Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1029 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Maj 2017
7.7

The staff were friendly, but communication wasn't that clear our first night. We told them we were coming after 12 but no one was there to greet us. We waited in the lobby for an hour because, like most travelers, we didn't have phone data and couldn't contact them to let them know we were there. Other than that the hostel is good for what you pay for :) Place needs renovations though.. floorboards were lifting and the shower leaked from the bathroom into our bedroom

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
8.3

It is a great place, very very well located. Only the WiFi desappointed me. The staff is incredibly nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Tamara_dv
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
7.7

En general estaba bien, aún cuando los lockers no cerraban bien. Las habitaciones son un poco pequeñas. Sin embargo, lo que más me sorprendió fue que todo estaba muy limpio, menos los baños que dejaban mucho que desear: tenían hongos en las duchas, los wc muy sucios

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Kwi 2017
10.0

Fue una excelente experiencia lo recomiendo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Kwi 2017
7.7

El hostel está genial calidad-precio. Muchas gracias a Raquel por sus consejos y recomendaciones que nos ayudaron tanto! Esperamos volver pronto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Kwi 2017
9.7

Great hostel near the city center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
15 Kwi 2017
6.3

The bathroom was a mess, and I didn't like the idea of the locker being outside of the room. The breakfast was quite poor. It says that they have a 24 hour reception (the main reason I took this hostel) but then they write to you saying that if you arrive after midnight they will charge you an extra 5€, which was not cool. I will not go again to this hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
7 Kwi 2017
8.3

This is a fine hostel. The rooms are fine and cleanliness is fine. The kitchen/dinning room/lounge is large and a good way to meet other people. The staff is helpful in answering any of your questions. The location is the best part since it's in the city center. Overall I would recommend this hostel because it's a good and nice place to stay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
7 Kwi 2017
10.0

Excellent hostel situated just behind the nightlife in the centre! Nice Staff !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2017
7.1

A door of the balcony in our room didn't close, so it was VERY noisy at night. I had a feeling as if I was sleeping on a bench in a square. Ear plugs kind of half-helped. Toilet doors are broken too. In general, this place requires renovation. Also, it's everything but cozy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.