Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Premium Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 640 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 640 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.4
Premium Hostel Located at ul. Pomorska 2, , Krakow.
Premium Hostel
Poland
Krakow woj. malopolskie 30-039 ul. Pomorska 2
80% 640
50.0706927 19.9248647
Premium Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Paź 2016
6.6

Breakfast isn't included in price. You need to pay 10zl above. Very unfriendly. I've no idea how they got prize for best hostel(or so) in 2015. Will not visit again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear guest, Thank you for your review. We don't understand, why you complained about breakfast which is not included in the price - when It is an official information - that if you want to have a breakfast in our hostel you have to order it at the Reception and pay for it 10 pln. It's simply not right, that so lightly you've give us such a bad rating, because you have not checked all information about hostel before booking. In spite of that, thank you that you appreciate the other aspects of the service and the hostel, by giving us high score for the quality of cleaning and location. Best Regards Marlena Michalik Manager

1 Paź 2016
8.9

相當好

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.6

Ostello molto carino, rinnovato recentemente. Reception aperta 24h su 24, personale generalmente molto disponibile. La posizione è leggermente decentrata ma è comunque possibile raggiungere il centro camminando una decina di minuti oppure prendendo il tram e facendo 3 fermate. Possibilità di prenotare tour guidati direttamente dalla reception dell'ostello per il costo di più o meno 30 euro

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • onzapersistente1677
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 28 Recenzje
18 Sie 2016
8.9

Hostel como hotel. Todo muy limpio.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
7.4

The hostel is quite a far walk from the main old town center where all the hustle and bustle is. There are no bars or cafes near the hostel area which makes it quite eerie to walk back alone at night for a single female traveller. I would have picked a hostel that was in the main old town center. There were not much facilities and also, this was more like a hotel than a hostel and there was not much mingling among the travellers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sie 2016
6.0

This hostel was technically fine, but not my favourite. The kitchen was well stocked with utensils but other than tea or coffee there were no shared ingredients (cooking oil, etc)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
7.7

Great kitchen facilities, and location!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
9.4

Clean, great location and friendly staff. Shop and Laundromat very close. You receive a locker to use which fits all belongings. The rooms were clean and bathroom also. PowerPoint and light next to every bed. Would definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sie 2016
9.7

Very nice staff, near down towm, clean, I would definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
24 Lip 2016
8.6

Powerpoint right next to your bed, nice staff and good water pressure in the shower. This is good value for money in backpacker terms.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.