere in all the places we stayed around Jamaika! Go there and you will have an amazing time, everybody who was there can assure you that!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks very much for your review, we really appreciate it!

7 Paź 2016
9.1

For sure the best place to stay in Kingston if you are looking to meet other travellers and have fun. The staff are all really lovely and always willing to help. The place is clean and well designed. It would be nice if they had free coffee in the morning though!! I would most definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review we greatly apprciate it!

  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
6 Paź 2016
8.0

The vibe in this hostel is just great :-) I loved the atmosphere in the evenings. The bar is nice and well equipped. Staff is friendly and helpful. The equipment of the rooms is basic, but ok. Same counts for cleanliness. On the side of the cons, it is not really centrally located and it can become quite a challenge to get food in the evening (with the exception of pringles, they don't sell any on the property). To sum up, it's a nice place to stay in Kingston for a couple of days :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review! We are glad you enjoyed your stay and we think you will be happy to know that we are adding food options. Bless

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Wrz 2016
8.6

Muy buen lugar y su personal mu apañao

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por la revisión. por favor ven de nuevo

16 Wrz 2016
7.4

Das reggae hostel liegt ca. 20 Gehminuten vom stadt zentrum entfernt. Auf dem weg dorthin begneten uns sicher drei restaurants. Wir haben uns im hostel sicher gefühlt. Ab dem Abend ist ein security Man vor Ort. Das hostel hat einen,grossen und liebevollen gestalteten Garten. Die Sauberkeit in der Küche lässt zu wünschen übrig. Die Betten in dem 6 Bettenschlag haben ihre beste zeit hinter sich. Sie sind nicht mehr stabil. Wir würden wieder hin gehen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dank uns eine Bewertung zu verlassen! Wir freuen uns, Ihnen Ihren Aufenthalt genossen und sehr zu schätzen, dass Sie Ihre Beobachtungen geteilt. Wir werden bestrebt sein, Verbesserungen vorzunehmen.

  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
21 Sie 2016
9.4

Great staff, great atmosphere! Free dinner on sunday tasted amazing. I can totally recommend this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review! So happy you enjoyed your stay!

  • PakoViajero
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Sie 2016
9.1

Un lugar bastante agradable y con personal muy atento y alegre todo el tiempo sin duda uno de los mejores hostales donde estuve, el personal es muy atento y constantemente te apoyan en lo que necesitas

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por la revisión. por favor ven de nuevo

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Lip 2016
7.7

Solid option, great staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking time to give us a review..we greatly appreciate it!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
8.0

Klasse Hostel. Weitestgehend freundliches Personal. Matratzen sind ziemlich durchgelegen. Unbedingt den Aufenthalt über einen Sonntag planen, da hier das Hostel einen Bus in die Berge zum Dub Club organisiert.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Wir sind so glücklich, Sie Ihren Aufenthalt genossen ! Vielen Dank für die Zeit nehmen, uns zu geben Sie eine Rezension!

18 Lip 2016
9.1

This hostel is a must see in kingston! You just have to be careful about your stuff because a friend of mine lost his phone but the hostel is really good and there are always a lot of people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for taking time to review our hostel. Thanks for staying and we hope to see you again soon!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.