Hostelworld.com

Randi Homestay

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 48 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.4
Randi Homestay Located at 20 / 4 Saint Jude Place, Thaladuwa, Negombo.
Randi Homestay
Sri Lanka
Negombo 11500 20 / 4 Saint Jude Place, Thaladuwa
81% 48
7.2059299 79.8393951
Randi Homestay
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
31 Mar 2016
6.0

A good transit place for the airport. However I was the only person and it is just some rooms on top of a families house. Everything was clean but there was a strange smell that was around all of the time.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Mar 2016
5.1

We stayed in 3 rooms in this homestay (it's not a hostel). The place were clean and the rooms were very hot. Fortunately, there was bug nets and fans. It's a very simple house in the center city. It's a cheap place, and it's highly recommend to check the hostels near the airport for price comparison. Always call the host through a local driver (who speaks the local language) and you will be fine. The breakfast was simple and it's local food. The owners seems to be honest people.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Sty 2016
6.6

Opzich wel een prima verblijf. Alleen was het bed erg luid krakend wanneer je even draaide en werd er geen beddengoed om onder te slapen bijgeleverd. Tevens wilde de eigenaar ons 500 rupees extra laten betalen omdat we vroeg hadden ingecheckt. Hier kwam hij (zonder overleg of eerder bericht) mee tijdens eindafrekening. Gelukkig zagen we het en konden we dit bedrag na een korte discussie wegstrepen, maar de manier waarop hij dit probeerde was beslist niet netjes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
23 Sty 2016
10.0

Great place to stay! Simple, clean room. Delicious breakfast, Douglas picked me up from the airport and made sure I was set to begin my travelling adventure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2016
8.6

It was first touch with Sri Lanka. Tasty breakfast served by nice family. I would recommend

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
6.6

Noisy neighbourhood, bathroom not very clean but OK. Good and tasty breakfast and friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
4 Sty 2016
9.7

Very good place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2016
9.1

Chambre propre et super hôte ! Très accueillant. Il nous a aide pour tout. Merci Randi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Gru 2015
8.9

Really enjoyed the cool calm environment and all the plants around. Great room and really enjoyed the welcome tea and snacks. The breakfast was fantastic and enjoyed chatting with the host.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2015
8.6

Very helpful. Showed me the way to the hair cutter and helped out with medicine for my ill girl-friend. Just had to tell a wish and they did the best they could do.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.