Hostelworld.com

Pura Vida Hostel Rio de Janeiro

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 347 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lut 2017
8.0

Me gustó el hotel, muy colorido y típico de río!!! Esta muy cerca de Copacabana y de restaurantes de todo tipo. Está en la entrada de un cerro (morro) pero no es peligroso, es cuestión de igual tener cuidado con las cosas (como en todo Río de Janeiro). Recomiendo tomar un cuarto donde haya aire acondicionado ya que en la ciudad hace calor a toda hora. Disfruten el hotel y la cercanía a la playa!!! ☀️☀️☀️ Extra: Para llegar al hotel es una buena idea pedir un taxi tipo UBER.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
5.1

Mejorar la predisposicion del personal hacia el turista Tratar de unir mas al personal de turistas con actividades Mejorar la limpieza del piezas, la cocina, baños.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Lut 2017
10.0

O lugar é lindo, os funcionários suuuuper gente boa, limpo, eu amei!!!! Voltarei com certeza e indicarei para todos os meus amigos! 😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gabbo178755
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
5.4

I stayed in the 4 bed dorm. The room could only be described as a prison cell. It was tiny! Top bunks required a big climb and there was no railing to stop you falling off them. There is no air conditioning anywhere in the hostel which in Rio is very uncomfortable. The security guy at night time likes to play videos really loudly so there is always noise even when everyone is asleep.The bathroom facilities are terrible.Even the toilet doors are fogged glass so you can see people take dumps.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
11 Sty 2017
5.7

No air conditioner during summer, so mosquitoes threw a party! And in the bathroom, the doors are made of glass, so you can see the people doing their stuff (pooping!). Really disturbing experience.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • nicoavalle
  • Argentyna, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
8.9

El hostel se encuentra ubicado a la altura del puesto 5 de Copacabana, a dos cuadras de la playa. Si bien se encuentra en la entrada de una favela, es muy tranquilo. En mi estadía no vi nada raro y la gente es respetuosa. El desayuno estaba bien pero tampoco muy completo. El personal muy atento excepto el empleado del turno noche. Después de las 11 de la noche, no te dejaban entrar a la cocina ni por un vaso de agua.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Gru 2016
10.0

Great place to stay! Good value for money

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Gru 2016
9.1

Was suspicious about the location, as people had told me it was a dangerous spot close to a favela, but I felt very safe and very close to all, that I needed in my two days stay... VERY sweet and helpful staff and I give my warmest recomendations to stay there!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
8.0

El hostel me gusto, la relacion precio-calidad es muy buena. Lamentablemente no me gusto el trato de la totalidad del personal. No tenian bikes en estado para alquilar como dijeron. Y por ultimo la ubicación en la subida del ingreso a la favela no es un por menor, a la noche se escuchan tiros.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Gru 2016
3.4

Strada molto ripida e all'inizio della favela Pavão/Pavãozinho. Una notte siamo stati svegliati da colpi di pistola vicini all'ostello. Rischioso rientrare di sera con il buio, l'aria nella strada è tesa, confermata dalla presenza della polizia. Pochissimi bagni, sporchi e mal posizionati. Materassi e cuscini sporchi. Lenzuola in cambio di deposito R$20. Niente asciugamani! Cucina sporca e con lavello intasato, pochi utensili. Triste e difficile il doversi lavare i piatti della colazione.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.