Hostelworld.com

Porto Lounge Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 512 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
Porto Lounge Hostel Located at Rua do Almada 317, , Porto.
Porto Lounge Hostel
Portugal
Porto Porto 4050-038 Rua do Almada 317
93% 512
41.1494880 -8.6122727
Porto Lounge Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2016
10.0

El mejor en el que estuvimos en Portugal, ubicación 10, personal estupendo, el mejor desayuno, habitacion, duchas etc.. Sin ascensor como es lo normal en el centro, pero volvería sin duda y lo recomiendo altamente! Mil disculpas por no lavar las tazas del desayuno.. Nos despistamos y marchamos con prisa a mover el coche...pero gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Kwi 2016
8.9

Hostel muito bom com Staff muito gente boa! Localização excelente. Ficamos nele duas vezes, a primeira foi tudo 100%. A segunda houve um pequeno problema com a água do chuveiro, que não estava esquentando direito por 2 dias, mas parece ter sido somente um problema pontual, já que das outras vezes estava 100%. Recomendo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Caro André, Obrigada pela sua opinião que para nós é muito importante. Quanto à questão da água quente, foi pena não nos ter dito para vermos o que se passava, porque nenhum hóspede se queixou, de modo que não tivemos conhecimento de qualquer situação anómola.

18 Kwi 2016
10.0

Best hostel I've ever stayed at!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nathaliemetzler7575
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2016
9.7

chambre dortoir pour femme très bien tenue et confortable. Petit déjeuner normal. ambiance sympa. très bien situé.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2016
10.0

very nice hostel, I highly recommend :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Kwi 2016
9.7

Gute Lage, sauber, nettes Personal. Nur die Matratzen sind dünn und durchgelegen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

MY BEST HOSTEL EVER They have 24h reception, and staffs are also kind. The room and common kitchen are clean and includes fine breakfast. I really recommend here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2016
10.0

Sehr schönes, sauberes hostel! Super Frühstück, Personal sehr freundlich und aufmerksam, nur zu empfehlen! )

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
10.0

Me gustó NO, me ENCANTÓ!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Mar 2016
9.4

Experiencia super recomendable en este hostal. Nos quedamos en una habitación de 8 camas. Todo estaba en perfectas condiciones. Limpio, diseño bonito y minimalista, y camas muy comodas y un baño ideal para ser compartido (dos duchas, dos baños). El desayuno esta incluido y esta genial. Y el wifi funciona perfectamente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.