Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 370 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.6
  • Atmosfera 6.7
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 6.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2017
10.0

Such great value, perfect location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.7

The hotel has a good room with heating and shower with hot water. The owner greeted us very well and was very kind. Great location 5 minutes from Colosseum and metro station. I recommend everyone who wants to visit Rome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
5.7

the place was quite sad and dark and there are few facilities (small bathroom with no equipment, no kitchen, no lokers...) actually it's just a bed and a shower. The place is also noisy but if you just need a place to stay it's okay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.7

Stayed in private double. Excellent value. What a lovely owner, very helpful. He gave me free upgrade to the ensuite room. Also highly recommend location. Next to the colleseum. Very close to metro and 15mins to train station. Ideal for me

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
3.1

El servicio era muy pobre, no habia un espacio para uso comun, y ni siquiera te brindaba toalla para la ducha. La habitacion me parecio muy improvisada. Sumada a que el señor quizo chantajearnos con que mintieramos en la puntuacion de hostelword, si aceptabamos ir a otro sitio. No lo recomiendo, por el mismo precio, hay lugares mejores

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Las turistas querian cambiar por un cuarto privato, sin pagar mas ofrecendo en cambio algo sobre la puntuacion , ahora entiendo lo que querian decirme, bueno al final han echo un feo comentario porque' no le damos un cuarto privato por el precio de 2 camas ..... increible.....

  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2016
10.0

Very nice place, the owner was super gentle and disposable. Great location also!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lis 2016
9.1

The staff here are so friendly, very accommodating. I got upgraded to a single room and they even let me keep my bags there after I had checked out. With the breakfast and great location you can not find a better deal in Rome. It was a great place for me to stay over night and to catch a flight the next day.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Paź 2016
6.6

Remember to ask for the vouchers for the breakfast, mattresses were stained and it seemed like it might be a little too easy if someone forgets to lock the main door for someone to come on and take your things. Decent location.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Wyspy Cooka, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
8.0

J'ai aimé l'endroit, les chambres sont propres et spacieuses, la salle de bain en général propre mais ça dépend de qui y passe avant. Dans l'ensemble c'était tranquille, j'y retournerais volontier

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Paź 2016
10.0

Received a free upgrade from a hostel to a single room! The receptionist was so nice and hospitable. Will totally recommend this place :-) Tip: Make sure to ask for the room near the lounge as the wifi is a little weak in the faraway rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.