Hostelworld.com

Quality Hostel K's House Tokyo Oasis

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 845 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 845 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.2
Quality Hostel K's House Tokyo Oasis Located at 14-10, Asakusa 2-Chome, Taito-ku, , Tokyo.
Quality Hostel K's House Tokyo Oasis
Japan
Tokyo 111-0032 14-10, Asakusa 2-Chome, Taito-ku
94% 845
35.7158032 139.7935286
Quality Hostel K's House Tokyo Oasis
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Maj 2016
9.1

A bit difficult to find the first time but this outstanding hostel is located in a nice neighbourhood, close to the senso-ji temple and other places of interest. Staff is friendly and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

My first time at this hostel in Tokyo. It was very nice, and the staff was helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2016
9.1

A great hostel with a group of wonderful staff dedicated to helping you make the most of your stay. Good value for the area as Tokyo is pretty expensive.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
9.7

Really nice hostel with cozy atmosphere. The staff are absolutely lovely and try to help you in any way. I also liked that our dorm had a private bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
27 Kwi 2016
10.0

Very nice quality hostel right next to the Tsukuba Express station. The staff are very friendly and helpful, rooms are tidy and comfy, comes with private shower room and bathroom. Would choose again when I come to Tokyo next time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Kwi 2016
9.4

etwas weit von Partylokations entfernt, sonst sauber, nettes Personal, alles gut

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
9.1

Lovely staying! It's a very clean hostel, I have already been there so I was happy that I could come back. I really can recommend it as it is situated in Asakusa - the district with fantastic temples and the hostel is also near metro station. Will be back once I am in Japan :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your message. We are also looking forward to welcoming you again. See you next time : )

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2016
10.0

Great place to stay, very friendly staff very clean...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We appreciate your comment. Thank you !

3 Kwi 2016
9.7

Great hostel with very friendly helpful staff ! Nice and clean, good comfortable beds and warm shower. Only minor was bit small common area, but sufficiënt. Nice location in asakusa, near senso ji temple

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your feedback, we hope you enjoyed stay here. See you next time !

2 Kwi 2016
9.1

Very nice hostel. Ideally located in the great neighborhood of Asakusa. Very nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your comment, We look forward to welcoming you again when you visit Asakusa next time.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.