Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Planet Inn Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 538 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 7.2
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lip 2017
3.1

No refunds at all, stuff got stolen in dorms and the kitchen was a joke. I appreciate the fact that it was fairly cheap to stay but it missed every essential vibe a hostel should provide to its guest. Like safety (more or less) and bringing people together.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
25 Cze 2017
8.3

I only planned to stay here for a few days but ended up staying for a month and working for accommodation. It is a small place in a very good location, with a free bus into the CBD right outside the front door. Facilities are all in good condition and staff are friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
20 Cze 2017
5.4

Was an ok hostel for the price, staff could've been a bit more helpful and friendly, also wasn't the cleanest but not filthy

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • niccolodalcarobbo1952
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
19 Cze 2017
6.0

Good value for the money. Staff is friendly. A bit noisy and dirty, but ok for few nights staying.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
8.3

Great place friendly good staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • hazelboyd93
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
10.0

Best hostel in Perth..... Feels like home when you're here its one big family :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Cze 2017
8.9

A spot for working holiday makers who live in the hostel, but also good for a few nights. Not the cleanest of hostels, but manageable. Decent facilities as a good environment.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Wiona
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2017
8.0

Nice place to stay! with a comfy hangout area indoors as well as outdoors. Everything is walking distance, but there is also a free bus to the city center right outside. The wifi was free and very good. The staff was friendly and helpful. Really enjoyed my stay here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Kwi 2017
6.0

La chambre n'était pas prête pour recevoir 2 personnes de plus. Il n'y avait pas de casier pour ranger nos sacs disponibles, pas de clé pour fermer la chambre, un matelas incroyablement inconfortable. Le parquet craquait énormément ce qui rendait la chambre très bruyante car dans le passage... Côté positif : les toilettes et douches étaient propres. Ben pas être pudique car il n'y a qu'un rideau pour la douche mais pas de porte!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
24 Kwi 2017
2.0

Dreckig, unordentlich und Kakerlaken überall ! Schlechtestes Hostel nach 7 Monaten Australien !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.