Hostelworld.com

Puerta Vieja Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.3
Puerta Vieja Hostel Located at Calle Diego de Mazariegos 23, Barrio de La Merced, San Cristobal de las Casas.
Puerta Vieja Hostel
Mexico
San Cristobal de las Casas Chiapas 29240 Calle Diego de Mazariegos 23, Barrio de La Merced
88% 309
16.7365370 -92.6401358
Puerta Vieja Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Maj 2016
8.9

Great hostel, nice atmosphere and wonderful staff!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2016
9.7

Good atmosphere. Friendly and helpful staff. Very good breakfast. Spacious common areas. I had to move my bed last day of my stay but instead of a bunk bed I was given a double bed in a quiet room which helped a lot as I wasn't feeling well. I appreciate their kind thought very much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Maj 2016
8.9

Excelente todo! El personal, la atmosfera en general, lo unico para criticar es la limpieza de los botes de basura de los baños ya que el hostel alberga mucha gente y genera rapidamente mal olor en los baños. Lo demas muy bueno, seguro, cerca... Muy recomendable

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Kwi 2016
9.4

I booked a private room and got a room with 8 beds and it was hard to explain to the callous manager what to me was a private room with twin or double bed who thought why I wasn't happy having extra beds!!! But apart from that, found my experience good. The female staffs were very helpful when they knew I wasn't keeping very well. Breakfast was warm and one had choice. Good location tho' noise from outside in weekends may keep one awake. Spacious and quiet. Enough space to lounge and relax.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Kwi 2016
9.7

When we were there there was mojito and pizza night. The best pizza we've ever eaten! Clean rooms, good location, very friendly staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • azritaco
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
9.7

Helpful & friendly staff. Lovely building in a great location. Comfortable beds. Safe & with nice facilities. Just was quite quiet when I was there.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Mar 2016
8.9

Location very good, price right, the breaksfast is delicious, but you have to pay for refill coffee (dont like it that), they didnt give me a towel. They should to make a change on livingroom, seems there stayed ghosts or something like that.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
23 Mar 2016
6.6

The hostel is very good location, just 2 blocks from the city center plaza. However, the Hostel is not very clean. Sofas in the common area are dirty and the floor of the Hostel too. In addition, beds are not made every day. I think this hostel can improve in many ways. Staff is no local, so they can't suggest any trips or plans.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
20 Mar 2016
10.0

Excelente lugar, muy buen ambiente y el staff muy hospitalario. Voy a volver pronto!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
8.6

Nice hostel with big common area, and a good kitchen. The best part though is the excellent free cooked breakfast!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.