Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ponta Verde Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 58 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 58 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
9.1

Fui bem recepcionana,equipe gentis e profissionais,cafe da manhã muito bom,me senti em casa. Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sty 2017
9.7

EL PONTA VERDE HOSTEL EXCELENTE......BUENA UBICACION....LAS INSTALACIONES IMPECABLES...UNA ATMOSFERA A PLENO........ RECOMENDADISIMO!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Gru 2016
7.7

The hostel is good, but the cleaning should be better, for sure!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Gru 2016
8.0

Amazing stuff....easy to meet nice people...near the beach (10 min walk) The breakfast was really really good...3 different kinds of juice...eggs...bread...cheese and more 😊

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ThiagoGabriel1980
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Paź 2016
9.1

ADVICE: Do not rely on the Hostel transfer service to or from the airport (They make a mess and change plans at the last minute), we had problems with their transfer service. Arrange a taxi or another transfer service by yourself. Despite of this punctual problem, we have no other complaints. This hostel is well located, very clean, safe, with a good kitchen, spacious rooms and a super helpfull staff. The team that work there is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SevenMoura
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
10.0

Adorei tudo desse hostel... muito bom. quartos limpos, WC higienizados diariamente, ar concionado... Funcionários atenciosos, melhor custo beneficio... Super que indico...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
9.7

Very good place to stay. Nice staff that help out you whenever you need, good breakfast, they serve local fruit juice, and delicious food, like tapioca witch is most common in this region of Brazil. The neighborhood is the best in Maceió, there is shops, farmacies nearby, there is a souvenier market walk distance and it is also near to the night clubs, restaurants and bars. I stayed in a private room(1 double bad e 1 single ba) with tv, air conditioning, big bathroom.They provide towels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
9.1

Bien ubicado personal muy atento, un buen desayuno, en general todo muy bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.