Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 331 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.6
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.1
Poliziano inn Located at Via Angelo Poliziano n.27, , Rome.
Poliziano inn
Italy
Rome Italy 00184 Via Angelo Poliziano n.27
79% 331
41.8920390 12.5008535
Poliziano inn
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
10.0

El mejor lugar en el que me he hospedado, 100% recomendable, excelente ubicación, limpio y excelente precio!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lip 2016
10.0

Mi sono trovata benissimo! Posizione ottima e vicino alla metro. Stanza con letto matrimoniale accogliente e pulita, in un edificio tranquillo. Personale gentile e sempre disponibile. :) Da tornare sicuramente ;)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lip 2016
10.0

I stayed in the guesthouse in a private room and loved it! I was worried about being 10 minutes late and being fined, so I wrote Davide and email and he was kind and assured me "don't worry, I will wait for you." I wanted an extra fan and he found one, when I forgot the wifi password, he came back and personally left it in my door, he was funny and spoke good English and was flexible with my needs. My room was on the 7th floor and I had a beautiful view over the rooftops of Rome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2016
9.1

I had reserved a bed in a five bed dorm but the lovely manager got me a private room instead, which I was very pleased with and made my trip enjoyable 😊 Free breakfasts as well really makes this a great hostel choice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
16 Lip 2016
8.6

Los chicos que me recibieron fueron muy amables, uno de ellos por fortuna hablaba español. A mi llegada me llevaron a otra dirección cercana a la señalada en la página, pero finalmente me dieron una habitación privada por el mismo precio que una compartida, lo cual lo compensó e incluso lo mejoró. Lo recomiendo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
8.0

전반적으로 위치 청결 괜찮았음 콜로세움10분거리라서 짱!!조리 안되는 게아쉬웠지만 조식도 주고 굿굿!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Lip 2016
8.6

Very friendly staff. Clean. Not bad location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
5.1

One of the worst hostels I've EVER stayed in. I don't usually write reviews but I just had to. The bed was really old and the staff was so unfriendly. There was a cleaning lady and when I arrived early, she slammed the door on me. Also, there is no locker room to keep our stuff or even a locker. The ower doesnt even stay at the hostel, he just checks people in and leaves. I hated my stay here and will never ever recommend it to anyone.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

when you reserve you choose an arrival time, and than we send you an e-mail to confirm it, if you don't answer and than you will arrive in a different time is possible we are not there, this was the real problem, but costumer arrived 2 hour before of time set on her reservation, and she became upset because none was there ( who spoke with her wasn't cleaning lady, but just a neighboor, because she disturb her ringing the house , and of course she didn't have a nice reaction ) Is very important to respect time set on the reservation thank you

1 Lip 2016
10.0

The hostel has the greatest location ever! Next time in Rome only in Poliziano!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
10.0

Schönes Hostel in toller Lage. Sehr nette Mitarbeiter und ein leckeres Frühstück in einem Café um die Ecke.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.