Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pousada da Cachoeira

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 212 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Mar 2017
9.1

Fantastic location with the jungle in the backyard. It is a 10-15 min walk from the Harbour/city. The staff were very nice and helpful. The room were good and clean (housekeeping every day). Slight minus: the electricity went out once a day during our 3 night stay, but the staff were alert and it was corrected within 10 min. And the cats were not a problem (even though other people has said so) there were 3-4 cats, they did not bother Anyone :) overall a nice stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Mar 2017
9.4

Wunderschönes Gasthaus, sehr ruhig und entspannt. Die Mitarbeiter waren alle sehr nett und stets hilfsbereit!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
4 Mar 2017
6.0

Too many cats all over the place. Seriously, why cant them be just controlled?

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
4.0

Nos parecio linda en un principio con mi compañero, porque hay muy linda vegetacion, pero sentiamos todo el rato olor feo, la habitacion no es lo que esperaba, las sabanas parecian usadas y en cama dos plazas teniamos sabanas de una, el ventilador hacia mucho ruido y parecia que iba a caerse. El desayuno y la hamaca en la puerta de la posada fue lo mejor, pero la ubicacion es muy arriba del morro. Y la limpieza del cuarto no era buena, no nos sacaron ni la bolsa de basura. No volveriamos.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Gru 2016
7.4

Cats everywhere!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
9.1

This nice Pousada has the most beautiful backyard where breakfast is also served. We first stayed in a very simple room (which is what we wanted as we were gone all day anyway on this magnificent island), but when we spontaneously prolonged our stay we were moved to an even nicer room with our own hammock. The island is the closest to paradise you can get so there is not much more to say - and pousada cachoeira is definitely a great choice to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Lis 2016
9.1

Superbe pousada, à 5min du centre, bel endroit au calme, propreté des chambres, espace et très bon petit déjeuner. À recommander pour la tranquillité.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lis 2016
8.3

Nettes Hostel, geführt von Klaus, einem Landsmann, der seit 27 Jahren in Brasilien lebt und damit spannende Einblicke geben kann.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
31 Paź 2016
9.1

Very nice Bed&Breakfast with calm atmosphere and very friendly staff. Great breakfast in lovely garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Paź 2016
9.4

Bit out of the way but excellent place to stay. They staff were super friendly and really helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.