Hostelworld.com

Q4 Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3,164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3,164 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Q4 Hotel Located at 2909 Queens Plaza North, , New York.
Q4 Hotel
USA
New York New York 11101 2909 Queens Plaza North
82% 3164
40.7498172 -73.9375805
Q4 Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
6.3

The room smells, and there is no place to place the luggage. The restroom is really tiny too. The staff is friendly though. Won't stay there ever again...

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
21 Kwi 2016
6.9

Gute Lage, direkt bei der U-Bahn. Man ist schnell in der Stadt und auch beim JFK. Viele kleine Delis in der Nähe. Supermärkte sind weiter weg. Handtuch bekommt man kostenlos. In Dusche & Bad gibt es zu wenig Ablageflächen. Nichts zum aufhängen von Handtuch/Klamotten. Im Zimmer zieht es und es war nachts sehr kalt, alle waren deshalb total verschnupft. Die Küche ist gut ausgestattet. Große Schließfächer im Zimmer. Sauberkeit könnte besser sein (dauernd fremde Haare im Bett).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • jenniferviona4688
  • Portugalia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
8.6

I had an excellent time. Met lots of ppl and made new friends. Justin was a really fun host and if you ever get a chance to go with him on one of his impromptu tours, jump at the chance! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2016
6.6

Ok. I've stayed in lots of hostels in various countries. Good location- I walked to central park in under an hour. Not enough lockers for bunks in the room so nowhere to store my kit. Most staff friendly which made the unfriendly really stand out. Also, and I know this is a luxuary but if only four of the bunks have a plug socket the other two either need one or there needs to one somewhere in the room. (Trying to charge phones or batteries in the toilet/shower room is not safe and a fire risk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
10.0

Super awesome place! This was my second time here and there will be a third. Just wished they provided an extra pillow, instead of just one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
17 Kwi 2016
2.6

지하철 소음이 정말 심각합니다. 참고로 뉴욕 지하철은 24시간 운영하더군요.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
7.7

Mit dem Q4 Hotel bin ich sehr zufrieden. Es war sauber, jedes Zimmer hat ein eigenes Bad und die Angestellten sind freundlich und Hilfsbereit. Meiner Meinung nach, gab es in der Küche wenig Geschirr.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

The hostel is in a very good location. It is between 2 train stations. Staffs are nice and helpful. However, they should improve two things: there are not enough socket in the room so some guests have to charge their phone in the common room which sometimes it is not convenient. They should at least provide extension socket. They should also remove plastic that cover mattress and pillow. It is annoying hearing the sound of plastic every time you move.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
10.0

Tutto era ottimo! Sono rimasto particolarmente soddisfatto dalla gentilezza del personale e dall'ottima pulizia in generale. L'ambiente è molto familiare, il posto è a due passi dalla metropolitana, da cui si può raggiungere Manhattan in pochi minuti. Si sente un po' il rumore della strada, presente a tutte le ore, ma non tantissimo, è del tutto accettabile. Consigliato a tutti.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
10.0

It's my go to place in NY. Location is great, right on several subway lines. Staff is friendly. It's a hostel. Go in with that expectation, and you'll be pleasantly surprised.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.