Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1489 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
10.0

Merveilleux tout simplement

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2017
10.0

Excellente auberge où il fait bon vivre, le staff est ultra efficace et sympathique. Possibilité de laisser ses bagages avant le checkin et après le checkout. Bon petit dej, possibilité de faire une lessive + séchoir, patio fleuri et ravissant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
10.0

sehr schoenes Hostel, das viele Touren und ein super Fruehstueck anbietet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
10.0

We had a Great stay! It's a realy relaxed and quiet atmosphere and they serve great breakfast. Homemade bread and Marmelade! We can highly recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Más que feliz, muy buena atención y el lugar muy agradable y bien cuidado. Lo volvería a reservar definitivamente y lo recomendaría sin dudarlo a quien visite San Cristobal.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • lud_neftaliroldan5625
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
14 Kwi 2017
10.0

El lugar es muy acogedor, las instalaciones están muy limpias y el personal es muy amable (Nancy es la mejor). El desayuno esta delicioso, no puedes perderte de la mermelada que hacen ahí.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Kwi 2017
9.1

Gran hostel. Ambiente relajado. Decoracion exquisita. Un lugar perfecto desde donde conocer Sancris y Chiapas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
9.1

Wonderful hostel. Cute central garden. Nice shared mixed rooms with comfortable beds. Bathrooms with much appreciated high water pressure. Included breakfast with good fruit and coffee and eggs that you can make yourself or take from a premade (but kinda cold) bunch of scrambled eggs. Nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2017
10.0

The most beautiful hostel I have ever stayed in! I was in the private 3 bed room, which was lovely. The free breakfast in the morning is delicious - scrambled eggs, bread, fresh jam, cereals. The people that work there are so lovely and do anything they can to help. There is a library and a beautiful little garden...honestly cannot recommend more! Also a great location, close to some great cafes and not a big walk to the centre. Such a quaint place to stay!!!! Will definitely stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
9.7

Really nice place. Everything was perfect, starting from the place, rounded by plants. Thought it was going to be uncomfortable to have the shower outside but it was just in front of my room, so it was good, and it is quite big and works perfect. The breakfast is the best. Just bit far from the center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.