Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Planet Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.0
Bardzo dobry 530 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.0
Bardzo dobry 530 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.2
  • Bezpieczeństwo 6.4
  • Lokalizacja 7.4
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 5.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
5.4

Was an ok hostel for the price, staff could've been a bit more helpful and friendly, also wasn't the cleanest but not filthy

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • niccolodalcarobbo1952
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Cze 2017
6.0

Good value for the money. Staff is friendly. A bit noisy and dirty, but ok for few nights staying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
8.3

Great place friendly good staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Wiona
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
8.0

Nice place to stay! with a comfy hangout area indoors as well as outdoors. Everything is walking distance, but there is also a free bus to the city center right outside. The wifi was free and very good. The staff was friendly and helpful. Really enjoyed my stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2017
6.0

La chambre n'était pas prête pour recevoir 2 personnes de plus. Il n'y avait pas de casier pour ranger nos sacs disponibles, pas de clé pour fermer la chambre, un matelas incroyablement inconfortable. Le parquet craquait énormément ce qui rendait la chambre très bruyante car dans le passage... Côté positif : les toilettes et douches étaient propres. Ben pas être pudique car il n'y a qu'un rideau pour la douche mais pas de porte!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Kwi 2017
2.0

Dreckig, unordentlich und Kakerlaken überall ! Schlechtestes Hostel nach 7 Monaten Australien !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • kristina_hi3236
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Mar 2017
6.0

The common and outside areas are nice and spacious. The overall vibe was good. Unfortunately, there was not enough dishes and cutlery in the kitchen, especially at peak times, these were in use or left dirty in the sink. Located bit further away from centre and supermarkets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Mar 2017
6.0

When I arrived to the hostel in the evening I was told my booked bed was not available. They could have informed me earlier. At least one of the staff member drove to another hostel. Double check for you booking before arrival.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Mar 2017
10.0

Awesome backpack, probably one of the best in Perth ! Great atmosphere with amazing people, felt like a family, like a home... Bus is 2 min away for the free bus to CBD. Ping pong table, blind test, flip cup night, there is always something happening to make ur stay even better. Amenities are clean and the lounge area, indoor and outdoor are fantastic. Highly recommend this place, would definitely come back when I'll be in Perth ! Thanks guys

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
10.0

I love it

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.