Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 768 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • MH83071
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2017
10.0

만약 당신이 지금 포르투를 갈 계획이고 호스텔을 예약하려면 이곳을 하세요~ 미춰버릴정도로 에어컨 완벽, 조식은 훌륭하고! 조용하고 흡연자에게는 너무나도 좋고! 여긴 다 좋음! 물론 지금 리스본에 있는 제가 리스본 호스텔이랑 비교한다면 2억만배 더 좋음(참고로 리스본 호스텔이 더 비쌈 ㅠ)10인실썼는데 정말로 완벽했어요~ 이곳을 적극 추천해요~ 수건빌리는데 보증금3 수건값2 그리고 키 보증금 10 유로가 있어요~ 수건은 무료로 바꿔줍니다. 참고로 포르투가 생각보다 안예쁨... 리스본은 더 최악이에요 ㅠ 아, 포르투는 날씨 좋아요~~8월기준~(밤 10시이후는 조금 춥게 느껴질 정도?) 리스본은 겁나 더워요~ 여기 호스텔 정말 좋으니 이용하세요~ 청소도 겁나 자주함~~~(무료 조식인데 과일이 꼭 나옴, 한국인들 생각보다 꽤 이용함~)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Lip 2017
10.0

Its the best hostel i ve ever been . Its very velan, the breakfast si very good and the staff is always there to help you. Its not a party hostel. But its very good if you aré looking yo have some rest. The rooms are big and very clean. Everythong was perfect. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Lip 2017
10.0

The stay was really perfect. The staff was helpful with every question and matter, the hostel could not be more in the center, it is cery clean and looks more like a stylish hotel than a hostel. And the best thing is that they had darker bread for breakfast ( I'm German).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Lip 2017
10.0

Je suis restée en dortoir c'était parfait. Il y a assez de place et douches/toilettes par dortoir (et pas par pallier) Pas loin du métro, pas trop de bruit, bon petit dej. Parfait !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lip 2017
10.0

Lugar altamente recomendable, los chicos que tienden son muy amables! el lugar muy limpio y bien ubicado en la ciudad

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lip 2017
10.0

조식도 맛있고 좋았어요 ! 위치도 너무 좋구요 ! 오랜지랑 화이트로 되어있어서 깔끔하니 좋드라구요 ! 주방도 잘 되어있었고요 !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lip 2017
8.9

Very nice hostel with friendly staff, good facilities, tasty breakfast and a good vibe. Very nice patio and a sunny terrace in the back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lip 2017
8.6

Only stayed for a night and had an early morning, so can't really say much. It seems like a nice, clean place. There are a small living and a courtyard. The hostel is pretty close to the places I wanted to check out. Staff very helpful, but I think they had some staffing issue when I stayed. One annoying thing is that your key doesn't open the entrance door and you always have to ring the bell and wait for staff to open the door for you. :(

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
3 Lip 2017
8.9

This is nice modern hostel, it only lack a bit of atmosphere and at least one decent frying pan for cooking, but beds are comfortable with power-sockets, location is fantastic, staff is really nice and they serve decent breakfast. Definitely would stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2017
9.7

Quite a bad smell in the bathroom but it might have been one of the users rather than the lack of cleanliness as I was only there one night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.