Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Wine Hostel

  • Campo dos Martires da Patria, 52, (in Cordoaria Garden, next to the University), Porto, Portugalia

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 1,124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 1,124 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
Porto Wine Hostel Located at Campo dos Martires da Patria, 52, (in Cordoaria Garden, next to the University), Porto.
Porto Wine Hostel
Portugal
Porto Porto 4050-366 Campo dos Martires da Patria, 52, (in Cordoaria Garden, next to the University)
93% 1124
41.1466281 -8.6170578
Porto Wine Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Wrz 2016
10.0

Excellent in so many ways Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2016
9.7

We stayed only for one night in the hostel. The hostel has a very good location in the city center. The staff is really nice! The place is clean and comfortable. The breakfast (not included, but only for 3,5€) is very good, I recommend pay for it. The only negative point for me is lack of door in the bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.7

The Porto Wine Hostel deserves my full recommendation!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
9.1

Staff are fantastic! Can be a bit noisy at night, but very well located. Will be staying again when I'm back in Porto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • caravieri
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 22 Recenzje
11 Wrz 2016
10.0

I really had the best time ever with you guys!! If you are reading this review and thinking about where to stay, this is really the place to be in Porto! @PortoWineHostel Team - I can't thank you enough for the friendship and the fun we had! Looking forward to coming back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
10.0

I recommend this hostel a 100% to people that likes to meet other travellers et have a great time. There is a diner organized to get to know better the other guest and a happy hour every night as well. The staff is awesome. The situation was great, everything is really close by foot. I will definitely go back there if I go back to porto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Wrz 2016
9.7

This was my favorite hostel in Portugal. Every night there was a great crowd of people drinking at the bar and Alice was an amazing host. Very friendly and welcoming

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Wrz 2016
9.7

One of the best Hostel I'have ever been. Location is perfect at the center of Porto and also the atmosphere is really good. Raccomended,

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
9.4

L'auberge est vraiment à proximité de tout. J'étais aux 4ème étages avec une superbe vue sur terrasse. Pour la propreté, rien à redire, les petites mains font très bien leur boulot. Pour ceux ayant des difficultés avec l'anglais les employés font l'effort de s'exprimer en français. L'ambiance est sympathique, j'étais bien trop triste de quitter Porto mais également Wine Hostel, le rapport qualité/prix est plus qu' acceptable! N'hésitez pas :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Wrz 2016
9.4

Très bon hostel, à recommander

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.