Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 753 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 753 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.1
Pocitos Hostel Located at Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos, Montevideo.
Pocitos Hostel
Uruguay
Montevideo 11300 Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos
81% 753
-34.9142724 -56.1553791
Pocitos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
8.6

Un hostal muy acogedor, buen ambiente, la casa es bonita y tiene un patio con harto verde para relajarse. Las habitaciones son amplias y cómodas y por lo general se mantiene limpio. Estuve en 3 hostales en montevideo y este fue el mejor en cuanto a precio/calidad. Tiene lo justo y necesario, comodidad, limpieza y buena ventilación.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
10.0

El personal realmente es muy buena onda, te hacen sentir como en tu casa!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Gru 2016
10.0

Hostel excelente; Muito bem localizado, segurança 24horas, pessoas muitos gentis e quartos ótimos para acomodações.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Gru 2016
6.3

O staff e a localização realmente são excelentes, mas o hostel já está bem velho e parece que não recebe reparos ha bastante tempo, a limpeza também deixa bastante a desejar.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Gru 2016
4.3

Fiz reserva para 6 noites mas só aguentei ficar 2. Colchões e travesseiros marrons de sujeira, quarto com chão sujo e insetos (!) na cama, teto embolorado, armários sem nenhuma segurança, cozinha asquerosa (lavei uma panela 2 vezes e depois fervi pra ter coragem de utilizá-la), café da manhã pobre, mesas grudando de sujeira, sofás rasgado e banheiro sujo, além de não possuir locais para pendurar as roupas. Sala escura, escada range. Não recomendo (mesmo). Não se enganem com as fotos do site.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
16 Gru 2016
10.0

My husband and I stayed here before flying out from Montevideo Airport. The staff was incredibly friendly and helped us with anything we needed. They were very knowledgeable and pointed us in the right directions for everything we needed to see. The beds were very comfortable and things were clean and constantly being cleaned! We were allowed to keep our bags and use the facilities freely the whole day after we checked out because our flight wasn't until later in the afternoon. Very good stay!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
7.4

Bueno hostel, pero prodria ser mejor. Yo quedé cuatro dias y los dos primeiros (sábado e domingo) el hostel estaba completamente sucio, incluso el servicio. El gran problema, además, es que la ducha es realmente pequena y casí sin privacidad. El staff, que me ayudó cuando necesité, y la atmosfera del hostel son increibles. Hay un armario para poner la maleta, pero es chiquito y el candado debe ser tuyo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Gru 2016
8.3

Muy lindo el ambiente!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Gru 2016
8.6

Falta venta de bebida !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lis 2016
9.4

Hostel bem localizado, portão sempre fechado, gente bacana !!!! Ótimo custo benefício ! Recomendo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.