Hostelworld.com

Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 290 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
Pura Vida Hostel Rio de Janeiro Located at Rua Saint Roman #20, , Rio de Janeiro.
Pura Vida Hostel Rio de Janeiro
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22071-060 Rua Saint Roman #20
77% 290
-22.9807179 -43.1917619
Pura Vida Hostel Rio de Janeiro
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
8.6

Great place. Location is awesome, and the deck and common areas are great. We stayed in a casa and it was perfect for us. Kitchen is not great, for cooking or cleaning, if you plan on making meals. Breakfasts are the best we've had in a hostel in south America so far, and evening bar deals are great. The ongoing construction at the moment was a real hassle for our friend staying in a dorm, but that may end soon. Would stay in casas again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2016
9.1

O hostel é ótimo! Muito próximo à praia e com um ambiente bem agradável. O fato de ser na entrada da favela não foi um problema. Fiquei no chalé para casal, bem aconchegante. O café da manhã tbm é bom. Com certeza voltarei.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Kwi 2016
7.4

Un buen hostal, con una ubicación privilegiada, cerca de todo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
5.4

Não gostei da localização, por mais que todos dissessem que a região era segura, me senti insegura e tinha medo de entrar sozinha no hostel, principalmente a noite. Achei o hostel muito parado, sem muitos hospedes, muito morto. A limpeza deixou a desejar. Não tinha sujeira aparente, mas falta muita manutenção (pintura, tomadas caídas, mesas de fora, etc). Outro ponto, o hostel tem um cheio ruim de casa velha mal limpa constantemente.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Kwi 2016
9.1

Beautiful place, one of the best I know so far. Common area are very spacious, there is an amazing terrace with a nice bar. Room are good amd clean, breakfast is nice. Location is ideal, between copacabana and Ipanema. Staff if friemdly and very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Mar 2016
9.4

I booked my first night here and ended up staying the whole time. I paid $22 for the weekend nights and $12 during the week. Beautiful hostel tucked up in a hill on a side street. You get what you pay for- no a/c and the bathrooms are okay, however, plentiful. I never had to wait in a 10 person dorm. The faculty is amazing, everyone is so nice and helpful. The breakfast is also very good. You can choose from eggs, mixed fruit, 2 pieces of whole fruit, or meat and cheese.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Mar 2016
9.4

Cool area close to the beach but was a bit more atmospheric than upmarket ipanema. Also very good value for money!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Mar 2016
8.6

Great location and great staff. Quality breakfast and cheap drinks at the bar (a lot of nights all you can drink caipirinha for five pound). Quite a relaxed atmosphere at the hostel but near a bus stop if you wish to head to Lapa for a night out. There´s a bank just down the road that accepts mastercard, visa etc and the hostel is a five minute walk from post five of the Copacabana. Highly recomended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Mar 2016
10.0

Top class.?.Great location....Good atmosphere..Staff were helpful friendly and could not be better.. Only downside of my stay were the short sheets which kept coming off..But overall 10 out of 10

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • brunalemener
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Mar 2016
9.4

O pessoal da recepção, do bar, da limpeza, do café manhã: uns amores! Além da melhor localização possível para curtir os pontos chave do RJ, com toda certeza recomendarei! Obs: recomendaria apenas que a limpeza do quarto/banheiro ocorresse mais vezes pois com a mudança de hóspedes as vezes gera uma bagunça/sujeira incomoda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.