Hostelworld.com

Q4 Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 3,221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 3,221 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Q4 Hotel Located at 2909 Queens Plaza North, , New York.
Q4 Hotel
USA
New York New York 11101 2909 Queens Plaza North
83% 3221
40.7498172 -73.9375805
Q4 Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2016
10.0

LOVED how clean and safe this place is. I will for sure come back and recommend this place to everyone I know!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
9.7

Q4 is a really nice place to stay at, the staff was very friendly and helpful and the room was clean. Safe area too

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2016
8.9

It's a good place. Nice room and people. One thing that I don't like is the bathroom door in my room. It's very hard to close.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Maj 2016
8.0

One thing hostelworld lacks in their ratings is 'sleep quality' - aka bed quality and how loud the area is. This hostel is the loudest place I've ever slept in my life, with a major road and subway line running right by it. Thankfully, they give out free earplugs, but they don't tell you about that, so let this and other reviews be your guide. Otherwise, however, very good hostel. Great lounge, very clean, easy 15 minute subway to Times Square and good ensuite rooms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
4.3

Toilets kept blocking, room had no lamps- to see we had to have the big light on even when people were sleeping. Staff were rude and made me feel like a burden for checking in when I did. When I had to move rooms because of booking stuff the room I moved to had a lamp but it didn't work. The first room had a toilet so tiny your knees nearly fit and a separate shower which was just a tiled meter by meter cupboard in the room so the floor got wet. Stay @ the Local Nyc instead, way better! + close!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Maj 2016
10.0

The staff was very efficient, the common areas very convenient and the kitchen very well equipped! Thanks, we hope to repeat and will definitely recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
8.9

Nice place to stay with limited budget.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
10.0

This place is in a good location quick train ride to the city nice rooms very well-kept friendly people friendly staff very helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
9.4

Pleasant stay. The people up were very warm and my housemates were cordial and polite. Next time I'm in the city I will definitely be checking in for another stay. Thanks for the experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
7.1

지하철역 두개와 가까이있어서 맨해튼까지 가기 굉장히 편해요. 엘리베이터가 없어서 무거운짐을 끌고 올라가기 힘들었는데, 직원이 여러명있어서 옮기는거 도와달라고 하니까 갑자기 숨었어요...ㄷ ㄷ ㄷ 시설은 가격치고는 괜찮았습니다. 지하철소리도 그닥 신경안쓰이더라구요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.