Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Quart Youth Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 320 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
Quart Youth Hostel Located at Calle Guillem de Castro 64, , Valencia.
Quart Youth Hostel
Spain
Valencia 17 46001 Calle Guillem de Castro 64
88% 320
39.4732101 -0.3839233
Quart Youth Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sie 2016
7.4

Overall good from what you can expect from a hostel but no atmosphere would not stay here again as a single traveler

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2016
8.9

Really affordable. Pleasant stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 48 Recenzje
19 Sie 2016
9.4

I feel really satisfied with this hostel. Recommended!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • yosoyvicente
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
12 Sie 2016
7.4

Está un poco retirado del centro pero caminando das un buen recorrido para llegar al centro lo cual disfrutarás si te gusta caminar. Vapencia es grande así que para ir a la playa sí necesitarás una bicicleta o coger el bus. El desayuno es bueno y las habitaciones también.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Sie 2016
8.6

It's next to the city centre.The facilities are new and clean.The bus station is really close,too.The stuff is helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2016
8.3

We were lucky and had the new room which was incredible. Private comfy beds with curtains, electric sockets, our own light and air con. Showers were outstanding as they were rain showers with lots of room and clean. Kitchen facilities were great, however no oven. Would definitely stay again as had no trouble here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.7

Siamo state in questo ostello una sola notte durante il nostro Interrail: bellissimo, sarebbe stato bello rimanerci di più! La posizione è ottima: si raggiunge il centro di Valencia tranquillamente a piedi, così come la stazione dei treni. L'ostello è super accogliente, davvero pulitissimo e molto moderno! Noi non avevamo la colazione inclusa nel prezzo ma abbiamo potuto prenderla per solo 2€ a persona! Inoltre, il ragazzo della reception è gentilissimo e super disponibile

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
7.7

Check in was very brief and was given no information. Room was large although the whole place lacked any atmosphere for a youth hostel. Stay was fine but glad it was one night only.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2016
9.4

Very nice hostel! Lovely big showers, really good kitchen facilities, spacious rooms, good breakfast considering it was only €2, very friendly and helpful staff. Everything was really clean as well, and the temperature in the room was fine. The only thing we could have wished for was bedside lamps and electric sockets by the beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chorwacja, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.7

The room was great. The bathrooms weren't as clean as they could be, but it's a hostel with a lot of people so is acceptable. There aren't so much things for breakfast, but you don't have to take it. The location excellent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.