Hostelworld.com

Rauls Rooms and Apartments

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 7.3
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
Rauls Rooms and Apartments Located at #1 Traveller's Palm Street, , Caye Caulker.
Rauls Rooms and Apartments
Belize
Caye Caulker #1 Traveller's Palm Street
77% 83
17.7399039 -88.0266264
Rauls Rooms and Apartments
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Mar 2016
6.0

Nice stay, could of been better

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
15 Lut 2016
9.4

very clean and quiet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
6.0

Room was good. Clean. Lady that checked us in who I assume is the owner was rude. Didn't give us back our change and was very impatient. Wouldn't check her bookings right away when we asked to stay another night and we ended up scrambling to find another place and move our things there last minute. Thereare way better places to stay out there

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Lut 2016
9.1

Lovely place, a bit out of the busy center, only a couple of minutes walking. Basic room, but super clean and an excellent hot water shower. I would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sty 2016
8.3

Stayed at Raul's for three nights in caye caulker. We stayed because of the fair price and liked the it was located a bit from the center so we could avoid any noisy bars. However, it is located on a main-ish strip where construction trucks were going up and down all night. Made it very difficult to sleep at times. On a positive note, the owners are very sweet and the room met our needs.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2016
5.4

No recomendable; pagué 3 días y me quedé 2; lo bueno es que había wifi y estaba limpio. La heladera hacía un ruido importante y los ruidos de la calle no dejan dormir por unos lugareños ruidosos enfrente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Gru 2015
7.7

The owners and the rooms are very nice, but the first night we found that there were tiny bugs all over the walls. After being really stressed out we found out it was booklice (that feeds on mole. So they don't bite and then we could go to sleep. Byt if you're sensetive to mold, go somewhere else. Other than that it's ok. I'd wish for darker curtains and better isolation aganst sound since I prefer to sleep after 06. But cleaning every day! And very close to the reagge bar night club :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lis 2015
8.0

Cayo Caulker è un isola molto piccola. La casa non si trova proprio sul mare ma tutto è raggiungibile a,piedi in 5-10min. I proprietari sono stati gentili. La camera segue un po' lo standard dell'isola semplice ed essenziale. Il wifi funziona bene. Acqua bollente nella doccia. Perfetto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Lis 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Wszyscy wspaniale spędziliśmy czas w towa. Dziękuję

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.