Hostelworld.com

Porto Downtown Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 944 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 8.0
Porto Downtown Hostel Located at Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor, , Porto.
Porto Downtown Hostel
Portugal
Porto 4050-294 Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor
86% 944
41.1477026 -8.6145257
Porto Downtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2016
8.0

포르투가 워낙 오르막길이 많아서 숙소도 오르막길에 있었지만 주방도 깨끗하고 좋았어요^^ 숙소가 도로쪽에 있어서 소음이 약간있는데 저는 견딜만 했어요:) 예민하시분들은 힘드실수도...ㅠㅠ

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
9 Kwi 2016
9.1

The hostel is very centrally located and the atmosphere is really nice and friendly. We have slept in a 6-bed dorm: the room was big enough and the lockers working well. There were good and clean shared bathrooms. Friendly and well-furnished living room / kitchen. The breakfast was simple but good. The only weakness was an unpleasant smell in the dorm. However, it is strongly recommended!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
8.3

Das Hostel ist mitten in der Altstadt gelegen wodurch man eine gute Ausgangsposition zu allen Sehenswürdigkeiten und zum Nachtleben hat. Die Mitarbeiter sind sehr freundlich und hilfsbereit und auch die Küche ist gut ausgestattet. Die einzigen Kritikpunkte meinerseits sind der flächenmäßig ausgebreitete Schimmel in dem Zimmer und das extrem(!) durchgelegene Bett

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Mar 2016
8.9

Very friendly staff

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Lut 2016
9.4

La ubicacion perfecta, el personal muy amable, el desayuno buenisimo. Tienes todo cerca, te ayudan en todo, el sitio es tranquilo. Sin embargo, no se si podria volver ya que pase mucho frio, en pleno invierno sin calefaccion y tampoco agua caliente para la ducha, utilizan termos de agua caliente y la que se ducha primero es la que alcanza a banarse bien, el resto solo agua fria.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
3 Lut 2016
9.1

Buen hostal. El desayuno está bien, tiene computadora para uso común, varios baños y está bien ubicado. El chico de la recepción es muy amable y las chicas recepcionistas muy lindas en verdad. El ünico problema sería que los cuartos tienen un poco de humedad en las paredes, y de que en el desayuno te dan Tang de naranja como si fuera jugo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
10 Sty 2016
9.7

Had a very pleasant stay, awesome friendly And welcoming staff, relaxed atmosphere. The included breakfast was very nice too, the location is very central And close to all must sees.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sty 2016
8.9

Thank you for the nice stay in your hostel! The bathroom could have been better but still it was totally fine. The staff was very nice and always helpful. I would always book this hostel again!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2016
10.0
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja, transport, na głównym placu, turysta strony, bary i restauracje są tuż za rogiem. Schronisko jest bardzo bezpieczne, czyste i wygodne, śniadanie jest bezpłatne i bardzo bogaty. Również odpowiedzialny Devora jest bardzo ładny i ogólnie wszyscy pracownicy są przyjaźni i dbają o to łatwiejsze i czujesz się bardzo wygodne. Zdecydowanie polecam go !!! Jeśli pobyt w Porto kilka dni, powinni tam :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Gru 2015
8.3

Eu e meu namorado ficamos no hostel por duas noites e tivemos uma boa experiência, no nosso último dia saímos cedo e os funcionários foram muito prestativos ao serviram o café da manhã antes do horário. Boa experiência.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.