Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Pocitos Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 730 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 730 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
Pocitos Hostel Located at Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos, Montevideo.
Pocitos Hostel
Uruguay
Montevideo 11300 Avenida Sarmiento 2641, esq. Fco. Aguilar, Pocitos
85% 730
-34.9142724 -56.1553791
Pocitos Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
9.1

Todos muy amables calido

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
9 Wrz 2016
8.9

Brilliant hostel when looking at price. Staff were fantastic and always happy to help. Ended up extending my stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Wrz 2016
5.4

The review really comes from the fact that the staff was up until very late in the morning playing loud music, drinking, and playing guitar. The hostel was eh, didn't quite live up to expectations, but would have been fine had we nor needed to sleep with headphones in and the breakfast had been more than an offering of bread. There was a cockroach in the kitchen and one of the two toilets didn't flush. The backyard is a nice facility and would be really nice during the summer months.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Sie 2016
7.4

Pocitos hostel é tranquilo, funcionarios prestativos, ambiente legal e ótima localização. Perto da praia, shopping, ponto de onibus... enfim. O que realmente me deixou chateada foi o fato do banho ser gelado. Isso pesa um pouco ja que a cidade ja é bem fria, principalmente no inverno. O banho começa quente mas em segundos fica absurdamente gelado e não volta para o quente. Deixou a desejar apenas por isso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
9.7

excelente experiencia, se agradece la buena onda

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
7.7

Minha estadia la foi otima, de todos os hostels la foi o melhor. Me sentia em casa lá, otima atmosfera e liberdade para tudo, tem umas festas a noite que é bem interessante, apesar da limpeza nao ser das melhores e as fotos estarem um pouco antigas para o que realmente encontramos lá adoramos nossa estadia lá pelo preço que pagamos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Maj 2016
10.0

Loved the place Perfectly located and cosy, ir was just what I needed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Maj 2016
10.0

Pocitos Hostel is definetly a HOME AWAY FROM HOME!! The best hostel I've ever been! Clean, safe and great location! The staff is awesome too thank you guys for everything!!! keep up with the barbecues!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
8.9

Localização muito boa e bairro tranquilo, inclusive à noite. Apesar de distante do centro, é fácil se deslocar de ônibus e é possível até mesmo ir a pé até Ciudad Vieja (mais ou menos uma hora de caminhada). Também caminhando, fica a cerca de 45 minutos do Terminal de Tres Cruces, de onde saem os ônibus para o aeroporto de Carrasco, Punta del Este ou Colonia. Staff muito simpático e prestativo. Importante: só aceitam o restante do pagamento em dinheiro (peso ou dólar).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por el comentario! también aceptamos reales y pesos argentinos! Saludos!!!

  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Kwi 2016
8.0

O Pocitos Hostel está muito bem localizado em Montevidéu. Pegando um ônibus a 50 metros do hostel você chega ao centro velho em 10 minutos. É possível ir andando a locais como Gallaghers, um pub bem animado e ao Lotus Club, uma balada. A rodoviária de Tres Cruces fica próxima também, 10 minutos de táxi. Florecia nos recebeu muito bem e nos ajudou com dicas sobre os lugares que poderíamos visitar!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.