Hostelworld.com

Pogo Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 111 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.3
Pogo Hostel Located at B. Radvilaites str. 3-1, , Vilnius.
Pogo Hostel
Lithuania
Vilnius B. Radvilaites str. 3-1
88% 111
54.6847604 25.2905702
Pogo Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Hostel był zaskakująco czyste i przyjemne, gdy przyjechaliśmy. To było łatwe do znalezienia, jak wskoczyliśmy na buss numerem 88, który zabrał nas tuż obok schroniska. Lokalizacja jest naprawdę ładne, spokojnej ulicy tuż obok starego miasta i można uzyskać dostęp do wszystkich przez turystów rzeczy przez nogi. Kiedy potrzebowaliśmy taksówkę, pani w recepcji był naprawdę miły i pomocny i nakazał nam jeden. Można w zasadzie poprosić personel o niczym i są gotowi, aby Ci pomóc! Zdecydowanie miejsce na pobyt w Wilnie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You dear Pauli! We hope to see You again :)

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
10 Paź 2015
7.7
Przetłumaczone przez Google

Miły hostel w doskonałej lokalizacji.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank You dear Christopher! We hope to see You soon :)

  • Anonimowy
  • Rosja, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
26 Wrz 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Wystąpiły problemy z ciepłą wodą - musiałem wziąć prysznic z zimną wodą w godzinach porannych.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Dear Aleksandr, thank You so much for the review. We improved the boiler, so it's take a half minute now to get a warm water :) Hope to see You soon!

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Wrz 2015
9.7

Gorgeous room, stunning art, amazing views over the park next to the cathedral. Immaculate, friendly staff. The hostel was fairly quiet, which I suppose is either a good or bad thing depending on your perspective :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Sie 2015
4.9
Przetłumaczone przez Google

Lokalizacja jest nie do pobicia i to dość dużo. Kuchnia jest 2x1 (6x3 m) i stopy tylko jeden (może dwa) osób może się zmieścić w tym samym czasie. Łazienki mają formy i ogólne doświadczenie łazienka / kuchnia jest grose co jest źle, ponieważ to może być łatwo ustalony z małym napływem gotówki. Dzień Ieft (niedziela rano) było brudne talerze (z jedzeniem wciąż w) po całej kuchni, jadalni są i odbiór, Sprzątaczka mogłem uwierzyć scenę !!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • adamaczel6648
  • Węgry, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Sie 2015
8.9

Pogo is a great place with all the facilities you can expect. Staff is nice, though it really depends on who you get. We had the luck to talk to a receptionist who had no idea about Vilnius and travelling details in Lithuania, all her answers were basicly to google stuff. Location is great, you can walk everywhere easily, even to the central bus station. Wifi doesn't reach the top floor properly, they should use a range extender.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Sie 2015
8.9

Very nice place, we had a nice stay. Just one comment : please buy a new iron and a new ironboard. What you have is USELESS ! Really !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Pracownicy są bardzo Frindly i pomocny. Lokalizacja jest w starego miasta, a także w niewielkiej odległości od centralnego dworca autobusowego. Będę tam ponownie.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Białoruś, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Maj 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Dobry, czysty miejsce do zabawy w samym sercu miasta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2015
9.7
Przetłumaczone przez Google

Niesamowite miejsce, które z pewnością zasługuje na wyższą ocenę na tutaj! Choć tu tylko na jedną noc, mieliśmy naprawdę świetnie. W pokoju nie mogło być lepiej, a pracownicy byli uroczy i bardzo pomocni we wszystkim. Na pewno dobry wybór, jeśli jesteś w Wilnie!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.