Hostelworld.com

Rainforest Bed and Breakfast

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 577 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 577 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
Rainforest Bed and Breakfast Located at 27 Jalan Mesui off Jalan Nagasari, Bukit Bintang, Kuala Lumpur.
Rainforest Bed and Breakfast
Malaysia
Kuala Lumpur 50200 WP 27 Jalan Mesui off Jalan Nagasari, Bukit Bintang
84% 577
3.1486213 101.7088647
Rainforest Bed and Breakfast
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Kwi 2016
9.7

I was stayed male dorm it was great I would stay there again!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • topelraquel7465
  • Wenezuela, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
15 Kwi 2016
9.7

Good place To be near the night life and the nice shop area. I like the hostel near good transportación sistema too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

Place was very nice, clean, and it felt like a regular hotel room instead of a hostel in the 3 person dorm. Staff was wonderful. I would stay again and recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Kwi 2016
10.0

Ich habe im Rainforest 4 Nächte verbracht und es hat mir super gut gefallen!!! Es war sauber und gepflegt! Sehr zentrale Lage! Viele Pups und Discos drum herum zum Feiern... Auch mal gepflegt ein Bier trinken ist möglich... Super nettes Personal! Top Frühstück (habe dies allerdings nur 1 mal in Anspruch genommen, da ich die anderen male verpennt habe :) Am Wochenende war es etwas lauter aufgrund der vielen Clubs drum herrum, was aber nicht weiter schlimm war... ICH KOMME GERNE WIEDER! KL

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • azriazmi83
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

I love this place. I stayed in Male only dorm. Will back again soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Mar 2016
8.9

It's a great hostel, good locación, the staff is really friendly. The room are good, it's not to big but it's fine and breakfast is really nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2016
8.0

I was pleasantly surprised with my stay here. It's a very quaint, cheery place within walking distance to the KL Tower and the twin towers There's also restaurants with great food around the hotel. It would be great to have wifi in the room but overall I was happy with my three night stay. Will definitely be back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Mar 2016
9.4

Really enjoyed our stay at the Rainforest B&B. The rooms all had keypass locks. The location was central and close to the action, but also quiet at night. The staff were friendly and helpful. I think it was great value for money. There were no windows in our room, but honestly, I think that just meant my nights sleep was even better. I detest too much light in a room where one sleeps.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
6.3

The place was ok but very noisy as next to a nightclub and the staff were a tad offhand

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
28 Lut 2016
10.0

The location is great, the rooms are clean, the atmosphere and the décoration is better than in many other backpacker places, and the staff is very nice, welcoming and helpful. What else could you ask for?

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.