Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

PubLove @ The Steam Engine, Waterloo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
21 Lut 2017
10.0

El lugar está bien a casi todos los lugares podes ir caminanado , el persona buena onda .. las habiataicon a para 12 camas es super chiquita asique si no te gustan las camas tan cerca elige otra habiataicon pero de ahí en más todo bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aawwinston
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.7

Crazy friendly staff that answered all my questions no problem. Loved the old English building atmosphere and the pub downstairs was a huge plus. Great price given its location. With Waterloo and lambeth north tube stations that close i was able to get anywhere really quickly. Being in walking distance to the Westminster area made me feel like I was right in the heart of London! Excellent first hostel experience for myself.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, Thank you very much for your review ! Glad to hear that you had a good stay with us, we hope we will see you back soon, take care !

14 Lut 2017
7.7

Es un buen sitio para pasar la noche, el bar es agradable, el almuerzo es bueno y el personal sin duda es excelente(sobre todo el chico español) el único problema es que el wifi falla ocasionalmente y no hay suficientes contactos de luz en las habitaciones...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
8.9

Great location Helpfull and friendly staff Hot shower, dry hair, straight hair 😁

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your lovely review! Safe travels and hope to see you again when back in London :) The Steam Engine

  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Lut 2017
8.0

This hostel is a good choice for visit London. Well located and nice staff! Don't forget to go with a connector for european charger and the lockers are a little bit small. Overall, a nice place!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Cheers for the kind word :) We are happy to hear that you enjoyed your stay with us and hope to see you again in the future! All the best, The Steam Engine

  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
7.4

Manuel was the best person on the staff. He treated us really well and went out of his way to ensure that we were always being helped. He made us feel very welcome

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

We have to agree - Manuel is the best! :) Thank you for leaving us a review, glad to hear you had a good stay with us. The Steam Engine

  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
8.9

Muy buen trato por parte del personal. En la recepción del hostal había un buen ambiente para cenar o tomar unas cervezas, las habitaciones eran cómodas y si tenías candado propio puedes dejar tus cosas importantes en las taquillas, como en cualquier hostal. Lo único mejorable eran los baños, tanto los de las habitaciones como los de las salas comunes. Altamente recomendable si vas de viaje con amigos, eres estudiante y tu presupuesto no es muy alto. Relación calidad precio muy satisfactoria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
8.9

La ubicación es perfecta, a tan solo 10 minutos andando del Big Ben, paradas de metro, etc. Las habitaciones son pequeñas, pero tienen espacio suficiente para dormir tranquilamente, las sábanas están muy limpias y los colchones son cómodos. El trato fue excelente, sobre todo por parte de Manuel y Guillermo, felicitarles porque siempre están dispuestos a ayudar en lo que haga falta con una sonrisa. Con trabajadores así, la estancia pasa a ser 100% positiva. Gracias!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sty 2017
9.7

Es muy recomendable, muy buena ubicación para ir a todos las zonas turísticas de Londres.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sty 2017
7.4

MUY BUENA UBICACIÓN, EL PERSONAL MUY AMABLE. LA HABITACION ES MUY PEQUEÑA, POCOS CONTACTOS DE LUZ, PERO ES UNA BUENA OPCION PARA SOLO LLEGAR A DORMIR.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.