Hostelworld.com

Q4 Hotel

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 3,310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 3,310 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Q4 Hotel Located at 2909 Queens Plaza North, , New York.
Q4 Hotel
USA
New York New York 11101 2909 Queens Plaza North
82% 3310
40.7498172 -73.9375805
Q4 Hotel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
8.3

Had a great stay. Staff was friendly, people were watching a soccer game together in the common area. They also offered a pub crawl. however, my friend and I got mixed up initially because there is a "Q Hotel" which is also in Queens. So if you stay here, make sure you're heading to the Q4 Hotel otherwise you'll end up at the wrong place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Cze 2016
10.0

The best!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Liban, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
10.0

I think the best feature about this hostel is the staff. Friendliest people I have ever met and always there to make sure everyone is safe and everything is okay, not to mention, they are very fun! If you are looking for cheap accommodation that is safe, perfect location, fun, and with a home feeling. This is the place to go

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Cze 2016
6.9

We couldn't close our bathroom door the whole way.. They said they would repair it the next day.... The door was never fixed during our stay....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rosja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
9.1

I stayed in this hotel just 1 night. So, this is perfect for a short period. And the price is also great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2016
8.0

Great hostel, outside Manhattan but one block to the subway station. Very easy to move in ny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2016
7.1

Good hostel not far from to manhattan subway station is a block away clean new and located in a safe area. Only a bit noisy at night the common room is a floor under the reception not so warm receptionist should be more smiling

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2016
6.3

I stayed at the Q4 hostel in June 2016. I had a room (number 104) that was looking out the queens plaza. It was very loud all night long (even at 3am) and once a car started honking every other car did too. I went to the reception to complain and they said that they couldn't really do anything because all the other rooms that were free had the same noise impact. They gave me earplugs, which helped a little. The hostel was clean and the staff very nice. You get to Times Sq within 30min by train

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
8.0

Fiquei em quarto compartilhado e foi ótimo, a localização é lerfeita, perto de duas estações de metro e segura, quartos limpos, cama e travesseiros confortáveis... Super recomendo..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
10.0

Great place. Excellent customer service. Very comfortable room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.