Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Planet Traveler Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 2837 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 2837 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
6.3

Le personnel est serviable et disponible. La deco est moderne. Nous avons eu de gros problèmes de clim au début de notre séjour car elle est commune à plusieurs chambres. Ca soufflait de l'air froid dans notre chambre et les aérations étaient bruyantes. Nous n'y retournerons pas car nous n'avons pas apprécié le fait de subir cette climatisation glaciale les premières nuits. C'était stressant.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jwithford
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Wrz 2017
10.0

Best hostel I have ever stayed in. You get a welcoming tour right after you check in which makes you feel right at home. Rooftop has great views of downtown Toronto and is a great way to make friends. Found it to be a very social hostel with events most nights. Isn't in the heart of the city, but it doesn't need to be with subway stations not far away. Free breakfast is a great bonus which runs until 1pm. Staff are friendly also! Would highly recommend to a young traveller.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2017
9.4

Place was really clean, great amenities and in a decent location. Great kitchen with breakfast and awesome rooftop patio. However, would be nice if either the kitchen or rooftop patio is open 24 hours, right now both close at 12.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Wrz 2017
10.0

bestes Hostel mit super Frühstück . Sauberkeit. total nette Mitarbeiter. Abendprogramm. Super Lage. Kann es nur jedem weiterempfehlen :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Wrz 2017
8.6

시설이 깔끔하고 괜찮았어요 침대마다 작은 전등과 콘센트가 있어서 편했고 저는 토요일에 갔더니 옥상에서 햄버거 직접구워주며 파티하고있어서 공짜로 저녁 먹었어요 ㅋㅋ 다만 화장실이 좀 불편했는데 깨끗하긴 했지만 옷같은거 걸어둘 걸이나 선반같은게 없어서 샤워할때 불편했어요 위치는 시내에서 좀 멀어서 공항에서 오기도 불편하고 왔다갔다하기 조금 귀찮을수 있어요

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gmbettencourt8484
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Obieżyświat
  • 73 Recenzje
12 Wrz 2017
9.7

Great hostel. Amazing location, nice rooms, lockers and breakfast included.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2017
10.0

Super auberge de jeunesse, très bien située avec un roof top sur Toronto !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Wrz 2017
9.7

Amazing staff and facilities (food, beds, computers, activities)! Overall great stay and will recommend to other friends traveling to Toronto !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Wrz 2017
9.7

Great hostel for people traveling solo or people traveling in groups. Clean facilities, friendly staff and a good atmosphere. Had an enjoyable stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Wrz 2017
9.7

This hostel is amazing! I loved its location and the great attitude of the staff! I recomend this place 100%

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×