Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Alive Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.3
Znakomity 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.3
Znakomity 480 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
Porto Alive Hostel Located at Rua das Flores, 138, , Porto.
Porto Alive Hostel
Portugal
Porto 4050-326 Rua das Flores, 138
93% 480
41.1443659 -8.6126697
Porto Alive Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Lis 2016
10.0

Perfect place to stay to visit Porto for a weekend. It's in the ancient city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
14 Paź 2016
8.6

auberge très bien situé et proche de tous les sites touristiques. tout se fait à pied. 10 mm à pied du pont et de la gare. concernant l'auberge, petit déjeuner correct, personnel sympa. je conseille concernant les chambres, il manque des prises à coter de chaque lit, notamment pour les lits du haut.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Paź 2016
9.7

Suberbe auberge, nous y avons terminer notre voyage de 12 jours au Portugal et franchement il s'agit, et de loin, de là meilleure Auberge rapport qualité prix. L'endroit est magnifique, hyper propre, très bien situé et fraîchement rénové et le prix est risible au regard de l'accueil chaleureux et de tout l'aide du personnel quant aux informations sur les spots chouettes de porto. Les balcons donnent des vue imprenables sur porto également. dej inclus (bon)* pas dinfo là dessus sur le site.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
10.0

Staff were very nice and welcoming!! Multi-lingual and very caring about your stay! Power points for each bed, good wifi. Great kitchen. Organises events and has included basic breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2016
9.4

Tolles, hübsches Hostel; freundliche Mitarbeiter, die einem jederzeit helfen; die Lage ist perfekt; leckeres vegetarisches Buffet Restaurant um die Ecke

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Lip 2016
10.0

Très bon accueil. Auberge idéalement située dans le centre pour visiter Porto. Je recommande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2016
7.1

Alive is in a nice location. Sophia was delightful. If you can avoid getting a room on the top floor, during the summer, you'll appreciate it. There's no air conditioning and the room gets quite stuffy. They provide free locker locks to use. No real atmosphere. No one really hangs in the common room. Next time I'd probably stay elsewhere in Porto

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2016
9.7

Great location and cool stuff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.