Hostelworld.com

Rainbow Lodge Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 464 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Lut 2017
9.1

Had a short stay but enjoyed every minute. Staff were helpful, showers were hot and the location was great! Another positive was Jess the hostel dog! She was great to meet as I was missing my dogs back home! Would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lut 2017
6.6

This was a nice hostel but was quite a long walk from the bus stop . The facilities were good with plenty of bathrooms and even a sauna . Security was a little lacking as the rooms didn't have lockers and the front door to the hostel was always left open . The kitchen was nice and big but the hobs were awful and often didn't light . The staff were friendly and helped book my trips and they had a lovely dog. Wifi was on and off and often struggled to even load a webpage .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
7 Lut 2017
8.0

Net hostel, wordt goed schoongemaakt!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sty 2017
9.1

Hostel had a very relaxed atmosphere, good common areas where you could integrate with other backpackers. Kitchen was big and super clean, rooms were clean and beds were comfortable. Staff were really helpful when asked about anything and Jess the dog is super cute if you miss your pets at home! 5 minute walk to town and lake.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Sty 2017
9.1

Schönes Hostel, bietet alles was man so braucht. Küche ist groß und gut ausgestattet. Zahlreiche Lounges drinnen und draußen. Das Personal ist super hilfsbereit bei Buchungen von Trips in der Umgebung

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
9.4

Clean, big rooms, enough plugs, sauna, amazing kitchen&living room, wifi...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2017
4.3

very dirty. The wifi worked poorly. The gullible people

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Gru 2016
10.0

I would definitely stay there again. Relaxed and friendly atmosphere. Helpful staff and lovely dog :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • laurenpischel3604
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Gru 2016
6.0

not the cleanest, but overall people where quite nice and good common area. At times the internet could be quite spotty

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
8.3

We stayed here 2 nights in December while doing the tongariro crossing. We stayed in a twin room with private bathroom. The room as clean, the shower was good (though it didn't get as hot as I would have liked) and the beds were quite comfortable. It wasn't oartocularly soundproof, but it's in a separate building from the communal spaces so this wasn't too bad. There is convenient parking onsite. The kitchen is reasonably well equipped, though it's dirty like any other communal kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.