Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Raizzy's Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 673 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 673 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.8
Raizzy's Guesthouse Located at 165G Jalan Tun H. S. Lee, , Kuala Lumpur.
Raizzy's Guesthouse
Malaysia
Kuala Lumpur 165G Jalan Tun H. S. Lee
83% 673
3.1432317 101.6963732
Raizzy's Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
19 Sty 2017
8.6

Très sympa, très bien situé, staff sympa, petit déj inclus, plein de voyageurs à rencontrer, rien à redire !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Manyuru
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
15 Sty 2017
8.6

Perfect place for quick hub in and out of KL. A minute walk away from China Town and close to Pasar Seni subway station

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
8.3

I stayed here as a result of a last-minute flight muddle and I'm very glad that I did! The craic was mighty, the bed was comfy and the staff were genuinely lovely.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.1

Location is perfect, just around the corner from trains and the free bus and two minutes from the markets. The staff are really helpful and friendly, especially the Indian woman!! There's laundry and a free basic breakfast, dvds downstairs and the bathrooms are decent enough. The six bed dorm was a little cramped but I wasn't in the room enough to care! Overall really good place to base yourself in Kuala Lumpur!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sty 2017
8.9

The staff were very friendly and helpful, rooms clean, and the location was great - in Chinatown, 3 min walking from a train stop to connect you with the city. Very content with my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Sty 2017
6.6

Владельцы индусы со всеми вытекающими последствиями, персонал туповат, похоже подворовывает, кровати плохие, вайфай только на ресепшене. Думаю дальше можно не продолжать.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
8.3

It's nothing special but the price reflects that. It's just around the corner from the Central Market blue/red trains and a bus station. You're 2 blocks from Reggae Bar so going out is easy. Anything in Chinatown is an easy walk. Free breakfast is just toast and coffee/tea. The main drawback is all the aircon compressor units are lined up on the balcony railing and they blow hot air onto the balcony and into the communal bathrooms which is stifling!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

Auberge très bien située, à quelques mètres du métro et des bus. L'ambiance est très sympathique, auberge très propre, le personnel est agréable. Idéal pour un voyageur seul.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Gru 2016
9.7

Friendly staff very clean hostel nice amenities. Excellent location for sightseeing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
7.1

Die Lage des Hostels mitten in Chinatown ist super und man kommt leicht zu den Bahnstationen und Sehenswürdigkeiten. Auch die Beratung ist sehr gut und das Wifi funktioniert auch gut! Leider war das Bett in unserem Doppelzimmer nicht frisch bezogen, sodass die Bettdecke voller Haare, Fusseln und Flecker war. Zum Glück hatten wir unsere Inlays dabei! Die Toiletten sind in Ordnung aber meistens sehr nass. Die Zimmer sind sehr einfach gestaltet, aber dies entspricht auch dem Preis.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.