Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 772 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
7.1

Os funcionários são maravilhosos e o jardim no fundo é fantástico! O banheiro compartilhado estava um pouco sujo, assim como nosso quarto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.1

Execelente el trato, fui de viaje solo y conocí gente genial! Me sentí como en mí casa!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thaycruz
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

Localização maravilhosa, perto de tudo, supermercados, farmácias, perto do parque rodo e ramblas, r de staurantes, bares.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lut 2017
9.4

NO A/C in room. Good Wifi. Cool jungle like backyard!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
9.4

I LOVE this hostel! The atmosphere is great, the staff is friendly and helpful. It felt more like a co-op than a hostel in terms of community. Breakfast and sheets and maintenance were all taken care of. Hopefully I will get to stay again in the future.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Sty 2017
5.7

The hostel is very well located, but the property is old and dirty. The bathrooms don't have doors for the showers. The breakfast isn't good, only bread, butter and a cheap cereal to eat, they serve cold coffee... The double bedroom where I stayed was too small, the bad André sheets were poor and there was almost nothing inside (no mirror, no lamp, no curtain). The fridge of the kitchen stinks, also.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

Pocitos Hostel es el lugar soñado para los viajeros. Tiene la atmósfera ideal para el viaje, todo lo que necesitas y la tranquilidad de sentirse seguro. El staff es lo mejor, sin dudas! Han hecho mi mejor estadia. Me la he pasado increible!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
8.6

Todo muy bien!. Gente hermosa. Un ambiente tranquilo, por lo menos en mi casi, muy atentos y respetuosos así como mis compañeros de habitación. Se destacan su ubicación en un lindo barrio residencial con buses a todas partes. Yo les pregunté de todo !! Lindas charlas nocturnas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Sty 2017
8.3

Muy buen hostel, recomiendo por su excelente ubicación!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
9.4

Recomiendo este.hostel sobre.todo por sus anfitriones, su patio, su ubicación y su atmósfera tranquila y social. El desayuno es otro punto a favor y el precio es indiscutible. Los.baños de arriba, el punto flojo. Usar los de abajo y lissssto.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.