Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rainbow Lodge Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 439 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 439 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.9
Rainbow Lodge Backpackers Located at 99 Titiraupenga St, , Taupo.
Rainbow Lodge Backpackers
New Zealand
Taupo 99 Titiraupenga St
86% 439
-38.6836170 176.0764592
Rainbow Lodge Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Sie 2016
10.0

Very clean, and located in a great spot. Wonderful staff who are friendly and well informed. Large kitchen and communal spaces as well as a 24/7 sauna and bike rentals. We loved the hostel dog Jess.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2016
6.0

Staff good but the tv didnt work that well. Bed sheets were dirty. No more backpacker stays on this trip

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • westray12
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Cze 2016
9.7

Very friendly staff! Everything was nice and value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
8.3

It's really good overall. Specially the kitchen. But mice are very active at night.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

Perfect hostel. Friendly staff. Clean rooms!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
7.7

Die Küche ist mit Töpfen, Pfannen und Geschirr usw ausgestattet ;-). Den Gesamtzustand des Hostels würde ich noch als einigermaßen solide beschreiben. In einer der Duschen war mir eine Kaputte Duschwanne aufgefallen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
8.6

I arrived after reception hours and was welcomed by the night porter and shown to my room. It wasn't until the next morning i saw the big kitchen, pool etc outside that most of the guests were putting to good use. Awesome place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
17 Mar 2016
9.7

I loved Rainbow Lodge it didn't feel like a hostel but a big home. Everyone was lovely, it was clean and I loved the dog jess! It's a little further out than the other hostels but worth the extra 5 min walk :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • CeSabatini
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Mar 2016
8.3

It was a bit of a walk from the city center, but not too bad, close to PakNSave. The kitchen was well equipped, and everything was constantly being cleaned. The staff was great, really helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Mar 2016
9.4

Amazing staff and dog! We loved having proper coffee available! Only downside was that our room was quite noisy at night - mainly the sounds of people walking about and doors being opened and closed - not your fault but the walls seemed to be quite thin. Generally wouldn't be an issue but we had to get up very early to do the Alpine crossing. Overall such a great hostel, thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.