Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 107 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.8
Real Plaza Located at Vidre 2, first floor, , Barcelona.
Real Plaza
Spain
Barcelona Catalonia 08002 Vidre 2, first floor
90% 107
41.3807452 2.1748960
Real Plaza
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Słowenia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Paź 2015
9.4

Right in the middle of everything. Perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Paź 2015
8.6

Excellent stay, but good earplugs are an absolute must. Ver high level of street noise. Sandro was very welcoming and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja. Uwielbiam czuć na miejscu, podobnie jak mieszkania. Bardzo przyjazny i bezpieczny. Zdecydowanie polecam go i zatrzymać się ponownie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Sie 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja i wspaniały spokojne otoczenie, w przeciwieństwie do gwar zewnątrz .... Tak jak opisano! Bardzo zadowoleni z mieszkania jako bazę, tylko myśli feedback byłoby ewentualnie czajnik jako dodatek (ale być może tylko ja, który lubi wklęsły) i łazienka wydaje się potrzebne dobre czyste wokół prysznic z kosza bardzo pełnym również. Bardzo ceniona Sandros gościnność.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2015
8.6

We had such a great stay here!!! Great location and such a lot to do on Barcelona. Would definitely come back here again!!! Thanks for an awesome holiday!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Całkiem udany pobyt! Podłogi w pokoju i łazience nie były bardzo czyste, ale poza tym było to dobre doświadczenie!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Świetny pobyt. Godne polecenia, jeśli nie przeszkadza hałas stroną żadnego poza tłum podczas nocy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lip 2015
8.6

Had a great stay at this hostel/guesthouse accommodation. Located next to la rambla, you have access to metro to get anywhere in the city, just a 5-7 minute walk to the beach and lastly, a step outside to hangout on la rambla. I think the bedding (pillows) could use an update, they have some clear usage marks, but other than that, I had a wonderful time and Sandro was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2015
8.9

Excellent! I would recommend it to youths travelling through europe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2015
8.3

Ambiente muy agradable y con una ubicación estupenda aunque la calle parezca un poco oscura al principio. Una opción muy considerable para quedarse en Bcn!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.