Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Plug Inn-Montmartre Boutique hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 3293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 3293 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Kwi 2017
9.4

Everyone was very friendly. No common area to meet people. Rooms are small but it didn't bother me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2017
8.0

Todo es excelente, sobre todo la ubicación. El único gran detalle es el desayuno que es bastante mediocre, mejor salgan a desayunar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2017
7.1

The bed and sheets and towel and bathroom was great. I was suppose to be in a 4 person female dorm but it turned out to be only 3 so that was great. The street was very nosy at night because of the bars so it was hard to sleep. The location is very close and accessible to the metro sacre coure and moulin rouge. Very clean. Decent breakfast.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Kwi 2017
9.7

Just missing soap in the bathroom! I brought my own, but my roommate didn't. Got back late, got our keys and when she went back down 5 minutes later the guy at the desk was gone. Luckily, I had an extra small bar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2017
9.7

Muy bueno todo, ubicado en una de los barrios más lindos de Paris y con acceso al metro a pocas cuadras. Muy atento el personal, bueno el desayuno, bien los cuartos y la limpieza. Volvería sin duda!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Kwi 2017
9.1

Had a nice stay at Plug Inn Montmartre. Only a few minutes walk from the metro and Sacre Couer. Good wifi access and lockers for valuables when you leave/ arrive early. 24/7 staffing allows for flexibility.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
8.9

Gute Atmosphäre, leckeres Frühstück (zwar keine Eier/Obst aber sehr leckeres Baguette und Croissants und sehr guter Tee neben anderen Dingen). Zimmer klein und Bett ein wenig wackelig aber okay. Personal hätte nicht besser sein können. Ich habe zwar keine Zahlungsbestätigung bekommen (man musste am Anfang zahlen), aber das scheint so üblich zu sein und ich habe nicht nachgefragt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • chelo_moran88
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
14 Kwi 2017
7.7

El hostel en general está bien. El desayuno no es el mejor, pero está bien. El recepcionista del turno noche debería ser un poco más amable. El resto del personal,muy bien. Lo malo,los baños de las habitaciones son extremadamente pequeños.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
8.6

Excelente ubicación, a unos pasos del moulin rouge con 2 lineas de metro cerca. Buena atención de parte del personal y limpieza acorde.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
10.0

Mi segunda vez en Plug Inn y todo muy bien!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.