Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Wine Hostel

  • Campo dos Martires da Patria, 52, (in Cordoaria Garden, next to the University), Porto, Portugalia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 1416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 1416 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
9.1

Sehr schönes, sauberes Hostel mit hellen, großen Zimmern und genügend Platz. Sehr tolle Lage und nette Mitarbeiter. Meine erste Hostelerfahrung und sie war sehr gut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jessicaanitastarrs9759
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

I had a great time here. I loved my white room, I felt so comfortable and I loved the showers!! Staff were always welcoming and happy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
6.3

Bien situado. Excesivamente caro para lo que ofrece. Limpieza mejorable.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Sie 2017
10.0

Es war das beste Hostel bei dem wir je waren. Super nette Leute, alles sauber und Mega Ausstattung ! Das Hostel hat eine top Lage und das beste .. man wird mit einem Glas Portwein begrüßt ;) War eine Mega coole Erfahrung und Zeit. Dieses Hostel hat unsere Zeit in dem wunderschönen Porto noch viel besser gemacht :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sie 2017
9.4

Awesome hostel in amazing location. Staff is so helpful and will really go out of there way for you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • giuliapiona
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Sie 2017
9.4

Great position, it's near to every part of the city you have to visit. Beds are super comfy! Breakfast for 3.5€ was good. Staff was nice. I recommend it!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2017
9.4

Excelente hostel, lástima que fue solo una noche, repetiria si o si!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Sie 2017
10.0

Great hostel, very nice and clean! Excellent location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
9.1

Very clean, nice staff, loved the living area and kitchen, nice breakfast also. Right in the heart of city and nightlife

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
1 Sie 2017
9.1

Scarso wifi e niente finestra in camera. Ma comunque super consigliato per tutto il resto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.