Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Podstel Bucharest

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 767 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • esrapirinen5955
  • Finlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 35 Recenzje
21 Lip 2017
10.0

One of the best hostels I've evere stayed!!! Amazing experience and good vibes!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Lip 2017
9.1

Un hostal con muy buena atmósfera y muy buena atención. Algo lejos del centro; sin embargo Bucarest no es muy grande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
8.3

Jason was welcoming and greeted me upon arrival. His kindness sort of spreads throughout the hostel, everyone is friendly and discussing travels throughout the area. As a 36 year old traveler I did feel the other guests were mostly younger and just out of Uni, but I am sure that changes by the day. Thank you for such a great few nights.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Lip 2017
8.6

El hostal está bien limpio,seguro y con buen ambiente. El problema es la ciudad no tienen ningún atractivo. Muchos ladrones en las calles, taxista que engañan a los turistas cambiando el billete cuando uno paga, mal servicio en los restaurantes y siempre tratando de sacar una ventaja del turista para engañarlo. No recomiendo visitar este destino. El hostal está bien.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
10.0

AMAZING PLACE AND PEOPLE!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lip 2017
9.7

The most friendly staff I have ever encountered! Amazing place to stay at.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
10.0

This place is awesome! The guys who run it are fun, as is the rest of the staff. Great atmosphere, cool design, super good location, attracts great people!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
9.4

un hostel muy limpio, el staff de maravilla te ayudan en cada momento , el hostel esta muy bien para descansar, ambiente tranquilo. de mis favoritos lo recomiendo mucho

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lip 2017
9.4

Great outdoor area with teahouse/bar to chill and relax. Great Staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
9.4

Very nice and friendly with great atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.