Hostelworld.com

PubLove @ The Great Eastern, Greenwich

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 1,102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 1,102 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 7.5
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.3
  • Udogodnienia 6.3
PubLove @ The Great Eastern, Greenwich Located at 1 Glenaffric Avenue, , London.
PubLove @ The Great Eastern, Greenwich
England
London E14 3BW 1 Glenaffric Avenue
71% 1102
51.4886652 -0.0058257
PubLove @ The Great Eastern, Greenwich
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Kwi 2016
8.3

Good value, easy access to transport.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there, thanks for leaving your review and we're happy you enjoyed your stay!

  • ramonvbarbosa464
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Kwi 2016
2.0

Eu prefiro dormir na rua à ficar neste Hostel novamente. Pra começar vc não tem livre acesso ao quarto, e o quarto e uma zona e parece existir algum cadáver dentro pois o cheiro e insuportável, os chuveiros não funcionam os vasos sanitários não funcionam o banheiro e uma lagoa a internet não funciona e os funcionários não fazem merda nenhuma pra resolver.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
6.0

Not great. Had a one night stay and booked a 6 bed room for the 5 of us. Specifically booked this room as it had an en-suite bathroom/shower. The shower didn't work at all, the staff seemed un-fussed about our complaint and said there were other showers on the floor below to use (we didn't know this until it was too late the next morning). The bunk beds were awful, not that we expected much but the mattress's were a joke, basically slept on springs. Not worth the £100+ for the room. Unhappy.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Kwi 2016
4.6

El bar pone música fuerte desde las 7 hasta la 00. Hay un espacio común pero no se puede usar, tienes que quedarte en el bar donde no puedes consumir nada más que lo comprado ahí. Los empleados son buena onda, el dueño no lo es en absoluto. Cada vez que piden que enseñes el pase, parecen del FBI. Al desayuno siempre le faltaba algo. El pan estaba podrido 2 de los 6 días que estuve alojado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Kwi 2016
5.7

It is too complicated to get into the hostel, becuse you first have to ask bartender to open the door and than have to write a code to get into the room. Bathroom was very dirty, but not becuse of hostel staff, but because of the nasty guests. At the breakfast (which was quite good) we got bread with mold. But the staff was really nice, helpful and kind.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Mar 2016
6.9

The bar was great - the food (burgers) was amazing and the 10% discount on food and drink was a nice extra. Other than that, the hostel room wasn't great with the windows not opening and the room getting very hot at night. The staff were slow and sometimes even rude/unhelpful (except for the manager) and you had to find someone to open the door every time you want to get into the hostel (you don't get given a code for the door). Not bad for a two night stay but I wouldn't want to stay longer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
8.3

My most unpleasant problem was the internet for it was very unreliable and unstable. I did ask to do something but nothing happened. Best regards "Louis"

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2016
9.4

Overall I had a good time staying with Publove the staff were friendly and helpful also the same with the other guests staying there i would thoroughly recommend going to stay here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Jest to bardzo miły hostel kiedykolwiek byliśmy. Chociaż jej z pierwszego piętra baru., Ale jego bardzo cicho. A także ma bardzo ładne lobby, personel i klientów. Ogólnie jest naprawdę godny pobyt. Założę się, że jej naprawdę ciężko się dostać takie dobra obsługa w tej cenie w nigdzie indziej w Londynie.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
9 Mar 2016
10.0

I have stayed in many hostels before, and this is by far the best. As soon as I walked in, I felt at home. The staff are all amazing! They are either really friendly or really friendly and hilarious! They really put in the effort to ensure you are having a good time. Food is AMAZING! Best burgers I've ever had. I recommend the 'Juicy Bastard'. Hostel is very clean, beds are acceptable, and free WiFi is fast and reliable. Common room is warm and comfortable. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.