Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ponta Verde Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 51 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 51 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 7.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.7
Ponta Verde Hostel Located at Av. Doutor José Sampaio Luz, 169 - Ponta Verde, , Maceio.
Ponta Verde Hostel
Brazil
Maceio Alagoas 57035-260 Av. Doutor José Sampaio Luz, 169 - Ponta Verde
81% 51
-9.6600217 -35.7055905
Ponta Verde Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ThiagoGabriel1980
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Paź 2016
9.1

ADVICE: Do not rely on the Hostel transfer service to or from the airport (They make a mess and change plans at the last minute), we had problems with their transfer service. Arrange a taxi or another transfer service by yourself. Despite of this punctual problem, we have no other complaints. This hostel is well located, very clean, safe, with a good kitchen, spacious rooms and a super helpfull staff. The team that work there is great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SevenMoura
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Paź 2016
10.0

Adorei tudo desse hostel... muito bom. quartos limpos, WC higienizados diariamente, ar concionado... Funcionários atenciosos, melhor custo beneficio... Super que indico...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Paź 2016
9.7

Very good place to stay. Nice staff that help out you whenever you need, good breakfast, they serve local fruit juice, and delicious food, like tapioca witch is most common in this region of Brazil. The neighborhood is the best in Maceió, there is shops, farmacies nearby, there is a souvenier market walk distance and it is also near to the night clubs, restaurants and bars. I stayed in a private room(1 double bad e 1 single ba) with tv, air conditioning, big bathroom.They provide towels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Paź 2016
9.1

Bien ubicado personal muy atento, un buen desayuno, en general todo muy bueno.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Wrz 2016
5.1

o banheiro é muito apertado, não tem onde colocar roupas para se trocar, além de não estar muito limpo. as camas e lençóis estavam cheirando a coisas velhas. é a equipe nem ao menos fez um tour no hostel explicando como as coisas funcionavam lá. péssima qualidade.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Sie 2016
6.0

We weren't very satisfy with this hostel... The room was a bit old : we had the impression that the bed were about to break when we were lying on. Not a lot of peaple are coming here: it's very quiet with no activity...

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
8.3

Custo benefício do hostel é ótimo o pessual é bem organizado no geral.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • dennysgm
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
8.3

Bem localizada, bastante opções pra comer por perto, bem próximo à orla e à feira de artesanato, Staff muito prestativo e valor justo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • denis-flink6585
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Lip 2016
7.1

Funcionários mal preparados, não sabiam os procedimentos de check-in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
4 Lip 2016
8.6

This was a good hostel. It's not a very far walk to the beach, which was great. Breakfast was pretty good every morning with fresh fruit juices. I enjoyed my stay here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.