Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,350 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
Posada del Abuelito Located at Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo, San Cristobal de las Casas.
Posada del Abuelito
Mexico
San Cristobal de las Casas 29220 Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo
95% 1350
16.7407905 -92.6321697
Posada del Abuelito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sty 2017
10.0

Amazing hostel wonderful staff and such a pretty little haven. Loved it. Wish I could have stayed longer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sty 2017
9.4

Cette auberge est très charmante. Propositions d'excursions (pas trop cher), personnel toujours disponible. Un lieu qui prête à la convivialité ! Vivement conseillée !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
10.0

Superó mis expectativas! Es un lugar muy, muy bonito y las personas que trabajan ahí son súper amables. Volveré a quedarme ahí en mi próxima visita. Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sty 2017
10.0

100% te recommiendo. Si no hay espacio, HUB Hostel es muy muy padre y amable también, pero tú puedes usar airbnb solamente ahora por HUB. Ambos mi favorite hostels!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
10.0

Absolutes Ausnahmehostel! Eines der besten das ich je besucht habe. Nicht nur eine Empfehlung, sondern ein absolutes Muss! 5 Sterne von 4!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sty 2017
10.0

Excelente estadía, hermoso lugar, muy conforme.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.7

I don't usually leave reviews but this hostel is close to perfect! great wifi, amazing breakfast of homemade bread, jam and eggs, friendly staff who are super chilled out and generally great rooms. my bathroom felt like a hotel and they give you soap and conditioner and towels too! All for like £5 a night! It's probably the best hostel I've ever stayed in and there's a library and scales to weigh your bag too. They have thought of everything here haha

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ignaciore11
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
10 Sty 2017
9.1

La posada es muy linda, muy limpia y acogedora. Esta muy bien ubicada. Las chicas de la cocina son súper atentas y muy cálidas. Tuvimos un problema con el recepcionista de la mañana que me dejo un sabor agrio después de la estadía. No se acordaba de un vuelto que debía darnos. El resto muy bien

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sty 2017
10.0

Me encantó, accesible, barato, excelente servicio, muy cómodo y hermoso. La mermelada del desayuno deliciosa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Sty 2017
10.0

Totally deserving of its rating, the Posada hits all the little marks. Clean, friendly...Extra blankets provided without asking, different tours then the same 4 offered everywhere. They even have some breakfast ready for those leaving extra early. So greatful for my 5:30am coffee, toast, fruit and homemade jam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.