Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Posada del Abuelito

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1,261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1,261 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.6
Posada del Abuelito Located at Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo, San Cristobal de las Casas.
Posada del Abuelito
Mexico
San Cristobal de las Casas 29220 Calle Tapachula #18, Barrio del Cerrillo
95% 1261
16.7407905 -92.6321697
Posada del Abuelito
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lis 2016
8.6

Really nice and very quiet hostel around 4 blocks from the main street. Perfect place for couples - double rooms are amazing value - but maybe not for solo travellers as the atmosphere is fairly non-existent. Excellent free breakfast and a really comprehensive tour book - I took 2 tours with the hostel and both were really good! Staff are generally pretty friendly, and rooms are nice, although the 10 bed dorm does feel pretty small! Overall a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lis 2016
10.0

EXCELENTE 100%RECOMENDADO TE SIENTES COMO EN CASA

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
9.7

Top Hostel! Sauber, gut Ausgestattet, schöner Garten und sehr gutes Frühstück. Nur 10 Minuten ins Zentrum tun Fuß. Kann ich nur empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Fue una experiencia inolvidable,el personal súper amable,el desayuno muy rico...la mermelada 😍😍😍 me enamoro Jajaja en general me encantó mi estancia... definitivamente volveré

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
9.7

Really nice hostel - clean rooms, helpful staff, good breakfast, only a short walk from center, but not a problem at all as the hostel is on a quieter street which I prefer. Only problem I had was that I don't speak Spanish and then night attendant didn't speak English so we struggled to understand each other, but that is my problem. I'd recommend this place if you're gonna stay in San Cristobal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
9.4

Super Hostel inkl sehr netter MA - ich wurde während meines Aufenthalts krank und binnen kürzester Zeit hatte n local Zaubertrank in der Hand 😆👌 einfach sehr sehr angenehmes Klima. Abzüge gibt's lediglich für die Duschen im großen Bad, aber das is marginal. Absolut empfehlenswert der Laden!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

Such an enjoyable stay, it feels like a home away from home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lis 2016
9.7

Awesome hostel with an amazing breakfast and atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Lis 2016
10.0

Had a great time at this hostel. As a person traveling alone there were plenty of people here to socialize with and make friends. Hostal was clean and cheap and in a great location. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lis 2016
10.0

Juste parfait ! Nous avons passé quelques jours seulement mais nous nous somme senties comme à la maison. Les chambres sont confortables, le petit dej' est super, le jardin est tellement agréable, une bonne adresse, je recommande à 100/100 ! Merci beaucoup Assencion, et toute l'équipe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.