Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Qbic Amsterdam WTC

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Lip 2017
10.0

El lugar es muy bonito, sin duda volveríamos, es un poco lejos pero está a lado del metro y del tram, el personal es muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

We stayed here our last night in Amsterdam because we had an early train the next morning and wanted to be close to the station. The staff was friendly and check in was smooth (there's not a check in window/curfew like at some other hostels). The rooms were modern and cool. We did a private room and it was very comfortable (though no door on the bathroom - not an issue for us, but might be for some who like more privacy when they're, well... you know).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lip 2017
9.4

We've previously stayed in the London branch of QBIC and enjoyed it so much once we saw there was another one in Amsterdam we booked it right away. Wasn't disappointed. Superb friendly staff, beautiful facilities and very very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • habibdbh
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Bonjour j ai bien aimer ce hotel, pour 82 euro franchement pas chere sauf le petite dejeuner mais bon, je trouve sais le prix pour le petite dejeuner car acoté ya strubeck le petite dejeuner il est a 9 euro alors que dans l hotel c est salf service. Le parking je vous conseile d utiliser le P+R a olmpyche staduim une station avec le metro ligne 50 j ai payé 1 euro ou lieux de 50 euro just il faut suivre les condition de P+R. Regarder sur google P+R Amesterdame est telegercher la carte en francais est suivez

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.4

Séjour tres agréable. . Accueil très chaleureux. . Petit bémol, toilette dans la chambre pas fermée (manque d'intimité )..et matelas du lit peu confortable dans le milieu..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2017
8.9

Staffs are super nice ! Close to the airport and metro. The only downside is there's no bathroom door .

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
8.9

My boyfriend and I stayed here and we really enjoyed it! We would never be able to afford a hotel in the city, so this was a great alternative. Amsterdam Zuid station is right across the street, so the city center is a 20-minute metro ride and 10 minutes on the train from Schiphol Airport. Only negative: we knew about the no-bathroom-door situation going in, but for friends or a couple who doesn't live together this could be a deal breaker. The design is cool but in real life it's pretty awkward

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2017
9.4

Good trip. Very clean with full accommodations and helpful staff. Not centrally located, but in a quiet, business oriented area so you can actually sleep. Good deal for the price, but definitely not a party location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
9.7

Sehr freundliches Personal, Zentrum war mot der Metro gut erreichbar und alles war sehr sauber:) hätte mir eine Tür am Bad gewünscht, ansonsten alles top!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Lut 2017
9.7

Amamos o hotel super confortável, cama ótima, chuveiro, decoração moderna, limpeza e atendimento excelentes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.