Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Puerta Vieja Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
5.7

Really disappointed of the lack of attention of the staff towards its clients. This place is a money machine.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2017
10.0

This hostel has literally nailed it. I can't even comprehend how they got it so spot on. Great atmosphere, lively bar but no noise in the rooms, great staff, activities every night, delicious breakfast, comfortable beds, clean, hot showers and great location. Can't fault it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
14 Cze 2017
10.0

Best hostel I've ever stayed in. I arrived one day early by accident and unfortunately they didn't have open beds, the reason for which became very, very clear to me the two days I did stay there. Awesome atmosphere, ping pong table in the common area. Great garden with fireplace, hammocks and swings. Open bar every night, barkeeper is a great guy and he is also the chef for the daily dinner, which is highly recommended. Bed very comfy, try booking 10-bed dorm, you'll see why. Go there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 31-40
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
11 Cze 2017
9.7

Great location with big communal area and decent kitchen. I stayed in a private room, which was a fairly big with smallish ensuite, but it did the job. Great selection for breakfast, with coffee and juice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Cze 2017
10.0

The only place to stay if you are going to San Cristobal.. Great craic, great staff..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
10.0

Es un lugar muy cómodo, todas las personas tanto los empleados como los que se hospedan son muy amables y agradables. Definitivamente me volvería a hospedar en este hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
1 Cze 2017
9.4

Sehr großes und gut ausgestattetes Hostel das nur etwa 2 Minuten enfernt vom Zocalo liegt. Man muss für den check in wirklich bis 14 Uhr warten. Frühstück ist sehr lecker und auch das Abendessen für 50 Pesos sollte man probieren. Kann es nur weiter empfehlen, war ein super Aufenthalt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Maj 2017
10.0

Best hostel Ive stayed in to date.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Maj 2017
7.7

Hostel is good and the stuff is friendly cause they have to. But its unpersonal. Passion and heart is missing.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Maj 2017
10.0

L hotel est tres bien situe a 10 minutes de la station de bus.5 minutes de la grande place ou se trouve l eglise et des boutiques.l auberge propose pleins d activites vous trouverez bien quelques choses a faire.les sanitaires sont tres propres.amis voyageurs allez y les yeux fermes.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.