Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 387 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.3
Primavera Hostel Located at Mallorca 330, , Barcelona.
Primavera Hostel
Spain
Barcelona 08037 Mallorca 330,
88% 387
41.3981526 2.1684460
Primavera Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Lis 2016
10.0

This is the case when I barely can find the words to describe how amazing my staying was there. Good location, safe, clean, without any bothering noise around. What can be better?! I would say the owners of the hostel and staff who were always there to help me out. When I am back to Barcelona, without hesitation gonna stay here again and again. Guys, thank you for that feeling which you won't ever be able to buy - I felt like home ;) wish you to have more and more guests

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
6 Lis 2016
9.7

As close as you can get to a perfect stay. Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • umalforreca
  • Portugalia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Paź 2016
8.9

Amazing location, walking distance to Casa Milà and Sagrada Familia and also has a metro station near by. Staff was frendly, I was only there for two nights so I didn't bond much, but I have nothing to complain about! The only thing that I disliked was the size of lockers that didn't fit a suitcase as they should. Would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Wrz 2016
10.0

The best hostel I ever stayed, it's a home outside home, if you are looking for a cozy place to meet new people and make new friends, this is it. The staff was the best I could ever asked for, warm, friendly and super nice hosts.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
8.9

Very good and nice staff. Building was very secure and in a really great location! Awkward layout of common area and not very social. No A/C.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
10.0

Muy bien lugar,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Sie 2016
10.0

An apartment but a hostel. Thanks to all my cotravellers and students for your presence and also to the staff, each and every one of you, and also to whom has done the extra mile of helping each and every one of us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sie 2016
10.0

Gracias primavera hostel Volvare

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Sie 2016
9.4

Nice place to stay.I felt comfortable every moment.the lockers have to be changed they are just for the brain safety..Anyone can unlock them in 10sec..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
7.4

В целом, очень хорошее впечатление. Удобно расположен, уютный, хороший персонал, чисто. Проблема была лишь одна - в нашей комнате не было кондиционера! В жару спать на втором ярусе было не возможно. Это была ужасная ночь.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.