Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Qbic Amsterdam WTC

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Wrz 2017
10.0

All good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sie 2017
10.0

Excellent location. Beautiful rooms. Free coffee, tea, fruit 24 hours a day was lovely. You are a few minutes walk from the station and so close to the city. This is the place to be if you are visiting Amsterdam and want a comfortable, clean place to stay. Rooms are small (expect that for Europe) and there is no door to the bathroom & windows do not open.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
9.4

very smart place

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
10.0

Fun atmosphere close to transportation. Staff was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Lip 2017
10.0

El lugar es muy bonito, sin duda volveríamos, es un poco lejos pero está a lado del metro y del tram, el personal es muy amable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
10.0

We stayed here our last night in Amsterdam because we had an early train the next morning and wanted to be close to the station. The staff was friendly and check in was smooth (there's not a check in window/curfew like at some other hostels). The rooms were modern and cool. We did a private room and it was very comfortable (though no door on the bathroom - not an issue for us, but might be for some who like more privacy when they're, well... you know).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2017
8.0

Great atmosphere, kind and helpful staff. The architecture and layout of the bedroom are really nice. Close to the train station and 10 minutes from the Museumplein by tram. Qbic is proud of the cleanliness but, in fact, there were hair in the bathroom. Maybe it was only bad luck, my friend stayed in a different room, and everything was perfect. I pointed it out to the staff, which promptly offered a different room. Bear in mind that there is no door separating the toilet to the bedroom – it may be challenging for new couples.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2017
9.4

We've previously stayed in the London branch of QBIC and enjoyed it so much once we saw there was another one in Amsterdam we booked it right away. Wasn't disappointed. Superb friendly staff, beautiful facilities and very very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • habibdbh
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

Bonjour j ai bien aimer ce hotel, pour 82 euro franchement pas chere sauf le petite dejeuner mais bon, je trouve sais le prix pour le petite dejeuner car acoté ya strubeck le petite dejeuner il est a 9 euro alors que dans l hotel c est salf service. Le parking je vous conseile d utiliser le P+R a olmpyche staduim une station avec le metro ligne 50 j ai payé 1 euro ou lieux de 50 euro just il faut suivre les condition de P+R. Regarder sur google P+R Amesterdame est telegercher la carte en francais est suivez

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2017
9.4

Séjour tres agréable. . Accueil très chaleureux. . Petit bémol, toilette dans la chambre pas fermée (manque d'intimité )..et matelas du lit peu confortable dans le milieu..

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×