Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porzellaneum

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 876 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.6
Porzellaneum Located at Porzellangasse 30, 1090 Wien, Vienna.
Porzellaneum
Austria
Vienna Austria - 1090 Porzellangasse 30, 1090 Wien
75% 876
48.2218135 16.3610029
Porzellaneum
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Wrz 2016
2.0

Not clean in the room, level 3 noise all the time because a kind of a machine was there near the steps....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Wrz 2016
8.6

Super Personal! Vielen Dank!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
5.7

Los muebles son viejos y se ven sucios. La ducha se ve sucia y las cortinas tienen moho. El desayuno es bueno y la ubicación también, pero no volvería a ir.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Wrz 2016
8.0

Bei dem Prozellaneum handelt es sich um ein Studentenwohnheim. Die Zimmer sind auf Schlafen und Lernen ausgelegt. Ein Einzelzimmer hat einen Schrank, ein Bett und einen Schreibtisch. Dazu gibt es ein Waschbecken. Alles wohl aus den 1970er Jahren. Auf jeder Etage gibt es WCs. Duschen sind nach Geschlecht getrennt auf jeder 2. Etage. Im Männerduschraum (2. Etage) gibt es auf ca. 10 qm. 6 Duschmöglichkeiten (ein Glaskabine, Rest offen), teilweise aber defekt. Der Raum war stets sauber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • janfolkmann5
  • Dania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.7

For a guy like me, who ain't much for the party life 24hrs for quite a while, but quiet nights. I was happy to be out of that zone and therefore this distance isn't anything ones legs can't take, even after walked to the sights of my day. I moved out after 1 night cause I promised to help a friend of friend an artist on stage/in movies too. As well being closer to other sights as well vegan restaurants I need to visit around here. Before end of holiday, I'll go there if not hills of Wien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • tuterbatuhan
  • Turcja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Sie 2016
6.3

Staff are good but the place is not really central. Showers are awful and the place has no soul

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Sie 2016
7.1

Not super clean and not really much of an atmosphere. But super cheap and good for a night or two.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • alex_f_y2746
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
8 Sie 2016
7.7

Cheap rooms, pretty central but did feel like I was in a zombie movie at times. Wifi works well but disconnects and reconnects infrequently. No AC but I slept fine on a very hot night. Lacks communal atmosphere so better for groups or independently-minded travellers. Might stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
31 Lip 2016
8.6

We enjoyed our stay there. For us the ambiance isnt something important, but solo packers you might find it lonely there since we barely crossed paths with anybody else. A lot of nice and affordable coffee and restaurants nearby.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
5.4

The bathrooms were missing toilet paper almost the entire time we were there. The room wasn't fully clean and the property is farther away from most areas open past early evening

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.