Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Wine Hostel

  • Campo dos Martires da Patria, 52, (in Cordoaria Garden, next to the University), Porto, Portugalia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1207 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.4

Muy bien ubicado en el centro histórico de la ciudad. Buen ambiente y entorno cuidado. Muy recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

Good location, great hostel and amazing staff. Had an amazing time here with other guests and staffs b

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
2 Lut 2017
8.3

미아 라는 스텝이 친절했고 여러가지로 불편한점은 없었어요 ! 추천합니다

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

The staff is very attentive. Hostel is spottless, the cleaning crew does an excellent job. Very laid back, drink some wine, watch the rain, relax. Security is good at doors and personal locker but like any situation lock your belongings. There was an incident of a Brazilian girl claiming her hair dryer went missing!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Sty 2017
10.0

The basics (i.e. room, bath, etc.) are very nice and tidy and the staff are delights to be around at all times. :D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
9.1

We loved the Porto wine hostel! All of the staff were amazing and very helpful. Alice and Isabel made our time what it was and went out of their way to ensure that we got an authentic Porto experience! Great location for sightseeing and for going out at night! Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sty 2017
9.7

Adorable hostel (seriously pinterest worthy) but I went to Porto during the dead season, so nobody was actually staying in this hostel. Super clean, super friendly and a really good value.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2017
8.9

Excelente localização, Bonito design, Higiene nota 10. Todavia, não tem elevador e ficamos no último andar para subir com duas malas, sendo uma muuuuito pesada. O Hostel peca quanto à ausência de um Elevador. Sinceramente, IMPRESCINDÍVEL!!! Não voltaria lá (jamais) por causa disso. Eu e minha amiga traumatizamos. Tanto que foi a primeira coisa que acertamos quando reservar Hostel para as próximas viagens.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
9.7

Loved my stay at Wine Hostel. Great location in the city center, very nice, friendly and helpful staff. I stayed in a Private 3 bed room with my mother and my son and all the 3 generations loved it :) I would recommend this Hostel to all my friends and I hope to come back soon.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • heverkennedy4907
  • Australia, dwójka, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

A great hostel the staff were very helpful and it was clean comfortable and stylish.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.