Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PubLove @ The Steam Engine, Waterloo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 2175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 2175 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2017
9.7

Great personnel! Really willing to help you! The bar downstatirs is cozy and with great environment ! Beds really comfortable and although the rooms and badrooms are small everything is clean and tidy! The only thing I would improve would be the badrooms, two showers for that much people ( my room was 12 out of 12 people) complicates everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
9.4

The pub below was a great place to unwind after arriving and the sleeping facilities were nice. There wasn't much access to outlets in the room so charging devices was a struggle but overall great experience and great value!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • therealsd
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
10.0

The best part of our stay was having Manuel there. He made us feel Extremely welcomed and made us feel at home. The room was also very clean and the bathroom was fine. I would definitely stay there again. Thank you Manuel if you are reading this. Very professional and courteous fellow.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
9.4

It is a really great place to stay! Affordable, good location, good vibe, well communicated and the staff is awesome!!! I truly recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2017
10.0

Genial todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
7.1

Very nice hostel, just not enough showers (only 2 for the 4 dorms).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Kwi 2017
7.4

Staff were very nice, pub downstairs was great. Main issue was that there was only 2 showers and 2 bathrooms for around 30 people (mornings were a bit of nightmare getting ready when hostel was full). The rooms were quite cramped (but I did stay in the 12 bed dorm). Overall though, it was value for money compared to other hostels around London. But if it's value in privacy and comfort you're looking for, probably not the best place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
5.4

Cramped rooms, two showers and two toilets for 20 plus guests, staff great though.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2017
7.4

Bueno: bien ubicado, personal muy amable, desayuno muy bueno. No tan bueno: El cuarto de 9 camas disponia solo de 3 enchufes,1er día solicite al personal una zapatilla y luego de 4 noches aun no la habian comprado. Limpieza de duchas es mala (piso siempre inundado). Muy malo: me toco la habitación 1, del lado de afuera esta el conducto de ventilacion del bar de abajo, el sonido y la vibracion eran terribles para dormir alli.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
11 Kwi 2017
5.4

El lugar no era muy limpio, habia una sola duca para TRES habitaciones, y el personal no era muy simpatico

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.