Hostelworld.com

Pride of Paddington

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 1,021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.4
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 1,021 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 6.4
Pride of Paddington Located at 1-3 Craven Road, Paddington, London.
Pride of Paddington
England
London W2 3BP 1-3 Craven Road, Paddington
78% 1021
51.5150189 -0.1765108
Pride of Paddington
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Cze 2016
8.6

Location was perfect. Staff were very friendly and helpful. Facilities were a little unclean and a bit worse for wear. Could probably stay somewhere cheaper for the same thing elsewhere.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
6.3

Bad im 1. Stockwerk ist schimmelig, die Betten sind uralt, Kissen sind voller Flecken. Die Lage dagegen ist gut, direkt am Bahnhof paddington. Im Pub unten drin kann man super gut essen, die Mitarbeiter sind etwas verpeilt aber immer freundlich

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Cze 2016
3.1

The hostel is above a bar, which is fine, but if you're looking for young backpackers, this isn't the place for you. It wasn't cleanly and the bed were rather horrid. Pretty vacant although here during a fairly popular time. Overall would stay somewhere else if possible.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2016
9.4

Took me ages to find a good place to stay in London for a cheap price. All I wanted was a room to sleep in, a safe place to store my bag when I wasn't in, warm shower and somewhere I could walk to all major attractions or get on close public transport. This place ticked all those boxes and they come with a full size English breakfast and free coffee. Although the rooms aren't fancy, which I wasn't after anyway, I would def stay there again when staying in London. Really nice pub with nice meals!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
19 Maj 2016
6.3

Solo lo recomiendo para ir a dormir y nada más Tiene un bar abajo pero esta abierto a todo el mundo lo cual hace muy difícil saber quien es del hostel y quien es cliente del bar lo que hace que conocer gente hospedada sea complicado. Cuando preguntas algo el personal no saben si sos cliente del bar o si te hospedas. Y cuando decís que estas hospedado tienen que llamar a la persona del hostel para que te responda. Cierra a las 0 am. Si salís de noche tenes que llamar al dueño x tel para q abra

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2016
10.0

Great place at a perfect location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Maj 2016
6.9

The WC (only 2) is not enough to cater the number of guests for whole floor. Admin of hostel bit chaotic/disorganised because they share same counter with the pub.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Maj 2016
8.9

Pleasant staff and the food in the pub was really tasty. Beds were a bit creaky but didn't bother me as I had a great nights sleep. If I'm ever near again I'll pop in for a pint!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
7.4

There were only two showers on the floor, one of which was broken and the other one only had cold water. The room was okay, but the staff was absolutely fantastic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
6.3

the rooms are very rustic the pub is very nice the personnels very pleasant

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.