Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pogo Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 142 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
Pogo Hostel Located at B. Radvilaites str. 3-1, , Vilnius.
Pogo Hostel
Lithuania
Vilnius B. Radvilaites str. 3-1
87% 142
54.6847604 25.2905702
Pogo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
27 Sie 2016
5.4

There are almost no contacts. The reciption takes quiet a lot of breaks. Furthermore a stag fest going on which where really loud and annoying

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
19 Sie 2016
8.9

Very nice hostel, ideal location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Sie 2016
9.4

Very central location with helpful staff. Kitchen and dormitory very small, good for one night

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
6.6

Nice little hostel despite the low rating but had a few shortcomings that could be overcome. Good location however directions from the bus station aren't great and could be clearer on the booking confirmation email. Bathrooms unclean and smelly and showers are in need of replacing. Lockers not in rooms and not big enough for bags, only valuables. Reception not staffed at all times and kitchen very small and common areas a bit clinical.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
15 Sie 2016
9.4

Great location, helpful staff!! Would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
8.3

Cette auberge de jeunesse est idéalement placée dans Vilnius. Le personnel est très sympa (pas présent 24h/24h). Je recommande de rester là pour tout séjour !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
9.1

Perfect location, really cool and helpful staff!!!! I had a very great stay at Pogo and I'll certainly going back there if back in Vilnius! Thanks Pogo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
10.0

Nous avons adoré ce lieu, avons été très bien reçues. Merci beaucoup!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
8.9

Very nice and comfy hostel. Quiet but lively at the same time, it has friendly staff always willing to help. Location is ace, right next to Arkikatedra and Pilies gatve (Vilnius high street). Extremely clean, which is definitely a plus. I would definitely recommend, and I would definitely go back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Sie 2016
8.6

Great location right in the center of the city and near everything. The staff are incredibly nice and helpful. I enjoyed my stay here and would definitely come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.