Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rainbow Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1477 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1477 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Polska, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
10.0

Truly remarkable place! Combination of a great hostel atmosphere with Moroccan hospitality. Very helpful staff. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mbastosp
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Sie 2017
7.1

All its ok

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
10.0

Me encanta! Todos muy amables y súper bien ubicado de lo que tienes que vivir en Marrakech. Un ambiente padrísimo con gente de todas partes del mundo. Regresaría siempre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2017
10.0

Great location, right next to the square. Super helpful staff, organised a transfer from the airport and met me at the other side of the square to take me to the hostel. Were very happy to help out in any way possible, would 100% recommend. Great value for money also.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2017
10.0

The hostel offers a very large rooftop terrace with very cosy seats/sofas. They also offer shishas or anything else you need all day / night. The staff is very helpful in finding places in the city and recommend good places. They advise you in the first places with prices on the super crowded market. The manager Hassan is a very helpful guy and also organized a pick up from the airport and picked us up to bring us to the hostel door. Dont be scared of the small street the hostel is located.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Lip 2017
10.0

Great staff Hassan! Great place to go!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
10.0

We love Hassan

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lip 2017
10.0

Lehen gaua Marrakechen bertan eman nuen. Oso egonaldi atsegina eta Marrakechera itzultzean errepikatu nuen. Aukera ona duda fabe

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Lip 2017
10.0

Hassan and Amir are beyond great hosts. They are some of the best people that I have ever met. It is incredible how helpful they are and they always have smiles on their faces. They were the biggest helpers in our stay here. The hostel is so cool with its mosaic-like decorations inside and the little baby turtles upstairs. The location is perfect and it is well-secured. They also serve the absolute best tea for breakfast! Thanks to Rainbow Inn for making our stay incredible.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
10.0

I really enjoyed my stay , it was really a nice experience even it was short, but I am looking forward to staying again at rainbow sometimes soon , and I highly recommend it for youth who are willing to stay in a hostel that is affordable and convenient , and I wanna mention one of the guys who really was a huge help to me , Mr Hassan aarab , for doing an awesome job as well as the whole staff , thanks guys . Youzak from Orlando , FL .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.