Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 376 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • hhalversen6033
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Cze 2017
7.7

La ubicación del hostel es buena, cerca de ahí hay 2 mercados, cajeros, restaurantes, etc. Hay que subir un morro para llegar al hostel y desde la entrada a la recepción hay una escalera interminable. El personal fue muy amable, las toallas se compran a 20 brl. Hay un bar con precios accesibles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Chrisharis1234
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Cze 2017
10.0

Very good Hostel and I would certainly come back! Nice room and staff. Great location close to the beach, bars and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Cze 2017
10.0

Great Hostel! Good location, good room and very nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
10.0

One of the Best Hostels I ever stayed! Good rooms, great bar and parties and great location uper close to the beach and metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Maj 2017
8.0

Nossa estadia no Pura Vida foi muito boa. Muito bem localizado, café da manhã bom e muito animado durante a noite. As camas fazem um pouco de barulho e os banheiros não são uma excelência de limpeza. Nosso único problema foi com uma hóspede do quarto que levou um homem para dormir com ela . O rapaz era worldpacker no hostel, e no checkout fizemos uma reclamação na recepção. A funcionária que nos atendeu foi muito solícita, pediu desculpas e disse que tomaria providências.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2017
8.0

O Hostel fica na entrada de uma comunidade, mas é seguro. Gostei das festas e do local num geral. Recomendo! O ponto negativo fica para o café da manhã que é fraquíssimo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
9.1

Boa localização, com fácil acesso a ônibus e metrô. A rua do hostel é a entrada para uma comunidade. Embora tenha sentido um pouco de medo ao chegar, percebi que não havia problema algum pois há um policiamento intenso na região e você acaba se sentindo mais seguro. Os funcionários são gentis e dispostos a ajudar. Fui com outros hóspedes e funcionários a uma balada próxima e foi baita divertido. Adorei a área comum pois é muito aconchegante Certamente voltarei em uma próxima estadia no Rio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
7.7

Pura Vida es un hostel ubicado al lado de la entrada a la favela Cantagalo. La realidad es que esto no implica ningún riesgo a nivel seguridad, pero es bueno saberlo para aquelles que puedan ser sensibles con estos temas. A nivel ubicación, el hostel está muy bien ubicado. A 2 cuadras de la playa, a 3 de la estación de metro General Osorio, a 1 de Nossa Sra de Copacabana. Tenés dos supermercados a media cuadra y todos los colectivos pasan por ahí. En ese sentido, impecable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
6 Maj 2017
10.0

Awesome stay there, staff is really friendly and everyone just gets along. 10/10 would recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Maj 2017
10.0

This place is amazing! The location is great, the rooms are great and the staff are amazing! I loved my time in rio here! I would definitely stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.