Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

R.K.Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.2
Ocena 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.8
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 4.5
  • Czystość 3.8
  • Udogodnienia 4.2
ZAREZERWUJ
5.2
Ocena 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 4.8
  • Bezpieczeństwo 6.2
  • Lokalizacja 7.2
  • Personel 5.8
  • Atmosfera 4.5
  • Czystość 3.8
  • Udogodnienia 4.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Wrz 2017
3.4

This is the worest hostel I had ever stayed in, people looks weird a horibol experience

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Wrz 2017
4.9

Mäuse, Käfer und Kakerlaken im Zimmer. 12 Bett Zimmer nur durch Aluminium Tor (Garagentor) von Straße getrennt. Dreck, Dreck und nochmal Dreck. Liegt direkt unterhalb der Einflugschneise des Intern. Airports. Größte Teil der Besucher an keinerlei Kommunikation interessiert. Hatte wenig von einem Hostel Leben wie ich es sonst kenne. Nicht buchen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • halfbloodprince1001
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Sie 2017
8.0

They need more staff for keeping the place clean. Too tiring for the receptionist to do it all. Compromises the hostel in terms of its maintenance. Great to have an ironing board and for the fans to be functional since its summer. Only one fan was working in a 12 bed room. Wifi was dysfunctional.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2017
5.7

I recommend some type of strong cleaning detergent.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
19 Lip 2017
5.1

Even though I didn't encounter any problems, it seemed anyone could enter the property undetected. There is little atmosphere so arranging entertainment elsewhere is recommended. The hostel had all the basics and the staff were cool . The location is beneficial however the cleanliness and smell of the hostel really lets it down.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • renatodering
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lip 2017
4.9

Ambiente não me agradou em nada. Não consegui nem ficar o tempo que solicitei.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
4.9

Misinformation in the communications from the online booking site to me got the deal off to a bad start. It Indicate a deposit had been charged. It had no so I thought they were overcharging me. The hostel is on the arriving flight path of jets for San Deigo airport and back ups to a highway. It is constantly noises. The cleanliness was poor, it's hard to guess when the frig was last cleaned. It didn't smell but everything stuck to the shelves. At one point there was no toilet paper in hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2017
5.1

- Bett war unbequem - Abfall wurde nie abgeholt - geputzt wurde nicht - Küche/Kühlschrank war dreckig - Es hatte Mäuse im Zimmer

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Mar 2017
2.0

Just don't.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×