Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rainforest Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
Rainforest Backpackers Located at 46 Cron St., Franz Josef Glacier, Franz Josef.
Rainforest Backpackers
New Zealand
Franz Josef South Island 7856 46 Cron St., Franz Josef Glacier
88% 160
-43.3855888 170.1836441
Rainforest Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Wrz 2016
7.4

Good for a few nights. The wifi was very slow and the rooms are very small and without lockers. The free breakfast and pool are nice but the pool is mostly full of people and if you go to the breakfast very late, all the bread is probably gone ... I cant complain because the price is very low !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Wrz 2016
10.0

Really positive backpackers and helpful great bar too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
7.7

Wir waren nur eine Nacht im Hostel. Leider war das Schloss zu unserem Zimmer kaputt. Die Mitarbeiter waren sehr nett. Das W-Lan hat leider auf dem Zimmer gar nicht funktioniert. Die Badezimmer waren sehr sauber und neu. Für das Geld war das Hostel ganz okay. Wir würden wieder kommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Wrz 2016
10.0

Great place to stay, centrally located, even hairdryer and ghd straighteners in bathroom for free use!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
2 Wrz 2016
8.0

Nice hostel & good value - on par with hostels in area. Mediocre vibe. I think it's not even particularly linked to the season - there's a bar on site with deals so no one seemed to actually hang out in the hostel. Inconsistent wifi - fast when it worked but it worked inconsistently.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sie 2016
10.0

Best hostel I stayed in in the South Island. It's great with free breakfast and great facilities even hair dryers & straightness. Lovely showers too. & spa & sauna. Excellent value for money highly recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2016
8.3

Le Bacpacker est un très bon rapport qualité/prix. La note sur la propreté s'explique en raison du sérieux de chacun des utilisateurs, respectant ou non les règles. Nous y étions en hiver, donc il y avaient peu de monde, il est possible que les facilité tels que le spa, lorsque le Bacpacker est plein soit un peu petit. En tout cas nous conseillons cet endroit.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lip 2016
9.1

For backpackers probably the best place to stay in the area. Everything is local including the glacier itself. Staff were great and they have a bar/restuarant on site.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lip 2016
10.0

Its a pleasant experience staying at this place, it was clean and located close to the trekking spots around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2016
9.7

Rainforest Backpackers was great! We were suppose to get there early enough for check in the night we were going to stay but ended up with a flat tire and didn't make it. When we made it the next night (after hours) the staff was great with getting two tired travelers a warm, cozy room! Everything worked out great. The rooms were warm with the heaters provided, beds were comfy, and we even had a tv. Would highly recommend this hostel to anyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi. Thank you so much for the great review. I hope you didn't have any more vehicle dramas after here. I hope you can make it back to us one day soon. Thanks Oscar

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.