Hostelworld.com

Pousada Daime Sono - Lencois

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 6.9
Pousada Daime Sono - Lencois Located at rua das pedras, 102, , Chapada Diamantina.
Pousada Daime Sono - Lencois
Brazil
Chapada Diamantina Bahia, Chapada Diamantina 46960-00 rua das pedras, 102
80% 145
-12.5551080 -41.3898860
Pousada Daime Sono - Lencois
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
9.7

Ótima localização e atendimento! Recomendo e voltando pra Lencois volto a me hospedar aqui!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
8.6

very nice and friendly stuff ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Mar 2016
8.3

We first booked just one night and it was no problem to stay one more. Unfortunately it was 10 BRL than with the booking with hostelworld. We arrived early in the morning and had to pay half of the price for the early arrival/check-in. Because we took a night bus we had to pay another 10 BRL to leave the luggage. There are a lot of extra costs that makes it expensive. The other thing we did not like was that the kitchen hours were just from 11am-5pm and to that time you are mostly on a trip.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Qosaikd
  • Arabia Saudyjska, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
21 Lut 2016
6.9

when I booked my stay through hostelworld I had to pay the remaining but the owner asked me for 40 reals instead the amount on the website although Patricia was so nice and helpful. it is an average Pousada in general. if you plan to come later than midnight, you need to knock on the door hardly to wake someone up to open the door for you. it is better to ask for the key of the door in advance.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • valeri8la386
  • Włochy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Lut 2016
3.7

No common space, kitchen can be used only 11-17.Private rooms has no window.it's smelly&not clean. If the lady ask you if you want to rest at 6am in an empty bed please say NO, even there is no space in the corridor:it's an extra cost of 20 R$/person. Other extra cost: Internet, shower after check out and luggage storage 10R$/day. The lady cheated asking different price for the beds + the 10% fees deposit already payed on HostelWorld. It's the worst place where I've ever been. Not recommend

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 38 Recenzje
14 Lut 2016
10.0

Really good family hostel, great location, you get what you pay for.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2016
9.7

A pousada possui uma localização excelente, próxima do centro e de vários restaurantes e lojas com produtos locais. Além disso, possui um serviço de restaurante que funciona durante a noite com preços acessíveis e comida excelente. A dona da pousada é muito simpática e está sempre disposta a ajudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • caiocezar058762
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
26 Sty 2016
8.9

Lugar bem aconchegante e familiar, me senti em casa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
5.7

O atendimento e hospitalidade da proprietária Patrícia sao nota mil!!!! Porem a estrutura fisica e limpeza deixam a desejar.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
26 Gru 2015
10.0

Fica na Pousada Daime Sono foi o mesmo que ficar na casa de uma grande amiga. Conhecer a Patricia (a dona da pousada) foi um presente, uma pessoa incrivel, com um coraçao enorme, que faz com que os hospedes se sintam em casa, com um café da manhã delicioso, bons preços para os passeios pela chapada, boas risadas e ótimas conversas! Obrigada por fazer a nossa viagem incrível, a pousada e voce, Patricia ficarão no nosso coração pra sempre!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.