Hostelworld.com

Planet Inn Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.1
  • Udogodnienia 6.9
Planet Inn Backpackers Located at 496 Newcastle Street, West Perth, Perth.
Planet Inn Backpackers
Australia
Perth Western Australia WA 6005 496 Newcastle Street, West Perth
72% 495
-31.9409189 115.8495748
Planet Inn Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Maj 2016
2.0

너무 너무 더럽고 최악중에 최악인 곳!! 평가 자체를 하지 말고 문을 닫아야 할 곳!!! 픽업 서비스 있다 해서 예약했는데 없어짐, 위치 무지 멀다, 겨우 찾아 갔는데 리셉션 잠겨 있어서 몇분 기다림, 트윈룸 예약했는데 방 자체도 무지 작고 청소 전혀 안되어 있어서 카펫 밑에 개미 많음, 문이랑 1층 침대에 바퀴벌레 있음, 문 옆에 쥐구멍 있다고 얘기하니 밖에 있던 벽돌로 대충 옆에 놓아두고 그게 최선이라고 함, 커텐있지만 다 비춰서 방안쪽 다 보임, 문도 잘 안 잠김, 화장실, 샤워실 다 더럽고 바퀴벌레 있음, 주변시설도 다 더러움, 도착일이 금요일 이라지만 너무 너무 시끄러움, 4박 예약 했는데 1박만 하고 싶다니 표정 바뀌고 환불 없다고 얘기함, 결국 그 더러움을 참지 못하고 1박만하고 환불 포기하고 디파짓만 챙겨 나오려는데 리셉션 또 잠겨 있어서 지나가던 사람이 관리인 데려와서 겨우 체크아웃함, 참고로 여기 후기는 평이 좋던데 다른곳 후기 보면 최악이라고 글 남겨진게 많아요!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
8.3

really decent place, nice atmosphere lovely staff, T.V, room and lounge area are nice, beds are comfy and rooms are warm.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Kwi 2016
4.3

A very dirty, noisy hostel that seemed to encourage one thing only: getting very drunk by playing nightly beer-pong. This was obviously a success as the female showers were covered in human excrement - something only a very drunk person would do!! As we left early there was no-one up (heavy night!) to inform. We gladly left and would advise others to stay elsewhere - there are better equally cheap alternatives. Having travelled for nearly two years - worst hostel ever!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Kwi 2016
8.3

It was really cheap if i booked on here, it provided free wifi which is always special in oz, noise (they start cleaning very early) and location could be better, but it's a nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Kwi 2016
7.4

I've been in this hostel so many times, the manager is always changing but in general the staff is always nice. The rooms are big and spacius, maybe not too clean. There are a lot of cockroachs in the kitchen and sometimes even ratts. The common area is big, there is netflix, playstation, tennis table and a backyard with tables and hammocks. this makes the atmosphere is really good. You will make friends after one minute and you will have a family after few days. I loved the planet inn

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Enjoyed my stay at Planet Inn! Good people and very helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Fun hostel, fun people! I can def. recommend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Nice and friendly hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Looking forward to come back there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Fun people, Fun place!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.