Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1439 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1439 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Mar 2017
10.0

FIVE stars. First time in San Cristobal and very much enjoyed the staff and facilities at PDA. Very easy to socialise here due to the layout and interesting common areas including the fireplace room. Good breakfast included in the incredibly low rate. It gets cold in the hills so bring warm clothes. Main municipal market is not too far along some interesting streets; it's one of the nicer Mexico markets I think.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
18 Mar 2017
9.7

Great location, fantastic breakfast, strong wifi, lovely outdoor seating areas and indoor fireplace for the cold nights. Only downside was that we were in a private room where you could hear every single noise from the road, including fireworks (?) early in the morning. Overall, a fantastic hostel and we would love to go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
9.4

Really lovely hostel. Nice relaxed atmosphere, with lots of areas to chill out. Our private room and ensuite was perfect. Really delicious breakfast- particularly the jam! Staff really helpful, and they have a book recommending tours around the area which the staff can help organise for you- definitely recommend checking them out. Wish we could have stayed longer, but they were booked out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
9.7

Excelente lugar! Todos los detalles súper cuidados y buen servicio! El desayuno es de lo mejor!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Mar 2017
10.0

Molto bello all'interno. A 4 vie da Real de Guadalupe. Tutti gentili e disponibili, ci hanno preparato la colazione nonostante la nostra partenza alle 6 e ci hanno suggerito i migliori tour. Da non perdere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Mar 2017
10.0

Todo el personal súper amable! El desayuno súper rico, Lo súper recomiendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
10.0

El lugar es hermosoo, la gente de ahi es muy amable, la estancia es tan buena que te hace sentir como en casa :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
3 Mar 2017
9.7

Very professionally runned hostel. Stayed in mixed dorm and the beds were made every day and dorm cleaned. Hostel has good buffet style breakfast. Allkinds of tours can be arranged from hostel at good price. Hostel has good common area too with fireplace to meet other travellers. Definetly would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Mar 2017
10.0

Excelente hostal, todos los que trabajan ahí son muy amables y atentos. El desayuno es muy bueno y muy bonito hostal. Sin duda uno de los mejores hostales que he visitado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • giga87
  • Meksyk, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Mar 2017
10.0

Excelente lugar, mejor desayuno, staff increíble!, definitivamente el mejor

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.