Hostelworld.com

Pula Art Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 399 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.0
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Pula Art Hostel Located at Maruliceva 41, , Pula.
Pula Art Hostel
Croatia
Pula 52100 Maruliceva 41
89% 399
44.8603102 13.8476228
Pula Art Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Kwi 2016
7.4

I was alone in the hostel. Pula is not exactly a touristic city and was low season. When I arrived the owner sat down and showed me a map of the city and gave me some tips, this personalized gesture was really nice. Not far at all of city. The hostel is a family running business, the owners live in the property and are always willing to help. The rooms are fair for the price, kitchen a little old, but sufficient. I had a nice stay, but not sure how it works on summer if more people are there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Kwi 2016
10.0

Nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
10.0

This hostel is located at the east end of the Main Road "ul. Maruliceva", which is about 10 min walk from the center and super easy to find. For those who come from the Bus Station and don't want a 25 min intense walk with backpacks- try to catch Line 8 Bus to "Trg Republike" then walk forwards. The hostel staffs (actually a couple living on the 1st Floor) have shown great hospitality and provided useful and latest information about this region and beyond. Had a great time here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
9.7

Great hostel with nice owners. Kitchen and living room are really cozy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Lut 2016
10.0

The hostel is beautiful and there is parking space next to it. We arrived after midnight and the lady waited for us. She was very helpful and friendly and gave us a lot of information. The city center ist not far away, it was easy to walk there. We would definetely come again. Thanks a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Lut 2016
8.0

The hostel is located 20min outside the city center, but that's the only minus about it, because the rest is great. Especially the couple who runs the hostel - they are superfriendly, welcoming and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

the center ( old green market and fisher market, Sergei Arch, Giardini,....) are O N L Y 5 - 10 minutes walk. Other part of center places are 20 minutes ( Augustus templ, Ampfitheater ,,... )

19 Sty 2016
8.0

Nice hostel, about 10 minute walk from central Pula. Grocery store and a few restaurants nearby. Owners are very kind and helpful. I stayed in the winter so it was pretty empty, but recommended.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Sty 2016
8.9

Muy lindo hostel! Si vas en bus desde la terminal tomate un taxi, porque la caminata hasta el hostel es en subida!!!! Hay un super en la esquina.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite rodzina goszcząca, tak miły i pomocny. Czułem się jak w domu, gdy dotarłem do schroniska. Dziękuję bardzo za pobyt nocy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.