Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pride of Paddington

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,042 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,042 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.4
Pride of Paddington Located at 1-3 Craven Road, Paddington, London.
Pride of Paddington
England
London W2 3BP 1-3 Craven Road, Paddington
78% 1042
51.5150189 -0.1765108
Pride of Paddington
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Sie 2016
6.9

We liked the location, the free breakfast and the pub downstairs (excellent food and good atmosphere). However, the rooms were very crowded and got really hot & smelly since the windows don't open all that much and there is no air conditioning. Overall cleanliness could be improved.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
18 Sie 2016
9.1

It was a good place! It was right on a busy street so a little noisy. The food was amazing!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Sie 2016
5.7

화장실 배수좀 고쳐야할듯

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
30 Lip 2016
8.0

We had a nice stay. The staff was really kind and helpful. The location, steps away from Paddington station, is ideal. The breakfast options are great. The bathrooms and the cleanliness in general could be improved. It can be a noisy place due to traffic and trucks unloading suplies early in the morning, so be advised.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Lip 2016
6.6

출국 전날 잠만 자려고 하루 머물렀습니다. 샤워실 문은 잠기지 않았고, 방에서 바퀴벌레가 돌아다닙니다.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lip 2016
7.4

Barの2階にあるホステル。 朝食はBarで摂ったが量も程よく味も良かった。 Wifiのスピードもまずまず。 しかしコモンルーム、キッチンがなくそれらがあればと思った。 アダプターもゲストに1個ではなかった。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2016
9.7

I only stayed here one night, but I loved it! I got free full English breakfast at the bar that's usually worth 7£. They also give you extra discount or free vouchers for the bar, so I enjoyed a free cup of tea later that afternoon. They have a hefty key deposit (20£), but you get it back so it's not a big deal. I was excited when I saw the private bathroom/shower and hairdryer, but the lock was broken on the door and the hairdryer was temporarily out of service. I still loved everything else th

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
9.1

Perfect location, lovely staff, very uncomplicated stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • rid19896327
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
6 Lip 2016
8.3

2nd time here, location is incredible for transport, pub is pretty good and drinks are cold. Staff were lovely and very helpful. Great place to rest after a long journey. Cheers pride of Paddington 😜👍👌

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
10.0

Great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.