Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Queens Hotel Euro Group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.5
Dobry 123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 5.7
ZAREZERWUJ
6.5
Dobry 123 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.0
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 5.9
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 5.7
Queens Hotel Euro Group Located at 122 Church Road, Crystal Palace, London.
Queens Hotel Euro Group
England
London London SE19 2UG 122 Church Road, Crystal Palace
65% 123
51.4180108 -0.0805091
Queens Hotel Euro Group
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Lut 2016
7.4
Przetłumaczone przez Google

Hotel nie znajduje się w miejscu, które jest łatwo dostępne dla sieci kolejowej, ale autobus zabierze Cię tam. Skończyło się wydając dużo pieniędzy na taksówki, aby wrócić do hotelu. Pokój był czysty i ciepły, i łazienka była ładna. Hotel jest trochę labirynt, ale milczał, ponieważ wszystkie części są rozdzielone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
8.3
Przetłumaczone przez Google

Podstawowe accomm ale czysty i świetny stosunek jakości do ceny. Crystal Palace metra hop 2 min autobusem i istnieje wiele szybkich pociągów do Londynu. Pokój był zawsze doskonale oczyszczone i przyjazny personel. Recepcja jest zawsze zajęty, mimo że 2 recepcjonistki na biurku w porach więc być może trzeba stać w kolejce, aby Mu służono, lecz zawsze pomocny, kiedy się do nich dostać. Niewielka opłata za wi fi co było trochę denerwujące, bo trzymane utraty połączenia. gorąco polecam, jeśli w sprawie budżetu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2016
3.7
Przetłumaczone przez Google

Nigdy więcej. Z zewnątrz jest piękny i stary brudny i zaniedbany od Ciebie. To jest trochę z London City, ale to było świadome, a nie problem. Nasz pokój nie był sprzątany prawidłowo wszystkim stary dywan i toaleta nie działa. Gdy pisaliśmy, że przyszła szybko, ale potem ktoś powiedział tak toaleta jest stary i on nie ma żadnych części zamiennych, co oznacza, że ​​nie ma toalety, co pracował. Nigdy więcej ten hotel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2016
4.6

Coooooooold. Lack of information.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Queens Hotel był śmiesznie niskiej cenie za to, że jest w Londynie. Biorąc pod uwagę, że tak naprawdę nie mogę narzekać. Jeśli chcesz zatrzymać się w hotelu na poważnie tanie, to jest miejsce dla Ciebie. Co ciekawe, budynek jest bardzo ładny i mają właściwą concierge i hol - coś, co nie można powiedzieć o wielu hotelach w Londynie. To prawdziwa okazja.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Gru 2015
6.9

Für den Preis war es ganz ok. Die Betten waren sehr ungemütlich. Klo / Badezimmer konnte man in einem 6 Personen Raum nicht abschließen. Die Wände waren sehr dünn. Nicht schön und toll. Aber zum schlafen reicht es vollkommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Gru 2015
7.1

The Queens Hotel is perfect if you are short on cash and need a bed for the night. My main issues with the Queens Hotel were the location (since we had to add two hours travel in and out of Central London) and the staff were not very friendly. I never had an issue with the front desk but our group was caught off guard by rudeness of the staff who were serving breakfast. We can there to eat and were willing to pay the breakfast and they refused to serve us anyway.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Gru 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Materac czuł się nieswojo, mieli sprężyny z tyłu. To było bardzo głośno - 2cm szczelina pod drzwiami niech dużo światła, a wszystkie dźwięki czyste. Drzwi zaskrzypiały głośno i upływ obudził mnie za każdym razem do. Jadalnia sar wyrzucane razem i bardzo uważnie. Ale jedzenie było w porządku w cenie. Personel był bardzo przyjazny i lokalizacja była dobra. Istnieje wiele restauracji w pobliżu i autobus 3 i Underground jesteś w jednej godziny w Londen City.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Gru 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Dobrze wszystko było w porządku z wyjątkiem niektórych pracowników recepcji, jak byli niegrzeczni, mają na celu poprawę obsługi klienta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2015
5.4
Przetłumaczone przez Google

pokoje absolutnie niedorzeczne, na miejscu są zupełnie inne niż te, w których byliśmy zmuszeni zatrzymać. Pomimo przystępnej struktury cen w naszej opinii nie należy publikować mylący obraz pokojach. Powinien mieć możliwość przetestowania, że ​​przed przyjęciem strukturę w net-pracy. jeśli chcesz, możesz mnie co 3388874780 kontakt

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.