Hostelworld.com

Porzellaneum

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 822 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 6.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 6.6
Porzellaneum Located at Porzellangasse 30, 1090 Wien, Vienna.
Porzellaneum
Austria
Vienna Austria - 1090 Porzellangasse 30, 1090 Wien
73% 822
48.2218135 16.3610029
Porzellaneum
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

Czyszczenia toalety i prysznice! Mydło w toaletach jest rodzaj przydać .. Odbiór wifi może być nieco bardziej rozłożone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Wrz 2015
6.0

Tiene areas comunes, la zona es tranquila y es facil de acceder, los cuartos son limpios al igual que las areas comunes un ambiente juvenil

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sie 2015
8.6

We had a lovely little private room with a desk each looking over a pretty street, near to the gardens of the Lichtenstein Palace. Great location with a regular tram stop just outside the door connecting straight on to the Ringstrasse. Supermarket and cafes near by, and a short walk from the metro. More of a hotel than a hostel. All clean and satisfactory. Staff helpful and friendly. Freud museum very close, which we enjoyed visiting. Showers weren't that private, but this may be standard.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Sie 2015
4.3
Przetłumaczone przez Google

Jeśli podróż jest własne, nie idź tam ... Nie jest to hostel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Sie 2015
3.1
Przetłumaczone przez Google

Hostel był bardzo stary i brudny. Czyszczenie nie było w ogóle, prysznice, które miały być tylko dla kobiet, były faktycznie wykorzystywane przez facetów! Byłem bardzo rozczarowany z tego hostelu. Nie polecam go w ogóle.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
18 Sie 2015
6.6

La ubicación no es muy buena, el hostel es muy grande. Pero le falta ambiente. Muy poca gente y estuvimos en temporada alta..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Sie 2015
5.7
Przetłumaczone przez Google

Bardzo średnie, podstawowe akademikach. Mógł łatwo było wiele czystsze. Brak obiektów, ale miły personel i ma dobrą lokalizację.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2015
10.0

Very friedly and helpfull people. Recommended highly to all.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Sie 2015
5.1

Sehr stark renovierungsbedürftig. Möbel und Betten sind alt und abgegriffen, die Betten haben nur ein Holzbrett mit ner Matratze. Von 6 Duschköpfen sind 2 unbeschädigt. Für die Schränke gibt es keine Schlüssel, obwohl Schlösser eingebaut waren. Definitiv NICHT empfehlenswert. Einzig die Mitarbeiter waren freundlich.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2015
8.0
Przetłumaczone przez Google

Jednoosobowy pokój w Porzellaneum był idealny dla osób podróżujących w pojedynkę, jak ja. Jedynym minusem był brak sygnału wifi w moim pokoju (3 piętrze) i nie bardzo czyste wspólnymi prysznicami. Poza tym, mogę polecam ten hostel dla każdego, kto szuka spokojnego miejsca na pobyt, nie tak daleko od centrum miasta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.