Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Lounge Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 737 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 737 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2017
8.6

Overall this was a very nice, clean, comfortable hostel. The beds were actually quite comfortable and the showers were great. This is a quieter hostel with not a lot of activity in the common areas, so it's good for people looking for quiet. However, the staff were not as friendly and outgoing as is common for other hostels, so the atmosphere lacks a feeling of community. If you're looking for some time alone this is a good place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
10.0

Fantastic staff and atmosphere! Had a great stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
8.0

Staff were super friendly and helpful making this a great hostel that I would definitely recommend to anyone traveling here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Cze 2017
10.0

One of the best hostel I went to, since from checking staff was really welcoming and warm, explained how everything works and details about the city, cleanness was more than u expect, breakfast is super good! Bathroom is clean however in a shared bathroom there is no a changing space after your shower, that's my only remark. I would definitely recommend and come back if I ever came back to Porto again! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kye6657818
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
3 Cze 2017
9.7

Joel 친절하고 잘생김 ㅎㅎㅎㅎ방마다 개인화장실이 있어서 너무 편했고 매트리스가 푹신해서 꿀잠잤음. 근데 2층 침대쓰면 사람이 걸어다닐 때 마다 흔들거림. 그리고 개인락커 있어서 좋았지만 개인 자물쇠가 필요하다! 다시 포르투가도 여기로 선택할 것 같다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Cze 2017
9.7

처음에 길을 헤매서 그렇지 사실상 거리도 나쁜 편은 아니에요. 골목에 자리하고 있긴 한데, 밤에도 근처에 바가 줄지어 있어서 여자 혼자 다니기에도 치안 괜찮았어요. 직원들 모두 정말 친절하구요 깔끔하고, 화장실도 각 방에 하나씩, 그러나 방과는 별도로 떨어져있어서 시끄럽지도 않고 만족이었어요! 다만 샤워기가 해바라기 뿐이라는 게 불편하다면 불편했던 것 같아요~ 대체로 별 5점 만점에 4.5입니다

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Maj 2017
9.7

Good location, about 5 mins walk from the metro station. The staff were really friendly and helpful. Good value for what you pay for!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
10.0

Tolles Hostel, geräumige Zimmer und neuwertige, moderne Bäder, freundliche Mitarbeiter und ein kleines Frühstück gab es kostenlos. Das einzige was uns etwas störte waren die lauten Zimmernachbaren, denn es ist etwas hellhörig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Maj 2017
10.0

L'hostel est très bien située. Le personnel est très serviable. Au niveau de la propreté c'est impeccable. La plus belle hostel que j'ai vu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kostaryka, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
20 Maj 2017
10.0

Me encantó este Hostel! Llegué un poco tarde lastimosamente. Las personas que me atendieron fueron muy amables y aun en la noche me enseñaron los lugares en el mapa a los cuales tenia que visitar. El día que me tenia que ir, tenia que salir del Hostel a las 5:00am y muy amablemente me dejaron el desayuno listo para comer antes de irme. Se los agradezco mucho. El único inconveniente que encontré fue que no salia agua caliente, sin embargo todo muy bien. Muchas gracias por este lindo tiempo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.