Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
Posada del Abuelito Located at Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo, San Cristobal de las Casas.
Posada del Abuelito
Mexico
San Cristobal de las Casas 29220 Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo
95% 1132
16.7407905 -92.6321697
Posada del Abuelito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
18 Sie 2016
10.0

I know what you're thinking: "woah, that's a 10!" But this hostel is fab-u-lous! Very cosy and homely with great brekkie, a fireplace and a wishing well. We had a lovely time. Thoroughly recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
10.0

Favourite hostel in Mexico!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
9.4

Das Hostel ist süss und die Mitarbeiter sehr lieb. Leider nicht ganz zentral gelegen, trotzdem nicht weit zum Zentrum. Frühstück top! Gemütliches Hostel, nicht für Party.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
8.6

El hostel ed hermoso. Riquisimo el desayuno. Lo malo es que nunca les anduvo el posnet para pagar con tarjeta y tienen toque de queda a las 22 hs. Literalmente no podes ni tomar un te en la cocina

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.4

Fabulous hostel & fabulous value - really comfortable & friendly with great kitchen facilities & a yummy breakfast. It's a bit of a walk (25mins) from the bus station but only c10min walk to the main square

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Sie 2016
10.0

Best hostel of my trip in Mexico !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
9.7

Auberge extrêmement agréable, tant grâce à son personnel qu'à ses installations et ses services (notamment la cuisine!) Nous y reviendrions sans hésiter!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2016
9.7

Pasamos 3 noches en el abuelito y nos sentimos como en casa! Instalaciones muy buenas,gran cocina con todo lo q necesitas y la decoracion nos encanto. El staff siempre dispuesto a ayudarte

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • juananmat
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 53 Recenzje
7 Sie 2016
10.0

Excelente y bonito albergue. Muy buen desayuno y personal amable y dispuesto a ayudar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2016
9.7

I've stayed here twice now. It's nice and quiet and close to everything. The reason I returned a second time on my way back through San Cristobal is the free breakfast! Eggs, fruits and the best home made jam!!! Incredible! I was also sick with a flu this last time and the lovely ladies in the kitchen made me a garlic honey and lime tea and wrapped me in warm blankets. Felt like a touch of love from home.. But on the other side of the world! Thankyou :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.