Hostelworld.com

Planet Paprika Hostel

  • Sehit Muhtar Mahallesi Taksim Akarcasi Sokak, No: 3 Taksim Beytoglu Istanbul, Stambuł, Turcja
Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 265 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
Planet Paprika Hostel Located at Sehit Muhtar Mahallesi Taksim Akarcasi Sokak, No: 3 Taksim Beytoglu Istanbul, Istanbul.
Planet Paprika Hostel
Turkey
Istanbul 34435 Sehit Muhtar Mahallesi Taksim Akarcasi Sokak, No: 3 Taksim Beytoglu Istanbul
88% 265
41.0368664 28.9829850
Planet Paprika Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
1 Lut 2016
10.0

Planet Paprika goes above and beyond to make you feel welcome and appreciated. Their hospitality is top notch! I've been to Istanbul 5 times and every time I visit, I stay at Planet Paprika. The hostel is clean and the beds are comfortable. I always felt that both myself and my belongings were safe and secure. Mr. Paprika is wonderful at providing information about the wonderful sights of this great city. Planet Paprika is located in the heart of Taksim and is close to everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • frattel
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
29 Sty 2016
5.4

unfortunately, this hostel promised more than it kept. it was very cold everywhere inside, we could only sit with jackets in our room. the atmosphere is a bit like in a bus station waiting area, very cold and uncomfortable. compared to other hostels for half the price in the same area, the value is very low. the locker in the room is just a joke - a 5 year old can open this in a minute. when i told them about the cold rooms or the nonworking internet, no one cared. i would not go there again.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
10.0

Planet Paprika is very friendly. I think there would be no other choice for me. Only Paprika.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sty 2016
10.0

Thanks for everything. It was awesome and excellent there in Planet Paprika. The stuff was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2015
10.0

This is the best Planet : Mr paprika is more than great

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cizmirlier3575
  • Turcja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Gru 2015
9.7

If you wanna come and spend your time in İstanbul, If you wanna meet real Turkish people If you wanna see Turkish hospitality, Planet Paprika Hostel is the right place to stay. Come and join Peace Love & Music at PLANET PAPRIKA. Honest and nice host, clean beds and rooms, nearby Taksim Square. Have fun everymoment on your stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2015
9.4

My stay at Planet Paprika was phenomenal! Not only was the staff incredibly hospitable but the location of the hostel was in one of the best parts of the city and made navigating the rest of Istanbul very easy! Most hostels don't let you check in earlier than the listed check-in time but even when I arrived 3 hours earlier than expected, the staff was more than happy to welcome me in! Honestly some of the nicest people I've ever met! Definitely would recommend this place to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2015
8.9
Przetłumaczone przez Google

Dobra lokalizacja, dobry personel, kiedy potrzebował pomocy zapewnili wszystko bardzo dobry właściciel i kiedy wyjechać wcześnie i poprosił o zwrot dostałem go z powrotem. Jeszcze raz dziękuję za przyjemny pobyt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.