Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Porto Alegre Eco Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 145 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.4
Porto Alegre Eco Hostel Located at R. Luiz Afonso, 276, , Porto Alegre.
Porto Alegre Eco Hostel
Brazil
Porto Alegre 90050-310 R. Luiz Afonso, 276
94% 145
-30.0394704 -51.2214159
Porto Alegre Eco Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Saint Lucia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
16 Wrz 2016
9.4

Cool place. Nice staff. Can't complain. Shout out to Vanessa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
9.4

The staff is the best staff I've never met while travelling. The location is pretty good too!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
31 Sie 2016
10.0

Eco Hostel: The Best in Brazil. Everything about the hostel is great, the rooms, the breakfast, the chilling areas, the kitchen facilities and the cleanliness. But the best thing is the people that work there. EVERYONE is so cool. Thanks for a great time, we'll come back one day The English Cabulosos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Guys, thank you so much. We miss you! It was a great time we had together right? See you one day again. xoxo cabulosos!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
27 Sie 2016
10.0

Friendly and helpfull staff. Enjoyed very much the dorm with bed lamp and power outlet for each bed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you so much for your review!! We feel very happy knowing that everything went okay during your stay with us. Come back soon, ok?

22 Sie 2016
7.4

Dead season, old hostel and a little cold.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • cardozo_enfermeiro1551
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Sie 2016
10.0

O hostel é fantástico! Banheiros individuais! Tudo bem limpinho. Tem uma área perto da piscina com natureza muito gostosa. Funcionários muito bem dispostos a ajudar e educados. Localizado próximo do centro e próximo de uma rua com muitos pubs bem legais para qualquer rolê. O café da manhã é bem simples ( a única coisa que deixou a desejar um pouco). No geral a nota foi 9,5. SUPER RECOMENDO! Fiquei 5 dias hospedado com 4 amigos e achei tudo MUITO BOM! Parabéns a toda a equipe do hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá!! ficamos muito felizes em saber que sua experiência conosco foi tão positiva. De fato nossa localização é estratégica, e o hostel é bem cuidado, limpo e alto astral! Voltem sempre!

22 Lip 2016
10.0

Amei o lugar, equipe excelente, tudo limpinho e um ambiente bem agradável! Melhor Hostel de POA.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
9.7

Ótimo local para se hospedar, recomendo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Olá, ficamos muito felizes com sua avaliação. Estamos sempre procurando melhorar o Hostel e nosso objetivo é manter um padrão de qualidade cada vez mais alto. Agradecemos pela sua avaliação e volte sempre!

  • aliceportos380
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Cze 2016
9.4

Great hostel, very nice and clean beds, charming rooms, good breakfast. I needed a comfortable and quiet place to rest and it was the perfect choice, the staff was really friendly and made me feel at home. I'd surely stay there again. Perfect location at the bohemian (but not too noisy) side of Porto Alegre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Cze 2016
9.7

I really enjoyed my stay here. Probably one of the best hostels I've been to. Very creative atmosphere and friendly staff. Felt the security was really good, building is easy to find (bright green),breakfast was good, and it's nice to see the events they put on. I highly recommend it as they put in good effort to make your stay a good one.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Shawn, we miss you mate!!!! Thanks for the review it is really important for us to know your opinion. Have fun on your travel and come back whenever you want! The south misses you.

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.