Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1400 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
10.0

El personal nos hizo sentir como en casa, siempre muy amables, la ubicación excelente, el precio excelente, personal altamente recomendado, mi estancia fue la mejor en los días que estuve en el hostal, describiría mi experiencia como inolvidable. Gracias por todas las facilidades otorgadas, por la seguridad que me hicieron sentir a mi y a mi hijo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2017
9.4

Super endroit, mis à part l'absence totale d'isolation phonique. On partage l'intimité des voisins de chambre...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
14 Lut 2017
9.4

REALLY great Hostel all in all. I stayed in the 4 bed female dorm, would highly recommend. Nice and quiet, great staff and great breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
9.7

It's a little distance away from the centro but the place makes up for it. Helpful staff. Excellent breakfast. Place is cleaned Regularly. Living room with open fire to warm up at night before you go to bed - it does get cold though lots of blankets are provided. Lots of tours to choose from. Booked for two nights, stayed for 6. .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
12 Lut 2017
9.1

It's a nice and quiet place to stay in San cristobal. The facilities are amazing and the common areas are lovely, specially the library with the fire place. Kitchen is really big and breakfast is great. A bit far away from the city center, but is a 10 minutes walk. The staff was super helpful and even made me a home made medicine for the stomach ache. I would totally go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2017
10.0

Es un excelente lugar! yo me hospedo ahí cada vez que voy a San Cris , tiene todo, limpio, buen precio, hermoso y su personal muy amable. Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ekwador, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.4

Great place, very calm the days I was there, and the rooms and bathrooms among the cleanest and nicest Ive seen in hostels!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.7

Todo el lugar está súper limpio y el ambiente es muy agradable, cuenta con áreas recreativas y biblioteca, además de que la atención es exelente

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
9.7

Great hostel - the staff were very helpful, rooms comfortable and the shower in the newly built bathroom is fantastic. A little further from the centre of town than other hostels, but a great place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Lut 2017
8.9

One of the best 10 bed dorm rooms I've ever stayed in. Not my favorite location in Chiapas, but otherwise a pretty nice place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.