Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prince Albert Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 333 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 333 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Maj 2017
9.4

Cozy, quiet, free breakfast soup and pudding was amazing. Absolutely nothing wrong with this hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2017
9.4

Nice hostel and good breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Maj 2017
9.1

It was a very nice hostel, it was clean and the staff was friendly. I enjoyed the free breakfast and the wifi worked well. The bar area was really nice and the people I met were kind. Al in all a good place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Maj 2017
10.0

Could be the best hostel I've ever stayed in. Everyone was super chill and THEY HAVE 2 ADORABLE PUPPIES. Place was clean, there's free breakfast and a great deal for dinner. Free wifi. Tv room with NetFlix. It's great. Definitely book here if you're staying in Nelson.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2017
8.0

Very nice place with great duty managers. Robin was especially helpful and really nice to chat to, as was Phil.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Kwi 2017
9.7

Awesome location once you find the place

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Kwi 2017
8.6

Nice accomodation at the back of a local pub. The room and ensure were very clean and spacious. Ample bedding was supplied. Included breakfast was excellent. Bar had very affordable meal and drink deals. Wi-Fi was free buy not great quality.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
31 Mar 2017
7.7

Jedes Zimmer besitzt ein eigenes Bad. Die Küche ist winzig klein, und dreckig gewesen. Das Frühstück ist gut und umsonst auf jeden Fall zu empfehlen. Zu den Zimmern gelangt man durch eine Forte, durch die jeder gehen kann. Außerdem gibt es keine Spinde im Zimmer. Atmosphäre kommt kaum zu Stande, da es nur im Innenhof vor den Zimmern Sitzmöbel gibt, oder im kleinen TV-Raum. Plan ist es offensichtlich die Backpacker in die hauseigene Bar zu locken.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
30 Mar 2017
9.1

Cozy hostel a short walk from the Nelson transfer centre. Friendly staff, clean facilities. Stayed in a 6-bed dorm with its own bathroom. Free breakfast in the mornings! Not much too complain about. If you want a laid-back relaxed stay I would recommend the Prince Albert.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • saramaroadi9176
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Mar 2017
10.0

Great hostel! Very good position, friendly staff, late check out time, very clean... GREAT BREAKFAST! Definitively one of the best hostel I have ever been in my life! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.