Hostelworld.com

Prague Square Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 4,747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 4,747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 7.8
Prague Square Hostel Located at Melantrichova 10, Old Town, Prague.
Prague Square Hostel
Czech Republic
Prague 11000 Melantrichova 10, Old Town
87% 4747
50.0857164 14.4209760
Prague Square Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
6.9

Teppich im Zimmer in so einer Einrichtung ist nicht gut. Es hat sehr gestunken auf unserem Zimmer!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
17 Maj 2016
7.7

Hostel is good located and worth the money. Clean and fine hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Maj 2016
9.7

Excelente ambiente, muy buena ubicación los chicos están para lo que necesites a toda hora! 👍🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
10.0

Es un Hostal con un gran servicio a los viajeros, El staff fue muy atento conmigo y me ayudaron en todo lo que les pedí, sin dudarlo recomiendo este Hostal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
9.1

We had a great time at Prague. We stayed 3 nights with a 8 people in one room. Some of our beds were a bit old and not that comfortable, and our neighbors were quite loud but due to the great location and the price (with included breakfast), the hostel was really great. We also enjoyed the towels that were included! One thing, you could improve is the wifi. We had some problems with it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Maj 2016
9.4

The Hostel is really nice. Located in the middle of the old town you can reach the main attractions easily. The staff is friendly and helpful. It's a good location for a short trip to Prague.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
8.9

Great location. Easy walk from the train station and right next to the city square. Breakfast is just cereal, but it is free. Helpful staff and comfy beds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 27 Recenzje
7 Maj 2016
9.4

Kelsea at the reception was the best! Thanks for all your help - not only did she take her time to explaine everything and give recommondations, but she convienced my mother (without knowing it) that hostel life is a good life! The location is ideal! We had a good weekend city trip!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
7 Maj 2016
8.3

Excelente ubicación y hay mucha seguridad. El único problema fue que te cambian de habitación, si viajas solo, para rellenar otras. Por lo demás bien

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
8.0

Excellent location for tourists and good welcoming helping staff. The facility itself is old - you are in the historic area - and needed upgrades in some aspects (old door knobs, carpet, old linen) but was kept clean thanks to the tirelessly working maid lady. Do not expect anything fancy if you only needed a bed and shower. It's nice to have free breakfast - cereal, milk, coffee, orange juice as well as free sandwich.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.