Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pousada Daime Sono - Lencois

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 153 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 6.7
Pousada Daime Sono - Lencois Located at rua das pedras, 102, , Chapada Diamantina.
Pousada Daime Sono - Lencois
Brazil
Chapada Diamantina Bahia, Chapada Diamantina 46960-00 rua das pedras, 102
82% 153
-12.5551080 -41.3898860
Pousada Daime Sono - Lencois
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Lip 2016
6.0

Les lits sont horribles ! Endroit à éviter !! Les propriétaires doivent faire un effort pour changer toute la literie. Les matelas sont fins, vieux et usés. Les sommiers sont en bois. J'avais réservé pour 4 nuits, mais je suis parti au bout de la première. Impossible de dormir là-bas !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Djalmasat
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
8.0

O lugar é muito bom, ótima localização, pecou um pouco na limpeza e na Wi-Fi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Correa
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2016
10.0

Tudo Perfeito, falta algumas coisas, mas no geral é um bom lugar ! Recomendo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
7.4

O hostel é a casa da família, e realmente o ambiente é bem familiar. Ficamos no quarto de 4 camas (não tem janela externa). O banheiro é compartilhado com os demais hóspedes. A localização é excelente, bem no centro de Lençois, cercado por restaurantes, bares, mercadinhos, próximo a praças etc. O quarto estava limpo, um tanto apertado para 4 pessoas já que não há espaço suficiente para a bagagem, mas se os colchões das camas foram renovados, já melhora;

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Cze 2016
6.3

O quarto onde fiquei não tinha janelas, muito pequeno para 4 pessoas e o colchão era muito fino.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
8.0

Amei a cidade, no dia que cheguei a Patricia estava viajando, fui atendida por um amigo dela que estava confuso com a explicação de como funcionava o hostel, acabei falando com a Patricia ao telefone, a estadia foi tranquila, local simples e seguro, a unica queixa é sobre os colchões que são bem finos, poderia trocar por outros melhores, pra quem quer gastar pouco e não se importa com luxo é um otimo lugar, afinal mal ficamos no hostel pois fizemos passeios o dia todo e só retornava pra dormir.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Maj 2016
9.7

This was a wonderful place to stay. The owner was super sweet and very accommodating. She let us stay later until the bus came and hang out without extra cost. Anything we needed, she was super helpful and kind. It is a perfect location....right in the middle of all the restaurants and shops, but easy to get to the trails. Very warm and lovely place. Very good for the money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Ótima localização e atendimento! Recomendo e voltando pra Lencois volto a me hospedar aqui!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
8.6

very nice and friendly stuff ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Mar 2016
8.3

We first booked just one night and it was no problem to stay one more. Unfortunately it was 10 BRL than with the booking with hostelworld. We arrived early in the morning and had to pay half of the price for the early arrival/check-in. Because we took a night bus we had to pay another 10 BRL to leave the luggage. There are a lot of extra costs that makes it expensive. The other thing we did not like was that the kitchen hours were just from 11am-5pm and to that time you are mostly on a trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.