Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 600 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 600 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.4
Porto Lounge Hostel Located at Rua do Almada 317, , Porto.
Porto Lounge Hostel
Portugal
Porto Porto 4050-038 Rua do Almada 317
96% 600
41.1494880 -8.6122727
Porto Lounge Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Wrz 2016
10.0

Besides its location and cleanliness I appreciated that the staff organised programmes for their guests (sightseeing, social activities) mostly free of charge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Wrz 2016
10.0

두번 고민 할 필요도 없이 다시 또 이용하고 싶은 곳입니다. 친절하고 깨끗하고 편안하고 조용하고 친숙한 느낌입니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
9.4

Great place. Great staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Wrz 2016
9.7

We stayed in a private room. The room was clean, had sufficient space, a place to hang our clothes and had a balcony. The hostel was in a wonderful location, we could walk to everything. The staff was super helpful, hosted a fun game night and the breakfast was great! Really enjoyed our stay, and would highly recommend it to anyone.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you. We're happy you had a good time with us.

9 Wrz 2016
9.1

Hermoso!!! Beautiful!!! Great breakfast. Bathrooms clean and comfortable. It's better not pick rooms with many people, because of the noise

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Wrz 2016
7.4

Tolles Hostel, aber leider keine Atmosphäre. Moderne Ausstattung, alles neu, große Locker, große Badezimmer. Teilweise aber IKEA -Kantinen-Feeling.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Lieber Gast! Vielen Dank für Ihre netten Worte, die wichtig fur uns sind.Es tut uns aber leider, dass Sie an unsere Aktiviäten nicht teilgenomen haben, denn alle Gäste haben viel Spass gehabt. Wie es geschrieben ist, um 7.30 jeden Tag beginen unsere Aktiviäten und sie sind immer eine Gelegenheit um die andere Gäste kennenzulernen und Spass zu haben. Viele Grüße aus Porto im Namen des Lounge Hostel.

6 Wrz 2016
10.0

Superschönes Hostel, perfekt in der Innenstadt gelegen. Staff ist wirklich nett und hilft bei allem weiter, selbst wenn man früh morgens vom Feiern zurück kommt. (; Das Frühstück ist ebenfalls super - es gibt Brötchen, Toast, frische Pancakes, verschiedene Säfte und Tees und Kaffee. Erwähnenswert ist noch der Innenhof und die etwas höher gelegene Terrasse auf der es sich super entspannen lässt. 100% Empfehlung.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
9.4

Insgesamt ein sehr gutes Hostel, kann ich nur empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
9.4

One of the best hostels I've stayed in. Clean, well located, nice staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2016
9.1

Beautiful hostel with amazing breakfast. Wifi is good too. I didn't feel the most welcoming mood. Staff are nice but a little distant. Overall experience was good though. Would recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.