Hostelworld.com

Plug Inn-Montmartre Boutique hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3219 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Lut 2017
8.9

In general the Plug Inn Hostel is very good. Just need more stuff in the kitchen like glases, cups, spoons and forks. Excelent location, prise and staff. I would be there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Lut 2017
9.7

Muy buen hostel, desayuno correcto para estar incluido, el personal siempre de buen humor y dispuestos a ayudar Lo unico malo es que no hay lockers en las habitaciones, si en recepción Recomendado

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • erinwohlgemuth
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
8.9

I had booked a 4 bed dorm but was given a 2 bed dorm! I loved the location, it was safe and gave me the opportunity to explore a cool neighbourhood in Paris that I would have otherwise probably missed out on had I stayed in the center . I was also impressed by the included breakfast which was delicious. I would definetly stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Lut 2017
8.6

Nice and clean hostel. excelent position good breakfast

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
9.4

일단 Blanche역에서 가깝고 2호선타면 샹젤리제, 개선문 바로 갈 수있고 노드역도 그렇게 안멀어서 위치가 좋습니다. 또 호스텔 거의 바로 뒤에 사랑해벽이나 사크레쾨흐 성당이 위치해있어서 야경보러가시기 좋습니다. 물랑루쥬 바로앞이라 치안이 안좋다고 생각하실 수 있는데 오히려 거기 서있는 가드들이 있어서 딱히 그렇게 위험하진않습니다. 호스텔근처에 KFC, McDonald, Quick 등 늦게까지하는 패스트푸드점이 가까워서 끼니걱정은 덜하시게됩니다. 그리고 아침제공시간이 넉넉하고 짐을 맡기는 것도 가능해서 호스텔 로비의 인터넷도 가능해서 기차시간이 좀 남으면 있다가 가도 됩니다. 직원들도 친절하구요. 계단이 좀 좁은게 단점인데 그건 어느호스텔이나 거의 그렇구요. 24시간 체크인이 가능하다는점과 영어불어를 모두 자유롭게 구사할 수 있는 직원이 있다는게 메리트입니다. 가격대비 괜찮은 호스텔입니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Lut 2017
8.0

The hostel was in a great location, close to a metro station and plenty of buses. The rooms were small but did the job. Would stay again, very convenient!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Boliwia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
8.9

Volvería a hospedarme en este sitio...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lut 2017
10.0

We were very happy there. Nice location and everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
9.1

Frühstück war sehr gut und und ausreichend. Lage perfekt!!! Sehr nah an Metro Haltestellen! Sehr nette Leute!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Lut 2017
9.4

Such a great experience here! The location was amazing and so easy to find, even when arriving later in the evening. The woman working the reception was so kind and helpful. Upon arrival we were upgraded to a private room, which was a great surprise. All in all, an amazing stay and a great way to see Paris on a budget. I would definitely stay here again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.