Hostelworld.com

Quart Youth Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Quart Youth Hostel Located at Calle Guillem de Castro 64, , Valencia.
Quart Youth Hostel
Spain
Valencia 17 46001 Calle Guillem de Castro 64
87% 283
39.4732101 -0.3839233
Quart Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
9.4

Pretty clean, great breakfast, good location, good wifi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Maj 2016
9.4

Nice place, clean and good positions. Friendly staff. they don't have a living room but u can hang out in the kitchen who close at 10.30 pm. nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
8.9

Having the gym was nice and it was very clean. But no one really talked very much which was weird. The breakfast was great too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gdelbar
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
15 Maj 2016
10.0

Excelente, mejor que en las fotos, habitación es amplias, cómodas camas, muchos baños.. todo limpio y ordenado. recomiendo 100%. Y por €2 un gran desayuno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • roxanneh8158
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Maj 2016
8.9

Friendly and helpful staff, very clean, could use a few hooks in the rooms for towels and hanging but otherwise good set up. Lots of hard surfaces so sound carries in the hostel but good value for money.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Maj 2016
9.4

Muito limpo e organizado, até mesmo nos banheiros! Funcionarios muito prestativos. O unico problema é ser um pouco distante da estação de metro, mas 15min andando resolve facil!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

Excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
8.6

Everything was nice, clean, staff was really nice and willing to help. Given the fact it was a youth hostel, the ones staying there were not very young, therefore light was close at 10/11 at night when they were going to sleep. Atmosphere in the room not very friendly. Maybe it was our bad luck. Overall I recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Mar 2016
3.4

Muy frío el ambiente y me refiero al trato y asesoramiento del staff. En los servicios que son mixtos no hay ningún sitio donde apoyar tu ropa cuando te das un baño. Tampoco hay sitio de estar salvo el comedor. La limpieza en los baños era insuficiente. No lo recomiendo.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Lut 2016
8.9

Tres propre et déjeuner compris et complet, près du métro, très bom rapport qualité prix.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.