Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 356 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
Primavera Hostel Located at Mallorca 330, , Barcelona.
Primavera Hostel
Spain
Barcelona 08037 Mallorca 330,
93% 356
41.3981526 2.1684460
Primavera Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

We were extremely surprised at how nice the Primavera Hostel was! We spent two nights in the dorm-style room and really enjoyed our stay. Everything was very clean and modern, the staff was friendly and extremely helpful, we felt very safe during the night and leaving our stuff in the lockers provided during the day, and the location is very central to popular tourist sites. Do NOT be put off by the smell of the walk up to the floor of the building the hostel is in! We would stay here again!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
10.0

I've stayed in many hostels in my 40+ years of backpacking the globe and this was one of the best by far. Great staff and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2016
9.1

Staff was extremely friendly and the entire place was kept clean. The location wasn't exactly downtown where all the action is but it was in a very nice neighborhood where more locals live. It's also very close to the Sagrada Familia and other iconic points while having good food around every corner. The only complaint I have is that we asked for a King Bed but was given a bunk bed and a single bed instead.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2016
10.0

Wonderful hostel, really cosy and homey. Bed are amazing and the rooms airy and nice :) I would love to come back next time in Barcelona! Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

The place is very cosy and feels almost like at home. There is very friendly, helpful staff. The booking online just a day before worked fine and there is a little bakery just around the corner to grab some pastries.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.7

I really loved my stay at the Primavera hostel! The staff was very kind (not unpersonal at all, but very familiar), the facalities were everything that we needed, the location was good, the beds were soft. Would certainly go again! Thanks everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
10.0

Increíble el hostel, lo elegimos por su ubicación y resultó ser de los mejores en los que estuvimos alojados. El staff súper simpático, nos ayudaron en todo lo que necesitamos. Cómodo, con un balcón para poder salir a fumar y tomar algo en cualquier horario sin necesidad de salir a la calle. Lo recomendaría a personas que viajen a Barcelona. A 5 minutos de la Sagrada Familia y a dos cuadras de una estación de Metro desde la que se puede llegar a todos lados muy rápido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Kwi 2016
10.0

Friendly people nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martoj3265
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Mar 2016
8.0

Really good staff, well looked after hostel and clean. However there was nowhere to put your luggage so the room was a mess with belongings.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Mar 2016
10.0

todo excelente! seguro volveremos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.