Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 784 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Mar 2017
6.3

La limpieza era deplorable, se nota que hace mucho tiempo no hacían aseo en la habitación, la cual tenía telas de araña y muchas capas de polvo.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Mar 2017
8.6

Buen lugar. Acogedor, simple y muy bien ubicado.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Lut 2017
10.0

muy lindo hostel y lindo ambiente tambien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • alexmecz
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2017
9.4

Un gran lugar, en un hermoso barrio que si bien se llega rápido no es céntrico. Si tiene la ventaja de estar a pocas cuadras del mar. Volveremos seguramente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Lut 2017
7.7

No me gusto mucho. Si bien la ubicación y el personal son excelentes, no es cómodo. Arriba eramos 8 personas en una habitación con un pequeño ventilador de pie, la noche fue agobiante. Ademas, arriba hay 17 camas y solo 1 baño (compartido) con dos duchas y dos inodoros, el baño es muy pequeño e incomodo para tantas personas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lut 2017
9.7

Muy buen trato de parte del staff. Ambiente relajado. Excelente ubicación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2017
7.1

Os funcionários são maravilhosos e o jardim no fundo é fantástico! O banheiro compartilhado estava um pouco sujo, assim como nosso quarto.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
16 Lut 2017
8.0

Fácil acesso vindo da rodoviária ou aeroporto. Próximo a rambla, a casas de câmbio, a mercado, a restaurantes, a açougue, a parque - ótima localização. Staff atencioso, ambiente agradável. Peca um pouco na limpeza do banheiro, mas nada exagerado. Preço: comparado aos hostels do Brasil, um pouco salgado, porém para os padrões de Montevideo, não é muito caro. Café da manhã simples com pão, manteiga, doce de leite, geleia, café, leite e cereal.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.1

Execelente el trato, fui de viaje solo y conocí gente genial! Me sentí como en mí casa!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • thaycruz
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.1

Localização maravilhosa, perto de tudo, supermercados, farmácias, perto do parque rodo e ramblas, r de staurantes, bares.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.