Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pogo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 152 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Pogo Hostel Located at B. Radvilaites str. 3-1, , Vilnius.
Pogo Hostel
Lithuania
Vilnius B. Radvilaites str. 3-1
88% 152
54.6847604 25.2905702
Pogo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lis 2016
10.0

Love this small but cozy and comfy hostel. Nice and helpful staff. Very close to city center. Everything was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Paź 2016
9.4

Sehr gute Lage mitten im Zentrum der Stadt freundliches Personal und guter Service auch wenn amn erst um 23:00 in der Nacht ankommt :) Gute Ausstattung in den Zimmern und Küchen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Paź 2016
9.7

Ostello in posizione centralissima (da sulla piazza principale di Vilnius), personale disponibile gentile e sempre reperibile per check-in/out. Atmosfera calda e familiare, letti decisamente comodi e camerate da pochi posti, quindi decisamente vivibili e piacevoli. Ottimo rapporto qualità/prezzo! Consigliatissimo!!!!!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Paź 2016
9.4

Really nice hostel in the centre of Vilnius. We stayed there for three nights in a 6 bed mixed dorm. The bathroom facilities were really small and there was only one toilet for 4 dorm rooms. But everything was super clean and tidy. The bus nr. 88 to the airport stops just across the street. The manager was really helpful and welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
10.0

Very nice place!! Really clean, the location is perfect because it's inside the old town, very beautiful place. It's possible to walk to the hill and see all of the city, it's wonderful, I really like it. I have to say something about the staff, the last thing but not less important, I like them, good people and if you need something to ask, they don't have any problem to help, I got very nice memories in my holiday in Lithuania!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Wrz 2016
8.0

12€/night is a totally reasonable price for this hostel. It has been a good stay. Bathrooms are quiet old and small but mostly clean. Stuff is nice but not available 24h/d.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Sie 2016
5.4

There are almost no contacts. The reciption takes quiet a lot of breaks. Furthermore a stag fest going on which where really loud and annoying

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
21 Sie 2016
5.7

When we arrived, reception was already closed. Letter was left to say that one of us (we were travelling with 5) needed to sleep in a different room the first night. Next day, we were not in hostel the whole day. Unfortunately, new people arrived and my own stuff was no longer on the same place. In the middle of the night, I needed to move rooms. This was unfortunate and not something you want to do in the middle of the night. Reception did not inform us before, apart from a couple of mails.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Sie 2016
8.9

Very nice hostel, ideal location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Very central location with helpful staff. Kitchen and dormitory very small, good for one night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.