Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Puerta Vieja Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 410 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 410 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.2
Puerta Vieja Hostel Located at Calle Diego de Mazariegos 23, Barrio de La Merced, San Cristobal de las Casas.
Puerta Vieja Hostel
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Calle Diego de Mazariegos 23, Barrio de La Merced
94% 410
16.7365370 -92.6401358
Puerta Vieja Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
9.7

Great stay at this hostel, perfect location, great facilities and fluffy blankets in the comfiest beds I have slept in in a hostel! Nigel was amazing and introduced us to mezcal! Everything you could want in a hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Todo muy bien. Te dan un súper desayuno,rico y que varía todos los días. Está a 3 cuadras de la plaza principal. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • abuzzurro
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sty 2017
9.7

Muy buen Hostel, súper recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sty 2017
8.6

Nice place and decent activities in the evenings (free cocktails/pizza night). Due to the large size of the place it felt a bit anonymous at times.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sty 2017
10.0

El mejor hostal en que me he hospedado hasta ahora! El lugar es grande y lindo, a tres cuadras de la plaza principal. Cuenta con un hermoso jardín en donde por las noches se organizan fogatas y otras actividades. En las áreas comunes,hay además una zona con proyector para ver películas. y la mesa de ping pong entretiene incluso a los más activos. El desayuno incluido es abundante, y siempre hay para elegir entre una opción salada y una dulce. El staff de voluntarios es maravilloso!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2017
10.0

Lovely hostel, amazing breakfast, nice garden for chilling, really comfy beds

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
10.0

Me encanto, desayuno delicioso , staff súper cool

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
8.6

This was our first stay ever at a hostel, so we really had no expectations at all. We have so far stayed at one more hostels and it clearly showed that La Puerta Vieja is an amazing hostel, we had a great time here, the staff was friendly, the atmosphere was great, the breakfast was good too. The only thing I noticed was that the hostel had so many people than a single receptionist could handle, other than that it was great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Gru 2016
9.1

Super hostal, et très bonne ambiance le soir au bar pour connaitre des gens. Cotés négatifs: le petit déjeuner est très limité, 2 options assez légères son proposées et on ne peut pas se resservir ou alors il faut payer 35 pesos. Il n'y en a donc pas pour tous les goûts et un buffet aurait ete plus adapté. Le soir, on ne peut pas rester dans les espaces communs de l'entr´´ee, c'est a dire la cuisine et le hall. Du coup, il faut aller au bar ou rester dans sa chambre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2016
9.7

Beautiful backyard which we enjoyed even with the bad weather. Jolly staff kept everyone smiling, definitely a nice environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.