Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 807 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 807 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
8.0

Fomos muito bem recebidos, chegamos antes do check-in, mas já nos permitiram entrar no quarto, nos deram todas as dicas que pedimos, foram muito solícitos, ao que o Hostel se propõe ele cumpre. Ele é bem simples, dá para dormir, tomar um banho quentinho e é muito bem localizado. Se alguém tem sono leve, pode ser que incomode, pois dá pra ouvir tudo que vem da sala e do quintal. Café da manhã bem resumido, com pão, leite, café, chocolate em pó, uma fruta e água quente para chá.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
25 Lip 2017
8.9

Incredibly nice welcoming and helpful staff, really nice chill out area by the fireplace, it was nice and warm even in winter. Leider schimmelte die Decke im Schlafsaal, was jedoch bei jedem Hostel in uruguay in welchem ich war der Fall war. Die Bäder und Aufenthaltsräume waren sonst sauber!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Lip 2017
8.6

In the bedroom that I stayed the wifi connection didn't work very well and I didn't have a stock/plug next to my bed. Breakfast wasn't as I expected, but it's better than nothing at all. I liked the staff, they are very helpful!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lip 2017
9.7

Mi estancia en el hostel fue espectacular. En principio, mi idea era quedarme un solo día en ese hostel a la espera de encontrar un hostel más barato. Finalmente, terminé quedándome durante casi una semana (toda mi estancia en la ciudad de Montevideo) gracias tanto al magnífico personal del hostel como a la atmósfera que se crea en el mismo. En mi caso, fue mi primer viaje sola y me sentí muy muy acogida, literalmente "como en casa pero al otro lado del charco". Una experiencia de diez! GRACIAS

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Maj 2017
10.0

Super Hostel in Mitten von Montevideo und nicht weit von Bars und Restaurants. Bernardo und Karen vom Hotel waren super nett und hilfsbereit! Ich hatte ein privates Zimmer mit geteiltem Badezimmer. Das Einzige zu bemängeln sind die Toiletten im 1. Stock, welche extrem klein sind. Ansonsten wirklich alles super.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2017
8.3

Só a limpeza deixou a desejar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • GalaCarolina
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Kwi 2017
10.0

El hostel con mejor onda de Montevideo! No solo fue super cómodo, además el staff nos trató como familia y pasamos un fin de semana increíble. Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
10.0

Excelente lugar. Buenísima onda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
8.6

Buena ubicación y agradable lugar. Lo encargados te ayudan para cualquier duda que tengas sin drama.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
10.0

El hostel está muy bien ubicado (a tres cuadras de la playa), las duchas son excelentes (agua caliente, buena presión), la cocina así como el resto de las instalaciones están limpias, hay parrilla y patio, las camas son cómodas y es muy seguro. Se dice que los lugares los hacen las personas y es por eso que Pocitos Hostel es tan especial, distinto a otros lugares. El hostel se convierte en hogar gracias a los mates, asados, risas y consejos. Es altamente recomendable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.