Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rainbow Lodge Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 473 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2017
10.0

Great hostel, by far the best ive stayed inm

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Mar 2017
9.1

A really lovely and friendly hostel, nice spacious kitchen that was kept very clean and comfy beds (especially compared to other hostels). Jess the dog was the highlight-would definitely recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Lut 2017
10.0

Favourite hostel in New Zealand

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2017
9.7

Es hat einfach alles gepasst! Ausstattung ist super, sogar mit kostenloser Movienight vor großem Bildschirm, inkl. kostenlosem Popcorn -,- Pak'n'Save (günstigster Supermarkt in Neuseeland) um die Ecke. Zum See ist es auch nicht weit. Entspannte Walks zu Fuß zu erreichen. Ein Haufen Aktivitäten zum dazu buchen (die locale Empfehlung für 40dollar, ist eine Segelschiffsfahrt zum Maori Rock). Es gibt mehrere Duschen die immer sauber waren. Das Personal ist super hilfreich und unglaublich nett!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
9.1

Had a short stay but enjoyed every minute. Staff were helpful, showers were hot and the location was great! Another positive was Jess the hostel dog! She was great to meet as I was missing my dogs back home! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
6.6

This was a nice hostel but was quite a long walk from the bus stop . The facilities were good with plenty of bathrooms and even a sauna . Security was a little lacking as the rooms didn't have lockers and the front door to the hostel was always left open . The kitchen was nice and big but the hobs were awful and often didn't light . The staff were friendly and helped book my trips and they had a lovely dog. Wifi was on and off and often struggled to even load a webpage .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lut 2017
8.0

Net hostel, wordt goed schoongemaakt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sty 2017
9.1

Hostel had a very relaxed atmosphere, good common areas where you could integrate with other backpackers. Kitchen was big and super clean, rooms were clean and beds were comfortable. Staff were really helpful when asked about anything and Jess the dog is super cute if you miss your pets at home! 5 minute walk to town and lake.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Sty 2017
9.1

Schönes Hostel, bietet alles was man so braucht. Küche ist groß und gut ausgestattet. Zahlreiche Lounges drinnen und draußen. Das Personal ist super hilfsbereit bei Buchungen von Trips in der Umgebung

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
9.4

Clean, big rooms, enough plugs, sauna, amazing kitchen&living room, wifi...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.