Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Quart Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 358 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 358 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 8.6
Quart Youth Hostel Located at Calle Guillem de Castro 64, , Valencia.
Quart Youth Hostel
Spain
Valencia 17 46001 Calle Guillem de Castro 64
86% 358
39.4732101 -0.3839233
Quart Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Lis 2016
8.6

Great value for money. Location is ok and cleanses is excellent. Staff was super helpful and the 2 euro breakfast definitely worth its money. Minor drawback the lack of an elevator, the rooms facing the main avenue were just a bit noisy and the unisex toilets and showers on the first floor weren't enough for all the people. Definitely recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lis 2016
9.7

The staff is so great,they make you feel like home. And the hostel is also great,its clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
30 Paź 2016
9.7

Probably the cleanest hostel I've ever stayed at! The staff was really helpful as I arrived very late at night. I highly recommend the place if you're planning to stay at one of Valencia's hostels.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wenezuela, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Paź 2016
9.4

Muy bueno sin duda, un sitio ideal para conocer nuevas personas y si quieres sentirte como en casa, muy tranquilo, limpio y espacioso, sin duda muy bien ubicado si quieres conocer el casco histórico por el día y si quieres salir de fiesta en las noches.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
7.1

住起来还可以吧 主要是比较便宜

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Paź 2016
9.1

Pros: Very clean hostel, rooms and showers, as well as the common kitchen area. Breakfast provided everyday for €3. Very roomy and modern looking. Would definitely stay here again. Cons: located a little in an off area where there are certain streets you do not want to walk through. But just take main streets, and you should be fine. Needs a common area for guests to hangout because they close the kitchen and seating area by 10pm. We found ourselves just sitting in the check in area to hangout.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Paź 2016
8.0

Great kitchen. Good location. Value for money. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
7 Paź 2016
8.6

The staff was great, big kitchen to cook in, very clean and security was great. Powerpoints and plenty of privacy in the dorms as well.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Paź 2016
10.0

Schönes Hostel in Valencia. Liegt sehr zentral und alles ist gut zu Fuß erreichbar. Für 2€ kann man ein super leckeres Frühstücksbuffet dazu buchen. Gerne wieder!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
30 Wrz 2016
8.6

Good clean hostel recently upgraded, in a dull part of the city, but in walking distance to all the sights. the 10 bed dorm was rather cramped and stuffy. The lockers were about 18cm wide too narrow to get your backpack in. Kitchen area was large and capable to allow 2 or 3 guys to fix their meals at the same time. Modest breakfast provided.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.