Hostelworld.com

Posada del Abuelito

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,034 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,034 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Posada del Abuelito Located at Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo, San Cristobal de las Casas.
Posada del Abuelito
Mexico
San Cristobal de las Casas 29220 Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo
95% 1034
16.7407905 -92.6321697
Posada del Abuelito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Maj 2016
10.0

Ambiente amigable. Personal amable que brinda información. Conexión para realzarr tous. Riquisimos desayunos, fruta fresca. Muy recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2016
10.0

Giving this place a 10! We stayed here for a few nights in May, whilst backpacking for the next year through Central and South America. There are a few things we look for: cleanliness, vibe, security, cooking facilities (trying to stretch those $!). Abuelito's has it all! We stayed in a double private as it was pretty much the same cost as 2 beds in a dorm. The showers are great, beds comfy, kitchen has everything you need and a 5min stroll into main plaza area. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
10.0

Una casa hermosa muy agradable, con un jardín precioso, un equipo multilingüe muy atento y amable, y una ubicación ideal para San Cristóbal. Qué más pedir?! Volvería a la Posada del Abuelito sin dudarla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tadgrenga
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
9.4

Great hostel. Really lovely accommodations for a more than reasonable price. Would definitely stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Maj 2016
9.7

Amazing hostel. Felt like a hotel! Clean, excellent breakfast, comfortable beds with lockers under the bed and reading lights. Hot showers and clean bathrooms. All-round great experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
9.7

It was a wonderful stay, we felt like at home, and we will make sure to go back again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Maj 2016
10.0

THIS PLACE IS AMAZING. BEST HOSTEL IN THE WORLD PROBABLY. Their homemade jam is to die for and such a great location. Met our new best friends and travel partners there too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Maj 2016
9.1

Een erg fijne plek om te verblijven!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
30 Kwi 2016
9.7

Great staff, the ladies that work there are great and the homemade jam is delicious also very comfortable bunkbeds in the dorm

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Kwi 2016
10.0

Best hostel in San Cristobal. We stayed just two nights, but we were offered breakfast from day one! It's really a home away from home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.