Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1014 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
7.7

El hostel está genial calidad-precio. Muchas gracias a Raquel por sus consejos y recomendaciones que nos ayudaron tanto! Esperamos volver pronto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
19 Kwi 2017
9.7

Great hostel near the city center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Kwi 2017
6.3

The bathroom was a mess, and I didn't like the idea of the locker being outside of the room. The breakfast was quite poor. It says that they have a 24 hour reception (the main reason I took this hostel) but then they write to you saying that if you arrive after midnight they will charge you an extra 5€, which was not cool. I will not go again to this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Kwi 2017
10.0

Excellent hostel situated just behind the nightlife in the centre! Nice Staff !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
7.1

A door of the balcony in our room didn't close, so it was VERY noisy at night. I had a feeling as if I was sleeping on a bench in a square. Ear plugs kind of half-helped. Toilet doors are broken too. In general, this place requires renovation. Also, it's everything but cozy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Kwi 2017
9.4

Really nice hostel - clean and good atmosphere! A bit noisy at night but I think it was not too bad and I guess it is like this everywhere in this area because of the drunken people. Girl at the reception extremely cool friendly and helpful. Staff from the breakfast not really.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
11 Mar 2017
8.6

Ótimo Hostel! Bem localizado, funcionários atenciosos e prestativos. Pode melhorar no café da manhã e no acesso a internet que nao funciona muito bem.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lut 2017
9.4

Really enjoyed my quick stay here, I arrived early and they let me drop off my stuff and hang out in the common area until my room was ready. Big common area with a TV couches, WIFI worked throughout, and a big clean kitchen (though missing some basic utensils, like a skillet!) I was very impressed by the cleanliness of the place, and how spacious the rooms were. Really fun environment. Great location in terms of being close to everything, but be prepared for a lot of street noise!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.4

Très bon séjour a Porto downtown hostel. L auberge est très bien situé, les chambres sont simples mais très propres et le petit déjeuner est bien. Tout ça pour 10 euros la nuit! Imbattable! Je recommande cette auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Gru 2016
6.0

장점:저렴한 가격, 테라스가 있는 방 단점:소셜하지 못한 분위기, 리셉션이 상주하지 않음, 프린트 한 장도 하지 못함, 주방은 7:30-23:00까지만 개방되며 이후엔 잠김(유일한 소셜 공간인데 이래버리면 어떡하라는 건지) 다른 곳 잡는게 좋을 듯 해요~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.