Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Reggae Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 424 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 73 Recenzje
14 Mar 2017
9.4

Tres satisfait

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Mar 2017
10.0

One of best staff super treatment especially Gilbert

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for your review..we hope to see you again soon!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
10.0

Sehr schönes Hostel mit relativ guter Lage zu Kingston und dem Nahverkehrsnetz. Freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter und saubere Bader und Zimmer. Sehr empfehlenswert !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
7.4

Not a bad place, staff members were mostly pleasant. Staff member on duty when I arrived was unnecessarily rude to the taxi driver. More could be done with literature at the desk or giving guests an idea on where to go or what to do. It is an older hostel, first one ever built in Kingston, expectations should be minimal but a little more attention to cleanliness and maintenance and the place could be better again. Bar area in backyard is great to share a drink and exchange stories at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Lut 2017
10.0

This was a great hostel to stay in Kingston! It was easy to get to from the airport, even by public buses to Halfway Tree Station which is about a 10 minute walk from the hostel. The space out back is great for hanging out and making new friends. I would recommend staying on a Friday night when they have local live music. Staff are super friendly and helpful. I would come back here if I was to ever stay in Kingston again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are so happy you enjoyed your tsay and for taking time out to give us a review, We hope to see you again!

  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
8 Lut 2017
8.6

Bell'ostello, atmosfera ottima! Personale formidabile! Sia questo, sia il Reggae Hostel a Ocho Rios stra consigliati! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
8.3

The Reggae Hostel is such cool Spot. The staff is ver very nice! Nice atmosphere at the hostel! The supermarket and the next atm are near the hostel. What else can i say it is the place to be!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Lut 2017
9.1

i had a very nice stay, thanks to all, especially to gili ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • max551350
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Lut 2017
8.9

레게공연도 하였으며 숙소 또한 매우 깔끔하고 좋았습니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2017
8.6

It's a good hostel with friendly staff and a nice bar but it is very expensive for what you get

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.