Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Prince Albert Backpackers

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 195 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
Prince Albert Backpackers Located at 113 Nile street, , Nelson.
Prince Albert Backpackers
New Zealand
Nelson South Island 7010 113 Nile street
92% 195
-41.2762660 173.2907410
Prince Albert Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Lip 2016
9.7

Fantastic place! Too much comfortable, security, clean and close for all city facilities. Excellent cost and amiable staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
10.0

This place was fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
9.7

The coziest hostel we had experienced in New Zealand. Loved the rooms, beds, and bar. The rooms had heaters, which was definitely needed, the ensuing bathroom was clean, the wifi was great and unlimited, and the bar attached was always warm and welcoming with meal deals for guests. The staff was also incredible friendly. I'll definitely stay here again if I find myself back in Nelson. If the weather had been warmer, I definitely would have taken advantage of those hammocks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2016
10.0

Super frühstück, nette Leute und ein wirklich schönes Hostel! Sage ich nach 5 Monaten reisen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • santiagojdv845559
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Maj 2016
9.7

Great place to stay. The stuff, best in NZ.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Maj 2016
9.4

Rien à redire ! 15 min à pied du centre ville, bar sympa, pleins d'activités proposées.... Super séjour !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
2 Maj 2016
7.4

The owner is quite rude but the rest is good. Very nice breaki with lovely waffels. I would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Kwi 2016
9.7

Great Hostel with nice dorms(private bathroom) and a beautiful outside area. Really sorry we couldn't try the free breakfast. Even though the location is probably not the best It's still the best hostel I've stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • bdubsontour2016
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
21 Kwi 2016
8.0

Enjoyed my stay here. Robin was particular helpful in booking me on to an Abel Tasman tour. Internet was a bit slow but unlimited is always good. Good deal on the main and desert deal for 10 dollars too. Just lacked a bit of atmosphere for me, maybe that's due to timing of the year though - no way that the hostel owners can really do much about this! Would definitely recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
9.4

Total recommendation when you are in Nelson. Even if it's a bit out of main center of the city, still awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.