Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 719 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Maj 2017
10.0

Amazing hostel. The location is perfect you can walk everywhere also have bus and metro very close. Super clean. Nice breaksfast and friendly staff. Higly recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • filipexp5720
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Maj 2017
10.0

One of the best hostels that i have stayed so far.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2017
10.0

Tudo excelente !! Atendimento, segurança, café da manhã, limpeza !! Implacável recomendo e muito !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2017
10.0

일단 너무너무너무너무 깔끔하고 예뻐요! 침구며 침대며 테라스며!! 스탭도 너무 친절하고 오자마자 워킹투어 설명도 해주시고 !! 그리고 특히 화장실 너무너무너무 깔끔해서 너무너무너무 좋았어요 ㅋㅋㅋ 진짜 좋아요ㅠㅠ 조식도 맛있구ㅜㅜ 찾아가기도 너무 쉽구여!! 매일 침구류도 정리해 주시고 청소해 주시고 짱짱!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2017
8.9

Great location in the heart of Porto. Clean facilities, nice staff , Gustavo was very friendly and advisable! They offer awesome free guided walking tours.with City Lovers, my guide Rita was amazing, had a lot of.knowledge and gave us a lot of tips for eatery spots. If your planning to visit Porto, I can recommend you to stay at Porto Lounge Hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
9.7

Excellente adresse à Porto pour découvrir le centre historique et les alentours grâce aux transports accessibles à proximité. Bonnes adresses de Bar à vin (Almada Minha🤗) et restau à découvrir aussi. Seul bémol il n'y a pas d'ascenseur mais la vue du 4e étage compense cet inconvénient !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Maj 2017
9.7

Great hostel, friendly staff, recently renovated so very clean, amazing location in Porto. I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
2 Maj 2017
9.4

I absolutely loved this hostel. The staff were great, the hostel itself was very clean and modern, and the rooms were spacious (I was in an 8 bed dorm so that's saying a lot). The free breakfast was a nice bonus and I highly recommend the free walking tour of the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2017
9.1

More of a relaxed crowd, not crazy social, but a lovely place all the same. Showers were hot, bathrooms were clean, beds were comfy, lockers were big, and breakfast was great. The staff were absolutely amazing though, two of the young guys working there absolutely saved me on my last day from missing my bus. The departure location changed and they noticed it on my ticket while I was out, drew me a map to get there and gave me a metro pass when so I'd make it in time! Warmed my heart. Thank you!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2017
9.4

Amazing hostel. Beds are comfy, staff is super nice, facilities are very clean. My dorm had its own bathroom with two toilets and two showers and even its own balcony!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.