Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Wine Hostel

  • Campo dos Martires da Patria, 52, (in Cordoaria Garden, next to the University), Porto, Portugalia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1241 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Kwi 2017
10.0

One of the best hostels I have been so far. The hostel is located in a really good area of the city center of Porto from where almost everything lays in a walking distance. The house and the sleeping rooms itself are very modern and clean. The staff : very friendly and helpful! In one phrase : I absolutely would come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

I LOVE YOU. Amazing hostel, loved the athmosphere and ofcourse the wine. Worth every penny!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
13 Kwi 2017
9.4

Great hostel. Very pretty and clean, and lovely staff. Great little reception and bar area. Showers occasionally lukewarm but very clean. They helped my friend print her ticket without complaint. Would recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
8.9

Really great! Wonderful staff, location, and beds! Would stay again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
10.0

The best hostel I've stayed in!!! Came to see the city Porto and ended up being more at the hostel. Great staff and great atmosphere. They provide a guitar and a piano in the common room we're everybody plays and sings. You will feel so home you will never wanna leave this place again! We stayed in a 4 bed mixed dorm and got our own bathroom which was cleaned everyday. Lockers for every bed. All together it was a great stay, would always come back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rumunia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Kwi 2017
9.7

An absolutely delightful hostel - i felt very comfortable and at home here and the staff at the reception were utterly charming!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

Can't recommend this hostel more, the staff are so friendly and helpful. Excellent value for money, so clean and the rooms are really nice. Laid back atmosphere and great location, will definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
10.0

The best Hostel I've ever been to. Absolutely recommendable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2017
9.4

Malta fantástica e atenciosa! Adorei e retornarei com certeza. 5*!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Kwi 2017
9.4

Amazing staff! So welcoming and helpful. Great atmosphere for meeting fellow travellers. Great location- in the centre of town. Can be a bit noisy just because it's in a busy part of town, lots of restaurants and bars. I would be back'

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.