Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 344 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.5
Primavera Hostel Located at Mallorca 330, , Barcelona.
Primavera Hostel
Spain
Barcelona 08037 Mallorca 330,
95% 344
41.3981526 2.1684460
Primavera Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
10.0

The place is very cosy and feels almost like at home. There is very friendly, helpful staff. The booking online just a day before worked fine and there is a little bakery just around the corner to grab some pastries.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
9.7

I really loved my stay at the Primavera hostel! The staff was very kind (not unpersonal at all, but very familiar), the facalities were everything that we needed, the location was good, the beds were soft. Would certainly go again! Thanks everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
10.0

Increíble el hostel, lo elegimos por su ubicación y resultó ser de los mejores en los que estuvimos alojados. El staff súper simpático, nos ayudaron en todo lo que necesitamos. Cómodo, con un balcón para poder salir a fumar y tomar algo en cualquier horario sin necesidad de salir a la calle. Lo recomendaría a personas que viajen a Barcelona. A 5 minutos de la Sagrada Familia y a dos cuadras de una estación de Metro desde la que se puede llegar a todos lados muy rápido.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
1 Kwi 2016
10.0

Friendly people nice hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martoj3265
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
29 Mar 2016
8.0

Really good staff, well looked after hostel and clean. However there was nowhere to put your luggage so the room was a mess with belongings.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Cen i ben ubicat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Lut 2016
10.0

Perfect location and perfect staff ! Thanks Adrian and Eva. Highly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

Niesamowity pokój i niesamowite miejsce! Mieliśmy taki piękny czas! Dziękuję Ci!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Sty 2016
8.9

El hostel esta muy bien situado, y además se puede ir de a pie a la mayoria de los sitios. Tiene una cocina donde da la chance para prepararse su propia comida. La conexión de internet, sin inconvenientes. Los cuartos y la decoracion, muy bonitos. Destacando notoriamente al personal, es muy agradable y cordial.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sty 2016
9.4

地方不好找,但是整体非常好

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.