Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 738 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.3
Pocitos Hostel Located at Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos, Montevideo.
Pocitos Hostel
Uruguay
Montevideo 11300 Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos
83% 738
-34.9142724 -56.1553791
Pocitos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
9.7

I had an amazing experience in Pocitos Hostel. This place is about the people you meet there, what they share with you and what you can learn about them. Any questions about getting to know the city will be answered and I had the chance to make friends. I am still living in Montevideo and I have visited them and will visit again. Un lugar lleno de magia porque vosotros lo hacéis mágico. Gracias por todo chicos, nos vemos! Lu

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
6.0

Ficamos em em quarto todo empoeirado, muito sujo. A cama era péssima (com um buraco no meio do colchão), a janela não fechava, e estava frio, e os cobertores pareciam nunca ter sido lavados. O banheiro compartilhado também era bem sujo (pia, vaso sanitário, chão). O café da manhã bem simples. Os funcionários simpáticos e prestativos. Boa localização, perto da rambla e do parque rodó, fácil acesso para o centro. Eu não recomendaria nem me hospedaria novamente, porém existem os pontos positivos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Paź 2016
6.3

Lots of people just hanging out in the common spaces smoking weed all day. Lots of black mold everywhere. Good price though!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Paź 2016
10.0

Impecable este Hostel, desde la atención, la ubicación y los servicios que brinda. No tiene puntos bajos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
30 Wrz 2016
7.4

Excelente ubicación y muy buena onda por parte del personal. La limpieza sin embargo no es su fuerte, así como algunos muebles y espacios comunes que están bastante venido a menos. Tiene un bonito jardín en el fondo donde se puede usar una parrilla, algunos juegos de mesa y una guitarra que siempre suma. En general es una buena opción de hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.1

Todos muy amables calido

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Wrz 2016
8.9

Brilliant hostel when looking at price. Staff were fantastic and always happy to help. Ended up extending my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
5.4

The review really comes from the fact that the staff was up until very late in the morning playing loud music, drinking, and playing guitar. The hostel was eh, didn't quite live up to expectations, but would have been fine had we nor needed to sleep with headphones in and the breakfast had been more than an offering of bread. There was a cockroach in the kitchen and one of the two toilets didn't flush. The backyard is a nice facility and would be really nice during the summer months.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sie 2016
7.4

Pocitos hostel é tranquilo, funcionarios prestativos, ambiente legal e ótima localização. Perto da praia, shopping, ponto de onibus... enfim. O que realmente me deixou chateada foi o fato do banho ser gelado. Isso pesa um pouco ja que a cidade ja é bem fria, principalmente no inverno. O banho começa quente mas em segundos fica absurdamente gelado e não volta para o quente. Deixou a desejar apenas por isso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.7

excelente experiencia, se agradece la buena onda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.