Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prague Square Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 5336 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 5336 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
6.0

We were a group of 9 people. The hostel was okay but we were made to pay 400 Czech crowns each which is ridiculous. Secondly we booked a 9 bed room and 1 of the people had to sleep on a floor materess since there were only 8 beds in the room which is an absolute disgrace. The floor mattress was so uncomfortable and we asked for a double mattress and were told it wasn't possibles. Moral of the story. Do not come here as a group.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Maj 2017
10.0

Excellent place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Maj 2017
10.0

Stayed at this hostel several times and its always good . Perfect location downtown and easy to find from the airport . The staff are always friendly and helpful giving great ideas for things to see and do . No hesitation to stay again .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chicotel1304870
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
22 Maj 2017
10.0

Super clean , and safe. The only drawback is that they only take cash.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
20 Maj 2017
9.1

A perfect location for a short weekend break. So close to all the sites! Staff were very helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Maj 2017
8.9

Great location. A good hostel if you want to see the city. The facilities are basic, but generally a nice place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2017
8.6

Ostello in posizione centrale ottima, a pochi minuti dall'orologio e dalla metropolitana. La nostra camera era pulita e silenziosa, il personale molto gentile e cordiale. Unico neo il bagno, minuscolo e con un mini-lavandino. impossibile anche solo lavarsi i denti perchè non ci si riesce a girare. Per il resto costa poco e per un breve soggiorno è ottimo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
17 Maj 2017
9.4

Could not beat this hostel for location. I stayed for 5 nights and would stay again thanks to friendly hosts good facilities and location. All beds had power points, free towel, breakfast and sandwiches each day. It could do with some better socializing facilities but overall a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2017
9.4

Great hostel and staff, wifi really good in rooms. Location couldn't be better. Quiet hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2017
8.9

We stayed at Prague Square Hostel for one night and it was really nice. The hostel is perfectly located for a city trip and to enjoy nightlife in prague. Bathrooms were clean. The breakfast was sufficient.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.