Hostelworld.com

Planet Inn Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
7.2
Bardzo dobry 484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.2
Bardzo dobry 484 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.3
  • Bezpieczeństwo 6.8
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.9
Planet Inn Backpackers Located at 496 Newcastle Street, West Perth, Perth.
Planet Inn Backpackers
Australia
Perth Western Australia WA 6005 496 Newcastle Street, West Perth
72% 484
-31.9409189 115.8495748
Planet Inn Backpackers
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
21 Kwi 2016
8.3

It was really cheap if i booked on here, it provided free wifi which is always special in oz, noise (they start cleaning very early) and location could be better, but it's a nice hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Enjoyed my stay at Planet Inn! Good people and very helpful staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2016
10.0

Fun hostel, fun people! I can def. recommend it!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Nice and friendly hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Looking forward to come back there!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Fun people, Fun place!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
8 Kwi 2016
4.6

Filthy, the rooms are so messy, it's unclean and has insects everywhere, even in the kitchen on the plates and work surfaces. I booked a 4 bed, it's off the 6 bed with no door, so basically a 10 bed dorm. Long term guests were inconsiderate, I've never been woken up so many times after a year of travelling. The staff should have done more to stop them being noisy and to make them be tidier. There's a weird atmosphere because of long termers, some are unfriendly. Staff are very helpful though

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

Funny people and good staff. I enjoyed my stay here!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
10.0

Nothing to complain about. Friendly and helpful staff and people. Good atmosphere!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
24 Mar 2016
6.9

Went there and paid only 34 dollars for 2 night. Place is ok, but dont expect something really clean, there was dust on the roof of my room, and cockroachs in the kitchen. Good place to stay if you are on the budget, some people stay for a long time, personally I would not.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.