Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

R.K.Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
4.0
Ocena 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 3.8
  • Bezpieczeństwo 3.5
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 3.8
  • Atmosfera 3.8
  • Czystość 2.8
  • Udogodnienia 3.3
ZAREZERWUJ
4.0
Ocena 242 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 3.8
  • Bezpieczeństwo 3.5
  • Lokalizacja 7.0
  • Personel 3.8
  • Atmosfera 3.8
  • Czystość 2.8
  • Udogodnienia 3.3
R.K.Hostel Located at 642 W. Hawthorn St., San Diego, CA 92101, San Diego.
R.K.Hostel
USA
San Diego California 92101 642 W. Hawthorn St., San Diego, CA 92101
40% 242
32.7267960 -117.1684220
R.K.Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
4.9

People steal your food, huge roach problem, I got bit by something everyday , no hand soap in bathrooms, cool surroundings , horrible infrastructure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
2.6

- Pas d'accueil dans l'après-midi. - Dortoirs sans lumière, sales, odeurs douteuses. - Doit-on considérer qu'un paquet de pain de mie et un saut vide et moisi de margarine est un petit-déjeuner correct!? - Fréquentations plus que douteuses: personnes alcooliques avec leur stock de bouteilles. - Soupçons d'utilisation de drogues par l'un des responsables (snif...) dormant dans le dortoir En resumé : ambiance glauque dans tout l'établissement. A éviter pour les jeunes filles et le

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2016
5.1

Flea Bag Dumps should not be on your List.......

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2016
4.0

This is one of the worst hostels ever! We arrived there after a 9-hours bus drive and have been told that 'unfortunately' our room was not available. Apparently they did not update their availabilities on 'Hostelworld.com'!!! The worst thing was, that the guy behind the check-in counter refused to return our deposit. When we got angry he tried to save the situation by telling annoying jokes and laughing all the time. Everything is dirty, and smells fouly!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Maj 2016
2.0

Nem cheguei a ficar hospedado, muito menos consegui receber de volta o valor que fiz para a mina reserva, isto pq no site diz que o referido hostel é acessível para pessoas com mobilidade reduzida, fato que não é verdade, pois o banheiro para banho localiza-se no 2o. andar e não há elevador nem qq outro meio de acesso a este pavimento, a não ser pela escada!!! Como que uma pessoa como eu, que usa cadeira de rodas faz para chagar neste banheiro?

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
2.6

This place was discussing. Dirty, foul smells and staff who suggested there was a good chance of "getting lucky" as there were more women than men.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Mar 2016
7.4

This is not a typical hostel u will experience more of a family feeling. I had a fun time staying at that place, people over there are great humans. Could be a little bit cleaner though but for that price you dont wanna complain about this. ;-) Thank you for those hours I will never forget.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
5 Mar 2016
3.1

El personal del hotel consume drogas/bebe mientras trabaja, te tratan mal, con mucha desconfianza. hotel muy sucio. Homeless durmiendo en las habitaciones compartidas. Deberian cerrar este hostal.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.