Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Premium Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 7.7
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.0
Premium Hostel Located at ul. Pomorska 2, , Krakow.
Premium Hostel
Poland
Krakow woj. malopolskie 30-039 ul. Pomorska 2
83% 635
50.0706927 19.9248647
Premium Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.6

Ostello molto carino, rinnovato recentemente. Reception aperta 24h su 24, personale generalmente molto disponibile. La posizione è leggermente decentrata ma è comunque possibile raggiungere il centro camminando una decina di minuti oppure prendendo il tram e facendo 3 fermate. Possibilità di prenotare tour guidati direttamente dalla reception dell'ostello per il costo di più o meno 30 euro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • onzapersistente1677
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
18 Sie 2016
8.9

Hostel como hotel. Todo muy limpio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
7.4

The hostel is quite a far walk from the main old town center where all the hustle and bustle is. There are no bars or cafes near the hostel area which makes it quite eerie to walk back alone at night for a single female traveller. I would have picked a hostel that was in the main old town center. There were not much facilities and also, this was more like a hotel than a hostel and there was not much mingling among the travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
6.0

This hostel was technically fine, but not my favourite. The kitchen was well stocked with utensils but other than tea or coffee there were no shared ingredients (cooking oil, etc)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
7.7

Great kitchen facilities, and location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
6 Sie 2016
9.4

Clean, great location and friendly staff. Shop and Laundromat very close. You receive a locker to use which fits all belongings. The rooms were clean and bathroom also. PowerPoint and light next to every bed. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.7

Very nice staff, near down towm, clean, I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lip 2016
8.6

Powerpoint right next to your bed, nice staff and good water pressure in the shower. This is good value for money in backpacker terms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
24 Lip 2016
8.9

Noisy bunk beds but have the best breakfast and is the cleanest hostel I've ever stayed in. Location is central but not so much that you get noise from foot traffic. Isn't a party hostel and it's not trying to be. When I stayed, there were families with children. So that is refreshing. But really, you are here cause it's so damn cheap

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
22 Lip 2016
9.4

Rooms have Fresh decor, and are light and airy. Lovely new bathrooms and tastefully decorated communal areas. Staff very friendly and helpful. Located very near to tram stop only a short ride to the centre. Incredibly good value for money and would certainly stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.