Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 725 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 725 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 8.1
Pocitos Hostel Located at Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos, Montevideo.
Pocitos Hostel
Uruguay
Montevideo 11300 Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos
86% 725
-34.9142724 -56.1553791
Pocitos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.7

excelente experiencia, se agradece la buena onda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
7.7

Minha estadia la foi otima, de todos os hostels la foi o melhor. Me sentia em casa lá, otima atmosfera e liberdade para tudo, tem umas festas a noite que é bem interessante, apesar da limpeza nao ser das melhores e as fotos estarem um pouco antigas para o que realmente encontramos lá adoramos nossa estadia lá pelo preço que pagamos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

Loved the place Perfectly located and cosy, ir was just what I needed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Maj 2016
10.0

Pocitos Hostel is definetly a HOME AWAY FROM HOME!! The best hostel I've ever been! Clean, safe and great location! The staff is awesome too thank you guys for everything!!! keep up with the barbecues!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
8.9

Localização muito boa e bairro tranquilo, inclusive à noite. Apesar de distante do centro, é fácil se deslocar de ônibus e é possível até mesmo ir a pé até Ciudad Vieja (mais ou menos uma hora de caminhada). Também caminhando, fica a cerca de 45 minutos do Terminal de Tres Cruces, de onde saem os ônibus para o aeroporto de Carrasco, Punta del Este ou Colonia. Staff muito simpático e prestativo. Importante: só aceitam o restante do pagamento em dinheiro (peso ou dólar).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por el comentario! también aceptamos reales y pesos argentinos! Saludos!!!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
8.0

O Pocitos Hostel está muito bem localizado em Montevidéu. Pegando um ônibus a 50 metros do hostel você chega ao centro velho em 10 minutos. É possível ir andando a locais como Gallaghers, um pub bem animado e ao Lotus Club, uma balada. A rodoviária de Tres Cruces fica próxima também, 10 minutos de táxi. Florecia nos recebeu muito bem e nos ajudou com dicas sobre os lugares que poderíamos visitar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

ME eNCANTO!.. Gracias por la buena onda! todo hermoso

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
8.6

O lugar é simples, porem muito amigável, possui um ambiente muito acolhedor com pessoas divertidas e que você pode contar caso precise de ajuda. Para aqueles que não se incomodam em não ter o luxo de um hotel e sabem viver em grupo, é o lugar ideal :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

por qué un 6? venía re bien todo lo demás! :)

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.