Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 991 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.2
Porto Downtown Hostel Located at Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor, , Porto.
Porto Downtown Hostel
Portugal
Porto 4050-294 Praça Guilherme Gomes Fernandes no. 66, 1st floor
86% 991
41.1477026 -8.6145257
Porto Downtown Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Gru 2016
10.0

My overnight staying was perfect. Really lovely atmosphere, kind staff, clean toilets and nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

très bonne auberge, vraiment bien situé tout es mis en place pour passer un bon sejour et aussi rencontrer des personnes de tous horizons vraiment top, pour ceux qui aiment faire un peu la fête l'auberge est proche des bars et il y une épicerie de nuit au pied de l'auberge la cuisine est mise a disposition four, frigo, micro onde et le petit dej est tres bien je recommande fortement pour passer quelques jours a porto :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Lis 2016
9.1

Very nice location close to all bars, nice staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lis 2016
10.0

Estuve dos noches en Porto Downtown Hostel y fue una excelente estadía, las chicas te atienden super bien, la ubicacion es perfecta, muy cerca de la av de los aliados, esta incluido el desayuno y el ambiente que se crea es super placentero. 100% recomendado para todo viajero!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lis 2016
10.0

Perfecto todo! Pedro muy amable desde el principio. Lo unico que quiere es que tu estadia sea buen. Muy cerca de la plaza

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
2 Lis 2016
8.3

I was just passing by Porto for the night, and I simply wanted somewhere to sleep, so I had no real expectations. Still : |-| The hostel is located into a old building and few things to be fixed (size of the sleeping room, doors, ..). |+| I met Rachel, a staff member. Extremely sympathic, kind and we spent most of the evening talking. Pleasure moment. =) |+| The hostel is extremely well located !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Lis 2016
10.0

I really enjoyed my stay at Porto downtown hostel! The staff, Raquel, is so Nice!!! :) She helped a lot about what to do in Porto and everything. She is funny friendly and kind:) I reaaallly recommend the Porto Downtown hostel! There is a really Nice living room when you can relax, listen to Music, talk with people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
9.7

Auberge très satisfaisante, très bien située, personnel agréable et souriant, chambres et sanitaires propres. Je recommande. Petit point négatif : assez bruyant la nuit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Paź 2016
9.1

여성 6인에 묵었는데, 시설이 조금 노후하고 바로 밖에 도로 방음이 안됐었어요. 그럼에도 너무 저렴한 가격이었고, 묵었을 때 사람이 거의 없어서 쾌적하고 직원들도 친절했습니다. 조식도 나름 나쁘지 않았던 것 같아요. 언덕이 많은 도시지만 작아서 캐리어 끌고 이동할 때 빗속에서 끌었음에도 특별히 힘들진 않았습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
8 Paź 2016
8.0

Впечатление сильно испортил отказ персонала открыть кухню при ночном выезде. Уехала без глотка кофе. И, естественно,без завтрака

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.