Hostelworld.com

PubLove @ The Steam Engine, Waterloo

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 1,952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 1,952 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.5
PubLove @ The Steam Engine, Waterloo Located at 41-42 Cosser St, , London.
PubLove @ The Steam Engine, Waterloo
England
London SE1 7BU 41-42 Cosser St
77% 1952
51.4969616 -0.1126527
PubLove @ The Steam Engine, Waterloo
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
8.0

This is an excellent spot to stay if you want to be fairly central in London, not your typically hostel environment as their is no common area or kitchen. Rooms are small but was quiet when we stayed even thou all 12 beds were full. Downside could be the only 1 working shower, it did not affect us when we stayed but it could be an issue. Overall I would stay here again especially if only in London for a night or 2.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
8.6

the lockers were very small (my normal sized backpack barely fit) which sucks in a 12 person dorm. breakfast was lackluster. location was about 20-30 minutes from some of the Westminster sights (Big Ben, London Eye, etc). but overall it was clean, it was safe and I felt comfortable. also being above a pub was convenient.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
6.0

Esta muy bien ubicado, aunque idealmente es mejor quedarse al otro lado del rio para quienes quieren volver caminando de noche de las fiestas, lo cual es posible. Los que atienden son amables, y es interesante que exista un bar abajo, pero había solo un banio habilitado, las duchas son de mala calidad y las piezas tienen muy mala ventilación. Por precio esta ok, pero no creo que volvería.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
7.1

En cuanto a ubicación y personal, creo que es una muy buena opción a tener en cuenta. Personal con un trato muy agradable dispuesto a ayudar en todo momento. La habitación bastante limpia y justa de tamaño, pero dispone de taquillas para los objetos de valor. La maleta no cabe. Solo dispone de 2 baños para las 35 personas que hay allí aunque en mi caso nunca tuve problemas espera. El punto más flojo los WC ya que no limpian con frecuencia. Hacen 50% de descuento en el brunch para huéspedes.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Maj 2016
4.9

Mas que un hostel parece una pensión... No tienes zonas comunes ( ni cocina, ni sala de estar.. Ni nada), tan sólo el bar-recepción que te encuentras al entrar (el cuál está muy bien), pero al llegar a las habitaciones.. Éstas son muy pequeñas, y los baños y la moqueta no están muy limpios.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • divechick108919623
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
11 Maj 2016
9.1

Convenient , clean , cheap but but noisy when things are on downstairs in the bar and people hanging around outside after hours. Plastic mattresses are sweaty jn warm weather.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
9.7

Very nice hostel! Loved the people! Loved the location! Loved the beer and the food! (you also get a discount) The best place in London, for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Maj 2016
8.0

I like the location very much and the staff were Very polite and helpful

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • janaplow
  • Jamajka, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
8.6

Centrally located. Not too far of a walk from most places. Best thing about this place is the staff. Daniel is great!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
8.3

Wonderful staff. Great location. Would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.