Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PubLove @ The Steam Engine, Waterloo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2,081 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2,081 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.6
PubLove @ The Steam Engine, Waterloo Located at 41-42 Cosser St, , London.
PubLove @ The Steam Engine, Waterloo
England
London SE1 7BU 41-42 Cosser St
76% 2081
51.4969616 -0.1126527
PubLove @ The Steam Engine, Waterloo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
5.7

The place was ok, that's about it. Nothing special. It's a 3 bunk bed, so it feels kinda like a pack them high sell it cheap operation. Being on the bottom bunk meant you were a few centimetres away from the ground. This didn't feel particularly amazing. Honestly, go elsewhere this is disappointing.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi, sorry you were left disappointed with our hostel. We are a backpackers hostel with bunk beds and dorm rooms, of which information and pictures are available when making a booking, so this shouldn't have come as a surprise. Still we hope you had a great time in London and wish you all the best in your future travels. The Steam Engine

  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Gru 2016
9.1

El lugar es perfecto! Está muy cerca del London Eye y el metro, así que es fácil moverte a cualquier lado. El personal es muy amigable y siempre están a tu disposición. Lo recomiendo ampliamente.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.6

가격대비 지내기 괜찮았어요. 삼층침대여서 조금 불편하긴했지만 호스텔 위치도 빅벤, 런던아이와 보도로 10분 안팎. 언더그라운드 스테이션과 조금 거리가 있긴하지만 지름길 찾아서 잘 다녔습니다. 1층에 펍있고 호스텔 숙박하면 디스카운트도 해줘서 좋았어요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
9.7

ロンドンのど真ん中ではないけど、ビッグベンまでも問題なく歩いていけるし、薬局もスーパーも近くにあって立地も問題なし。1階のパブでスタッフや宿泊してる人たちと交流できて、一緒に観光したり、凄く楽しい!しかも朝食付きでありがたい。スタッフもマネージャーもフレキシブルに対応してくれるし、またロンドンに来たら絶対にここに泊まります。本当に良かった!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • xecotorres
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
10.0

Es mi primera estancia en un Hostal y para mi fue fantástico por que esta muy bien ubicado y el personal es súper buena onda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
9.1

Muy agrdable!! Lo único que hay pocos baños para bastante gente! Perp el resto re bien, muy buena la ubicación! Y el chico de la recepción, el español, muy buena onda!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
8.9

The Hostel is located in perfect location. One can walk to all the sight seeing places from there. They provide free maps. The beds in the hostel are 3 levels. So if someone is moving, you can feel that in upper and lower. The shower and toilets are ok, clean and not always occupied. They provide breakfast as well. So for the budget travellers, I find this Hostel quite ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cheers for your nice comments! :) Hope you enjoyed your stay in London and come visit us again soon! The Steam Engine

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lis 2016
7.7

Good staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We are glad that you enjoyed your stay with us! :) Thank you for you review and hope to see you again in the future! The Steam Engine

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
8.9

I very much enjoyed my stay here. The staff were all incredibly friendly, and very helpful. For the price, the location was perfect. I would recommend this hostel to anyone looking to backpack in London.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
9.4

Lugar muy agradable para vivir dos experiencias la de estar al lado del centro y dos barrios etnicos de Londres lugar muy acogedor y tranquilo con todos los servicios al lado supermercados pastelerias fruterias restaurantes etnicos y pasando los puentes el centro de Londres y el personal muy agradable con un español de camarero muy majo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.