Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 388 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 388 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sie 2017
6.0

The staff were lovely and really helpful. However my room smelt terrible and none of the guest spoke English it felt like they were staying there long term. Glad I only booked one night

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for choosing and reviewing us! We feel bad that your stay did not met your expectations and we apologize for our failures. We'll use your feedback to correct errors and improve. We work hard to provide the best stay to our guests and we would like to try to change your mind. We will contact you again soon. Thank you and Pura Vida!

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lip 2017
10.0

Todo fue genial. Los trabajadores son súper amables y atentos! El lugar esta muy bien ubicado, a pocos metros de Copacabana y la habitación muy bien para el precio que se paga. Recomiendo totalmente que vayan!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por elegir a Pura Vida Hostel y darnos su evaluación! ¡Saber que usted disfrutó su estadia nos mantiene motivados y nos da energía para ser aún mejor la próxima vez que venga! Al retornar haga su reserva directamente con nosotros por email (info@puravidahostel.com.br) y mencione el código "PURAVIDA FRIEND" para ganar 10% de descuento en la reserva! Una vez más, gracias y Pura Vida!

  • hhalversen6033
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
24 Cze 2017
7.7

La ubicación del hostel es buena, cerca de ahí hay 2 mercados, cajeros, restaurantes, etc. Hay que subir un morro para llegar al hostel y desde la entrada a la recepción hay una escalera interminable. El personal fue muy amable, las toallas se compran a 20 brl. Hay un bar con precios accesibles.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

¡Gracias por dejar su opinión y habernos elegido! Su satisfacción es nuestro combustible para trabajar y divertirnos más aquí. El huésped que regresa tiene un 10% de descuento !!! Sólo tienes que reservar por el email (info@puravidahostel.com.br) y mencionar el código "PURAVIDA FRIEND". Lo esperamos pronto - ¡Pura Vida!

  • Chrisharis1234
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Cze 2017
10.0

Very good Hostel and I would certainly come back! Nice room and staff. Great location close to the beach, bars and restaurants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for choosing Pura Vida Hostel and for your evaluation! Your satisfaction keeps us motivated and gives us energy to do even better next time! When you return, make your reservation directly with us by email (info@puravidahostel.com.br) and mention the code "PURAVIDA FRIEND" to get a 10% discount on your reservation! Once again, thank you and Pura Vida!

9 Cze 2017
10.0

Great Hostel! Good location, good room and very nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for choosing Pura Vida Hostel and for your evaluation! Your satisfaction keeps us motivated and gives us energy to do even better next time! When you return, make your reservation directly with us by email (info@puravidahostel.com.br) and mention the code "PURAVIDA FRIEND" to get a 10% discount on your reservation! Once again, thank you and Pura Vida!

25 Maj 2017
10.0

One of the Best Hostels I ever stayed! Good rooms, great bar and parties and great location uper close to the beach and metro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for choosing Pura Vida Hostel and for your evaluation! Your satisfaction keeps us motivated and gives us energy to do even better next time! When you return, make your reservation directly with us by email (info@puravidahostel.com.br) and mention the code "PURAVIDA FRIEND" to get a 10% discount on your reservation! Once again, thank you and Pura Vida!

25 Maj 2017
8.0

Nossa estadia no Pura Vida foi muito boa. Muito bem localizado, café da manhã bom e muito animado durante a noite. As camas fazem um pouco de barulho e os banheiros não são uma excelência de limpeza. Nosso único problema foi com uma hóspede do quarto que levou um homem para dormir com ela . O rapaz era worldpacker no hostel, e no checkout fizemos uma reclamação na recepção. A funcionária que nos atendeu foi muito solícita, pediu desculpas e disse que tomaria providências.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado por escolher o Pura Vida Hostel e pela sua avaliação! Saber que você curtiu nos mantém motivados e nos dá energia para fazermos ainda melhor na próxima vez que vier! Ao retornar faça sua reserva diretamente conosco pelo email info@puravidahostel.com.br e mencione o código “PURAVIDA FRIEND” para ganhar 10% de desconto na reserva! Mais uma vez, obrigado e Pura Vida!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2017
8.0

O Hostel fica na entrada de uma comunidade, mas é seguro. Gostei das festas e do local num geral. Recomendo! O ponto negativo fica para o café da manhã que é fraquíssimo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado por escolher o Pura Vida Hostel e pela sua avaliação! Saber que você curtiu nos mantém motivados e nos dá energia para fazermos ainda melhor na próxima vez que vier! Ao retornar faça sua reserva diretamente conosco pelo email info@puravidahostel.com.br e mencione o código “PURAVIDA FRIEND” para ganhar 10% de desconto na reserva! Mais uma vez, obrigado e Pura Vida!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2017
9.1

Boa localização, com fácil acesso a ônibus e metrô. A rua do hostel é a entrada para uma comunidade. Embora tenha sentido um pouco de medo ao chegar, percebi que não havia problema algum pois há um policiamento intenso na região e você acaba se sentindo mais seguro. Os funcionários são gentis e dispostos a ajudar. Fui com outros hóspedes e funcionários a uma balada próxima e foi baita divertido. Adorei a área comum pois é muito aconchegante Certamente voltarei em uma próxima estadia no Rio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Obrigado por deixar sua opinião e por ter nos escolhido! Sua satisfação é nosso combustível para trabalharmos e nos divertirmos ainda mais aqui. Hóspede que retorna tem 10% de Desconto!!! Basta reservar pelo email info@puravidahostel.com.br e mencionar o código “PURAVIDA FRIEND”. Esperamos você o quanto antes – Pura Vida!

8 Maj 2017
7.7

Pura Vida es un hostel ubicado al lado de la entrada a la favela Cantagalo. La realidad es que esto no implica ningún riesgo a nivel seguridad, pero es bueno saberlo para aquelles que puedan ser sensibles con estos temas. A nivel ubicación, el hostel está muy bien ubicado. A 2 cuadras de la playa, a 3 de la estación de metro General Osorio, a 1 de Nossa Sra de Copacabana. Tenés dos supermercados a media cuadra y todos los colectivos pasan por ahí. En ese sentido, impecable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por elegir a Pura Vida Hostel y darnos su evaluación! ¡Saber que usted disfrutó su estadia nos mantiene motivados y nos da energía para ser aún mejor la próxima vez que venga! Al retornar haga su reserva directamente con nosotros por email (info@puravidahostel.com.br) y mencione el código "PURAVIDA FRIEND" para ganar 10% de descuento en la reserva! Una vez más, gracias y Pura Vida!

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.