Hostelworld.com

Prince Albert Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 267 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Lut 2017
8.9

Highly recommend. Great location. Free breakfast and subsidised beer for guests, what more could you want!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
10.0

Prince Albert Backpackers was FANTASTIC! Amazing value - breakfast included, assistance with booking trips to Abel Tasman, local Nelson recommendations, and DELICIOUS $10 lunch/ dinner options for backpackers at the bar. Of the 4 hostels I stayed at on South Island New Zealand, PAB blew them all away in every category, but most significantly in service, hospitality, and amenities. Be sure to book early!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
11 Lut 2017
10.0

Parfait en tout point, vous êtes de passage sur Nelson; n'hésitez pas à réserver votre nuit ici

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
10.0

Everything is suupeer nice. I loved stayed there. Robin was one of the bests hosts i've ever met. He even gave us free stuff for our trip to Abel Tasman. I'll definitely go back there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
9.7

Ideal location and great atmosphere within dining and communal areas. Rooms were clean and ensuites were well equipped. Easy access to car park for transferring luggage into rooms. Breakfast was good with waffles available however be warned there can be a queue for the machine! Enjoyed the stay and would recommend to anyone looking to stay in Nelson!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Lut 2017
9.7

Ein super hostel mit tollen Zimmern. Kommen auf jeden Fall wieder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lut 2017
10.0

Owner Mike went out of his way to help me out. Great hostel with $10 dinner with dessert, free breakfast with waffles. Nice atmosphere, comfy rooms, areas for socialsing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Bloody good!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
25 Sty 2017
9.4

Schönes Haus, gut erhalten, grosses Zimmer sowie Bad beide sauber, Aussenbereich und Bar schön, sehr angenehme Atmosphäre.Küche gut ausgestattet, meistens sauber. kostenloses Frühstück (Waffeln gut😊), Sonstige Mahlzeiten gegen recht wenig Geld möglich. Besitzern sehr nett, hilfsbereit. DANKE. Bald wieder😉

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
10.0

Super good hostel like 10/10. The staff is great and the free breakfast is a bonus.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.