Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1660 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2017
10.0

Such a lovely hostel that really felt like home - so cosy and comfortable! Kitchen was really nice and well equipped, probably the nicest and best kitchen I've come across since traveling. Very clean and they have little touches which make a huge difference such as making bed in the morning, free shampoo and soap, water, coffee and tea all day and the wifi is really good for when you need to do some admin. Breakfast also really great and the homemade jam is delish!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2017
10.0

This is one of the best hostels that I have ever stayed in. It has everything you could possibly think of to make your stay fabulous, right down to scales to weigh your lugguge before a flight. The place is beautiful, the breakfast is great and the staff are super friendly. Don't hesitate in choosing this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
9.7

Eines der besten Hostels, in denen wir je waren. Alles bis in kleinste Detail top durchdacht. Mehrere Wasserspender, super leckeres und reichhaltiges Frühstück. Man gut ein paar Tage mehr einplanen, das Hostel bietet auch sehr individuelle Touren in der Umgebung an (leider hatten wir dazu keine Zeit). San Cristobal lohnt sich einfach!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • aiduca214335
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
12 Sie 2017
10.0

Súper acogedor y cómodo. Personal muy amable y desayuno inmejorable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2017
9.7

5-10 minute walk from the centre of San Cristobal, lovely rooms, great facilities. Very homely atmosphere - definitely not a party hostel but lovely all the same. Staff were helpful and let me have breakfast and a shower when I arrived early on the morning of my reservation. Comfy (and sturdy!!) bunk beds for once.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
8.6

EXCELENTE LUGAR PARA PASAR DIAS AGRADABLES, ELM PERSONAL ES EXCELENTE, BUENA ATENCION!! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Sie 2017
8.9

The staff is really amazing: they always want to help you, make you feel comfortable ... Rooms are really clean (the lockers under the bed even got cleaned), there are blankets and comfortable beds, amazing breakfast (home mad jam!), wel equipped kitchen, cosy reading space and terrace. Negative point, the hostel is boring: if they would organize some activities in the hostel, it would make the hostel the best in San Cristobal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

One of the nicest hostels I have ever stayed in!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
10.0

the best !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
10.0

Very nice hostel, cozy and nicely decorated. Staff was helpful and the home made jam was delicious. Really liked staying here, unfortanetly we had to move the next day because they were already full.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.