Hostelworld.com

Puerta Vieja Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 303 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.4
Puerta Vieja Hostel Located at Calle Diego de Mazariegos 23, Barrio de La Merced, San Cristobal de las Casas.
Puerta Vieja Hostel
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Calle Diego de Mazariegos 23, Barrio de La Merced
88% 303
16.7365370 -92.6401358
Puerta Vieja Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • azritaco
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.7

Helpful & friendly staff. Lovely building in a great location. Comfortable beds. Safe & with nice facilities. Just was quite quiet when I was there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
8.9

Location very good, price right, the breaksfast is delicious, but you have to pay for refill coffee (dont like it that), they didnt give me a towel. They should to make a change on livingroom, seems there stayed ghosts or something like that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Mar 2016
6.6

The hostel is very good location, just 2 blocks from the city center plaza. However, the Hostel is not very clean. Sofas in the common area are dirty and the floor of the Hostel too. In addition, beds are not made every day. I think this hostel can improve in many ways. Staff is no local, so they can't suggest any trips or plans.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Mar 2016
10.0

Excelente lugar, muy buen ambiente y el staff muy hospitalario. Voy a volver pronto!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
8.6

Nice hostel with big common area, and a good kitchen. The best part though is the excellent free cooked breakfast!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2016
10.0

Very clean and affordable hostel in a beautiful building. Within walking distance of everything. Helpful, friendly, and often bilingual staff. Delicious breakfast. Good mix of party scene and privacy (the bar is set aside in a different part of the hostel). The building gets a bit cold, but that's the nature of the city. Buy a wool scarf at the artisan market and you're good to go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Łotwa, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Lut 2016
9.7

Big, very well maintained hostel. Nice showers, great breakfasts, good location and very nice and friendly stuff. Good beds in dorms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
3.7

Location is very central, but we found no atmosphere at the hostel. Furthermore it was very noisy and the beds didn't seem very clean.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Lut 2016
8.3

very chilled hostel if u want to party, well located, clean, breakfast was varied and good but the kitchen area perhaps should be bigger -its a big hostel and gets crowded and u have to queue; the staff wasn't helpful when i arrived - i noticed they were more informative with the international arrivals, also they didn't help me to not miss my shuttle to Guatemala (i overslept 50 mins) though it's your own responsibility but the next day when i left i realised they could have made a call to help

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Sty 2016
10.0

Todo es increíble. El desayuno muy variado y rico!! El ambiente es espectacular, el staff igual. Sin duda el mejor en san cris 💜 no nos queríamos ir, pero volveremos si o si!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.