Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Downtown Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 999 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 999 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Lut 2017
9.4

Really enjoyed my quick stay here, I arrived early and they let me drop off my stuff and hang out in the common area until my room was ready. Big common area with a TV couches, WIFI worked throughout, and a big clean kitchen (though missing some basic utensils, like a skillet!) I was very impressed by the cleanliness of the place, and how spacious the rooms were. Really fun environment. Great location in terms of being close to everything, but be prepared for a lot of street noise!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.4

Très bon séjour a Porto downtown hostel. L auberge est très bien situé, les chambres sont simples mais très propres et le petit déjeuner est bien. Tout ça pour 10 euros la nuit! Imbattable! Je recommande cette auberge.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
28 Gru 2016
6.0

장점:저렴한 가격, 테라스가 있는 방 단점:소셜하지 못한 분위기, 리셉션이 상주하지 않음, 프린트 한 장도 하지 못함, 주방은 7:30-23:00까지만 개방되며 이후엔 잠김(유일한 소셜 공간인데 이래버리면 어떡하라는 건지) 다른 곳 잡는게 좋을 듯 해요~

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Gru 2016
6.0

You can choose anthor choise in the same budget. The stuff was impolite. The room was really cold in such the cold weather in the late December. And the stuff was unwilling to turn on the heater and with a bad mood. I suggested there must be another choise in the same budget.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Gru 2016
10.0

Perfect location where you can reach to every corner of Porto center in five minutes. Staffs are super friendly and were a great help in providing practical information for the trip. Free breakfast are also included (bread, jam, butter, milk, cereal and juice), offered from 7:30-10:30. Only one thing to note is that it is quite cold in the female 6 people room and a bit noisy because you can hear the outside, so prepare ear plugs and ask the staffs to turn on the heater for you. Thanks!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
7 Gru 2016
8.9

Love the reception, she treats people very nice and passionate!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
2 Gru 2016
10.0

My overnight staying was perfect. Really lovely atmosphere, kind staff, clean toilets and nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

très bonne auberge, vraiment bien situé tout es mis en place pour passer un bon sejour et aussi rencontrer des personnes de tous horizons vraiment top, pour ceux qui aiment faire un peu la fête l'auberge est proche des bars et il y une épicerie de nuit au pied de l'auberge la cuisine est mise a disposition four, frigo, micro onde et le petit dej est tres bien je recommande fortement pour passer quelques jours a porto :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lis 2016
7.7

Ótima localização e bom atendimento. Os quartos são apertados, mas bem organizados. O banheiro coletivo atende a necessidade, porém poderia ser melhor, seja na iluminação, ou na estrutura (portas, chuveiro, etc.). O café da manhã é bem simples e a equipe que trabalha no hostel é muito pequena, tendo que se revezar entre a recepção e demais atividades.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
17 Lis 2016
9.1

Very nice location close to all bars, nice staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.