Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Plug Inn-Montmartre Boutique hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 3253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 3253 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
10.0

El anuncio se asemeja bastante con la realidad ;D

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.7

There was something wrong with the dorm I had booked so they relcoated me to a single room, free of price increase, for my entire stay. Nice little place with a simple breakfast included to get me going in the morning. The bathroom is cramped but clean and usable. Great location within close walking distance to 2 metro stations, many wonderful resturantants, and little markets to grab something to eat on the go. Neighborhood felt safe to walk around in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
8.0

bon location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
9.1

Great place to stay. 2 closest Train locations. It's safe. Lots of restaurants and local stores around. Only issue bathroom was very small but the good thing was that each bedroom had their own bathroom.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
20 Mar 2017
6.6

Los chicos de la recepción​ son excelentes en general, dan info y orientan en todo, conocen muy bien la ciudad. El edificio es de ambientes extremadamente chicos, el baño es por habitación pero sencillamente no entraba Jajajaja. Me parece que es un hostel que no se decide si ser hostel o si ser hotelito... El ambiente es muuuy tranquilo y todo diminuto manteniendo la privacidad típica de un hotel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2017
8.9

Overall this is above Hostel. There isn't any activities so don't plan on renting anyone in the hostel. The free breakfast was just enough to get you going for the day. The room was clean and we had our own bathroom for 3 people which is a huge bonus. It's close to two metro stations and has plenty of cafes and restaurants within feet of the hostel. I would definitely stay here again. It was worth every Euro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

Strongly recommend. Everything is nice abd perfect. Very close to metro station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Mar 2017
9.1

Ubicado a metros Montmartre, muy cerca de dos lineas del metro. Me gusto mucho, el precio super accesible, las habitaciones lo suficientemente comodas, baño pequeño pero lo limpian todos los dias, cocina super..nadie cocina asi que era toda para mi y funciona perfectamente, desayuno muy bueno y suficiente (2 croissants ,jugo cuabtas veces quieras,lo mismo con el cafe y leche, cereales, etc) tienen unos lockers especiales que funcionan con una clave personalizada, en este aspecto es muy seguro

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
10.0

Almost everything was perfect, but I can't deny that the wifi connection was pour the whole time I was there, I was relying on it to search places to go and how to get around, it was not possible, though, because of the extremely bad internet service provided. Besides it everything else works very well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2017
9.1

I was very very pleased with my stay. I was upgraded to a room with two beds and one bathroom. I had the room all to myself! The room and bathroom and shower are very small, but clean and doable. The hostel has directions on how to get there from the airport on their website which are extremely helpful. The staff was pleasant. It's not a party atmosphere nor is it easy to meet people. If you are a light sleeper, you may have issues because the walls are thin.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.