Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Queen Elizabeth Chelsea

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1941 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 7.9
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
8.9

Super freundliche und hilfsbereite Mitarbeiter, tolle Atmosphäre dank der angeschlossenen Bar und nette Zimmer. Zum längeren Aufenthalt tagsüber eignen sich die Zimmer nicht unbedingt (keine Sitzgelegenheiten oder Tische), aber wenn man sowieso den ganzen Tag unterwegs ist, fällt das nicht ins Gewicht. Ich würde in dem Hostel beim nächsten Besuch in London wieder übernachten!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Maj 2017
7.1

The room we originally stayed in on the third floor didn't have properly function windows and was very hot. When the staff did look into it though they were really great. Moved us to a new room and offered a free drink for the inconvenience. Common room is connected to the bar which is interesting. Overall not a bad place to stay but is an hour walk to Buckingham palace, tube is not far and easy to use, get an oyster card!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • passmethelazerbeam
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
10.0

AMAZING staff, got to know pretty much all of them. Loved everything about my stay, short walk to the tube and plenty of grocery stores and cafes and bars nearby. Rad price for a great place to stay. Some of the coolest people I've ever met

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Maj 2017
9.7

第一次住青旅。厕所浴室走廊的照明都很不错,整体比较干净。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carlosdonato
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
4.0

Por já ter experiência em Hostel este ficou abaixo da expectativa. No quarto não havia tomadas individuais e próximos a cama, por exemplo, eu fiquei na cama de cima e não tinha como carregar celular próximo a mim. O sistema de trancar porta por senha achei ruim, acho que se algum outro hóspede tiver acesso a senha da porta torna o quarto muito vulnerável a roubos. O banheiro não tinha tomada para secador. banheiro de banho com ralo entupido, não me hospedaria de novo.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.7

Si vous cherchez un hébergement seulement pour passer vos nuits c'est l'idéal. Les douches et les toilettes son nettoyés régulièrement, il y a un coin dans le bar ou vous pourrez déposer votre nourriture il fournissent aussi un adaptateur pour charger vos appareils Prévoyez des bouchons d'oreilles pour dormir vos j'ai j'étais avec un colloque qui ronfle. Mise à part ça, l'accueil est excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2017
8.0

I had a really great stay here! The stay are young, so they're fun and friendly, but definitely get stuff done. The tube is about a 10 minute walk from the hostel, thats the only downside but otherwise I had a nice time!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Maj 2017
4.9

Indifferent, unhelpful staff. Rooms without windows, very little security. No lockers. Bathrooms cold, filthy, water on the floor. Beds and bedlinen not bad. Good location - 20 min of bus from Victoria will take you to a stop just down the street from the hostel, which is easy to locate. Close to grocery stores as well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Maj 2017
10.0

Just heckin stay here. Johnny's a bloody legend who will change your life.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Maj 2017
9.4

One of the best places I've stayed at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.