Hostelworld.com

Posada Ganesha

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 53 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.1
Posada Ganesha Located at Calle 28 de agosto, Av 5de mayo #4, San Cristobal de las Casas.
Posada Ganesha
Mexico
San Cristobal de las Casas 29200 Calle 28 de agosto, Av 5de mayo #4
90% 53
16.7395165 -92.6394652
Posada Ganesha
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2016
5.1

Poor management (but perfectly nice) led to a lot of disappointment and unmatched expectations during my stay here.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
7.4

The hostal was ok. The room was decent. I only had one inconvenient with the manager. One of her employees took one of the payments and did not register it on the spreadsheet they have for the booked rooms, neither he gave me a receipt so I had to pay twice for a night. I would not come back tothis hostel. There are MANY other options with equal price and quality.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
1 Kwi 2016
8.6

깔끔하고 조용한 호스텔.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2016
8.3

We stayed in a 6-bed dorm that was spacious enough. The hostel is close by the centre, only 5 to 10 min walk to the main streets and plaza. The staff is really nice and helpful. Only minus is there is only 2 bathrooms for all people. So if you get up around 8 or 9ish, you might have to queue.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
9.7

Jättebra ställe! Trevlig personal och med staden runt hörnet. :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
9.7

Very nice place. Super close to the center. We felt very safe staying there. The whole staff was very friendly. There were only two bathrooms but we almost never had to wait. Veey nice atmosphere. And in the garden you could watch the humming birds.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lut 2016
9.4

Muy bonito lugar excelente para pasar una estancia tranquila, con personal muy lindo y una atención muy agradable. Muy céntrico y accesible a los sitios de interés. 100% recomendado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Lut 2016
10.0

Excelente lugar. Bien ubicado, tranquilo, linda atmósfera y buen desayuno. Muy recomendado si se busca un lugar tranquilo para descansar y compartir.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2016
9.1

very nice small hostel, peaceful atmosphere, good location -close to central area, and pedestrian streets to grab nice street food, the staff was polite but could have offered guidance as to how to get around, what to do in town or the tours available and the yoga classes they offer, rooms and kitchen were clean but the bathrooms need more effort. i would stay there again defo 👍🏻

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lut 2016
9.1

Tuvo una estancia fantastica y la gente es maravillosa!!!!! y ademas tienes clases de yoga!!! bueno para el espíritu, la mente, el corazón, la sonrisa y el bolsillo!!! Perfecto!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.